11/12/10

«Γιατί η παρουσία του τουρκικού στρατού είναι απαραίτητη;»

Άρθρο του Σαλίχ Ερσόι στη Βολκάν
«ΣΕ όλη μου την ζωή προσπάθησα να μελετήσω την νοοτροπία των Ελλαδιτών και Ε/κ . Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα δίδυμο απατεώνων, ψευτών, παραχαρακτών, μπαγαμπόντηδων, διαβολέων. Το δίδυμο αυτό προσπαθεί να παρουσιαστεί στους άλλους ως πολιτισμένο έθνος αλλά η αναιδής συμπεριφορά του αποδεικνύει το αντίθετο. Τι να πεις γι’ αυτούς; Ότι είναι έξυπνοι, πονηροί, πολιτισμένοι;

Ενώ συζητάς μαζί τους ένα θέμα και τους βλέπεις να είναι πρόσχαροι, οι ίδιοι σκέπτονται το πώς θα σε εξαφανίσουν.

Μετά από πολλά χρόνια αντιληφθήκαμε το τι επεδίωκαν όταν υπέγραφαν τις συμφωνίες ΖυρίχηςΛονδίνου, το πώς σκέπτονταν να τις θέσουν στο περιθώριο.

Σήμερα αναγουλιάζεις ακούγοντας τις δηλώσεις που γίνονται στην Ελλάδα και στην ε/κ πλευρά από κυβερνητικούς κύκλους. Τους ακούμε να προβαίνουν σε ποταπές δηλώσεις λες και δεν έχει συμβεί τίποτα στο παρελθόν, δεν έχουν υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία. Τους ακούμε να έχουν συνεχείς απαιτήσεις προβάλλοντας χωρίς αιδώ τους εαυτούς τους ως την πλευρά που έχει δίκιο. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι είναι άτομα στα οποία δεν μπορείς να βασιστείς.

Το ότι σήμερα απαιτούν την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από το νησί αποδεικνύει το πόσο αψηφούν τις διεθνείς συμφωνίες.

Γιατί ιδρύθηκε η ΕΟΚΑ; Όταν η τρομοκρατική αυτή οργάνωση άρχισε τη δράση της στις 1/4/1955, στο νησί υπήρχε αγγλικός στρατός και όχι τουρκικός.Στα φυλλάδια που διένεμαν οι εοκατζήδες αναφέρονταν ότι η οργάνωση πρώτα θα εκδιώξει τους Άγγλους και μετά θα εξοντώσει του Τούρκους.Όταν στις 21/12/1963 έθετε σε εφαρμογή τις πρόνοιες του σχεδίου “Ακρίτας”, στόχος δεν ήταν οι Άγγλοι στρατιώτες αλλά ο τ/κ λαός. Αποσκοπούσαν να πετύχουν την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς να προκαλέσουν τους Άγγλους, και αφού ξεμπερδέψουν με τους Τ/κ , να λογαριαστούν με τους Άγγλους.

Τη βαρβαρότητα αυτή τη συνέχισαν για 11 χρόνια αλλά τελικά έσκαψαν τον λάκκο τους. Ο Μακάριος παρέτεινε την ένωση, οπότε, με τη βοήθεια και προτροπή της Ελλάδας, ιδρύθηκε η ΕΟΚΑ Β προκειμένου να ανατρέψει τον Μακάριο και να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση στην Ένωση.

Ο πόθος τους βυθίστηκε στα βαθιά νερά της Μεσογείου στις 20/7/1974 Και σήμερα τους ακούμε να θέλουν την αποχώρηση του τουρκικού στρατού παραβλέποντας ότι στην νότια Κύπρο υπάρχουν δύο πανίσχυρες αγγλικές βάσεις για τις οποίες δεν βγάζουν τσιμουδιά.
Στόχος του άρθρου μας αυτού είναι να περιγράψουμε τη γυμνή αλήθεια για την νοοτροπία του διδύμου Ελλάδας-Ε/κ και να διαμηνύσουμε σε ΗΠΑ, ΕΕ και όλες τις άλλες δυνάμεις που ενδιαφέρονται για το Κυπριακό, ότι ο τ/κ λαός δεν είναι βλάκας».ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

*Για όσους αναρωτιούνται τι εστί Βολκάν ας ρίξουν μια ματιά στην παράθεση με τίτλο
Βολκάν: ''Ο δολοφόνος των Τούρκων δεν βρήκε ησυχία ούτε στον τάφο του''.

7 σχόλια:

  1. Ακομα γελανε οι Τουρκοι (και οχι μονο) με την αυτοκαταστροφικη ηλιθιοτητα των προοδευτικων Εθνομηδενιστων μας!

