26/5/11

Συμμαχία κατά Τουρκίας στον ΟΑΣΕ

« Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αρμενίων -Ελληνοκυπρίων παρουσίασε εμπόδιο στον ΟΑΣΕ». Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της, η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ, σημειώνοντας ότι ο ανταγωνισμός που συνεχίζεται για τη Γενική Γραμματεία του ΟΑΣΕ οδήγησε σε συμμαχία κατά της Τουρκίας από τους Αρμενίους και τους Ε/κ.

Όπως γράφει, όταν η Αρμενία και ο «Ε/κ τομέας» είπε ότι θα ασκήσει βέτο έναντι του Ερσίν Ερτσίν, για τον οποίο η Τουρκία προβαίνει σε παρασκηνιακές ενέργειες εδώ και ενάμισι χρόνο, η Αγκυρα σκλήρυνε τη στάση της. Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, σε δήλωσή του στην εφημερίδα είπε: «Εάν αρχίσουν να ασκούν βέτο προκύπτει δικαίωμα βέτο από κάθε χώρα». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Νταβούτογλου άφησε να εννοηθεί ότι και η Τουρκία διαθέτει το χαρτί του βέτο. Ο Νταβούτογλου τόνισε ότι η Τουρκία θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις και αναλόγως θα καθορίσει τη στάση της.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 26/05/2011

2 σχόλια:

  1. Αν δεν κάνω λάθος, οι Αρμένιοι φίλοι μας, αθέτησαν την συμφωνία που είχαμε κάνει να τους υποστηρίξουμε στην αναγνώριση της Γενοκτονίας τους και να μας υποστηρίξουν στην αναγνώριση της Γενοκτονίας του Πόντου !

    Αναμενω να δω πως θα συμπεριφερθούν αυτήν την φορά.

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμεις οι Ελληνες ζητησαμε τελευταια στιγμη απο την Αρμενια να αναβληθει η αναγνωριση της γενοκτονιας των ποντιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.