    - Παμμακεδονικές Ενώσεις: προς την Υπουργό Παιδείας
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....."να διαμηνύσουμε σε όλους ότι ο Τ/Κ λαός δεν είναι βλάκας"....
    Για το λαό δεν ξέρω,αλλά εσύ φαίνεται να είσαι εκτός απο βλάκας και θρασύς. Δηλαδή για σένα βρε "άνθρωπε" δεν έγινε τίποτα το 1974;Αν υποθέσουμε ότι όλα όσα γίνανε πρίν το 1974, γίνανε όπως τα περιγράφεις και ότι η ΕΟΚΑ ήτανε "τρομοκρατική" οργάνωση, τότε οι αυτόκλητοι σωτήρες "ΑΔΕΛΦΟΙ" σας ,τί κάνανε τον ΙΟΥΛΙΟ και τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1974; ΠΕΡΙΠΑΤΟ 'Η ΕΚΔΡΟΜΗ; Ο ΟΗΕ ποιούς καταδίκασε...τους Ε/Κ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ...ή τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ; Οι αγνοούμενοι ποινής πλευράς είναι ; Της Ε/Κ ή της Τ/Κ; Και δεν κατάλαβα δηλαδή, τι σε ωθεί να πιστεύεις, ότι αφού οι Ε/Κ κάποτε(προ εισβολής)ήταν το 82% στο νησί και οι Τ/Κ κάτι λιγότερο απο 16%, οι σημερινοί Ε/Κ δεν θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να σας στείλουν απο εκεί που ήρθατε....ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ και ακόμη παραπέρα.......ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ λοιπόν εεεε; Δεν είναι ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ αυτοί που καθημερινά αλλοιώνουν την δημογραφική εικόνα του νησιού με ΣΤΙΦΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ, δεν είναι ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ αυτοί που καθημερινά προκαλούν , δεν είναι ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ αυτοί που ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ κατέχουν έδαφος της ΕΕ......αλλά είναι ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ......Αλλά τί να σου κάνουμε όμως.... ......ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ...δεν μπορεί ΑΙΩΝΙΑ να σας εχουμε φορτωμένους στο σβέρκο μας.....Τελικά,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ,ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτός ο κύριος καταφέρει να "περάσει" τις θέσεις του στον τουρκικό λαό, να δημιουργήσει καχυποψία μεταξύ Ε/κ και Τ/κ και να συσπειρώσει τους Έλληνες κατά του τουρκικού λαού (και όχι κατά των εθνικιστών ηγετών του στρατού και της τουρκικής κυβέρνησης), έχει πετύχει το στόχο του: διαίρει και βασίλευε!

    Και λίγος "Θουκυδίδης" (σε μετάφραση από το κείμενο για τα γεγονότα του Πελοποννησιακού πολέμου στην Κέρκυρα), για να καταλάβουμε το ποιόν του συγγραφέα του άρθρου, ο οποίος τάσσεται εμμέσως πλην σαφώς κατά των συνομιλιών μεταξύ των 2 πλευρών (Ε/κ, Τ/κ):

    "Τις περισσότερες φορές επικρατούσαν οι διανοητικά κατώτεροι. Φοβόνταν την δική τους ανεπάρκεια και την ικανότητα των αντιπάλων τους κι έτσι, για να μην νικηθούν στην συζήτηση και για να μην πέσουν θύματα των όσων οι άλλοι θα επινοούσαν, δεν είχαν κανένα δισταγμό να προχωρήσουν σε βίαιες πράξεις."

    Γι'αυτό, ας τον αγνοήσουμε και ας μείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας: υπέρ του διαλόγου μεταξύ Ε/κ και Τ/κ για λύση και επανένωση της Κύπρου σε μία κρατική οντότητα, χωρίς Εγγυήτριες Δυνάμεις (οι οποίες ουσιαστικά κατέστρεψαν το λαό της Κύπρου) και χωρίς τουρκικό στρατό κατοχής στο βόρειο τμήμα. Οι Τ/κ, δόξα τω Αλλάχ, δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους νταβατζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι 'χαλιοσαστε' φιλοι μου;Αυτοκριτικη της ρατσας του εκανε ο μογγολος.Αυτα εμαθε απο την 'ιστορια' του,αυτα παπαγαλιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο α' μισό του άρθρου,

    περιγράφει επακριβώς τους Τούρκους.

    Ο συντάκτης του άρθρου ...εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια!


    διαβάστε το:
    "Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα δίδυμο απατεώνων, ψευτών, παραχαρακτών, μπαγαμπόντηδων, διαβολέων. Το δίδυμο αυτό προσπαθεί να παρουσιαστεί στους άλλους ως πολιτισμένο έθνος αλλά η αναιδής συμπεριφορά του αποδεικνύει το αντίθετο. Τι να πεις γι’ αυτούς; Ότι είναι έξυπνοι, πονηροί, πολιτισμένοι;

    Ενώ συζητάς μαζί τους ένα θέμα και τους βλέπεις να είναι πρόσχαροι, οι ίδιοι σκέπτονται το πώς θα σε εξαφανίσουν.

    Μετά από πολλά χρόνια αντιληφθήκαμε το τι επεδίωκαν όταν υπέγραφαν τις συμφωνίες ΖυρίχηςΛονδίνου, το πώς σκέπτονταν να τις θέσουν στο περιθώριο.

    Τους ακούμε να προβαίνουν σε ποταπές δηλώσεις λες και δεν έχει συμβεί τίποτα στο παρελθόν, δεν έχουν υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία. Τους ακούμε να έχουν συνεχείς απαιτήσεις προβάλλοντας χωρίς αιδώ τους εαυτούς τους ως την πλευρά που έχει δίκιο. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι είναι άτομα στα οποία δεν μπορείς να βασιστείς."

    ταιριάζει γάντι στον τούρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είδαμε κ΄αυτό,να μιλούν για πολιτισμό οι Τουρκομογγόλοι?
    Δε φταίνε αυτοί,αλλά οι ξεπουλημένοι-προσκυνημένοι πολιτικοί και ο διεφθαρμένος λαός που τους ανέχεται.
    Δυστυχώς οι πραγματικοί Πατριώτες που θα θυσιάσουν προσωπική και οικογενειακή ευημερία είναι λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oσο οι Τ/κ καταπινουν τετοια παραμυθια ειναι αξιοι της τυχης τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.