15/5/11

Συνέλαβαν το αφεντικό του ΔΝΤ


Κινηματογραφική ήταν η σύλληψη του Στρος Καν. Αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά τον κατέβασαν από το αεροσκάφος της Air France δευτερόλεπτα προτού αυτό απογειωθεί από το JFK για Παρίσι. Αποτροπιασμό και θυμηδία προκαλούν όσα κατήγγειλε η 32χρονη καμαριέρα.
Το περιστατικό συνέβη στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται στην Times Square, την πλέον κεντρική και αναγνωρίσιμη πλατεία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ανύποπτη η 32χρονη καμαριέρα μπήκε στην πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου για να την καθαρίσει. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στον εκπρόσωπο της αστυνομίας η εργαζόμενη πίστευε ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς στη σουίτα, η διαμονή στην οποία, ειρήσθω εν παρόδω, κοστίζει 3.000 δολάρια ημερησίως.
Ο Στρος Καν, σύμφωνα με τις καταγγελίες εμφανίστηκε –γυμνός σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή- και άρχισε να κυνηγά την 32χρονη στον διάδρομο της σουίτας, η οποία διαθέτει αυτόνομο φουαγιέ, καθιστικό, υπνοδωμάτιο και αίθουσα διασκέψεων.

Άγριο κυνηγητό σε σουίτα 3.000 δολαρίων
Η γυναίκα κατήγγειλε ότι το αφεντικό του ΔΝΤ την τράβηξε δια της βίας στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να της επιτίθεται. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να αντισταθεί, είπε η 32χρονη στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Ο Στρος - Καν την έσυρε στο μπάνιο όπου προσπάθησε να την βιάσει. «Προσπάθησε να της βγάλει τα εσώρουχα αλλά εκείνη κατάφερε να φύγει», είπαν οι αστυνομικοί σύμφωνα με το CNN.
H καμαριέρα μπόρεσε τελικά να ειδοποιήσει την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που με τη σειρά της κάλεσε αμέσως τους άνδρες της NYPD, της νεοϋορκέζικης αστυνομίας.
Την ώρα που οι αστυνομικοί έμπαιναν στο δωμάτιο, ο Ντομινίκ είχε προλάβει να διαφύγει ξεχνώντας μάλιστα να πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.
«Έφυγε άρον - άρον» δήλωσε ο ο εκπρόσωπος της NYPD Πωλ Μπράουνι: «Το φερόμενο ως θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρούσβελτ (στο Μανχάταν) όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τους μικροτραυματισμούς που είχε υποστεί.

Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο
Οι αρχές της Νέας Υόρκης κινητοποιήθηκαν αμέσως. Πληροφορήθηκαν ότι ο Στρος Καν είχε προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο για το Παρίσι καθώς τη Δευτέρα επρόκειτο να μεταβεί στις Βρυξέλλες για το κρίσιμο Ecofin που θα συζητούνταν μεταξύ άλλων τα πακέτα διάσωσης για την Πορτογαλία και τη χώρα μας.
Έτσι, επικοινώνησαν αμέσως με την ασφάλεια του αεροδρομίου και ζήτησαν να κρατήσουν με κάθε τρόπο το αεροπλάνο της Air France στο έδαφος. Στο JFK και κάτω από άκρα μυστικότητα ανέλαβαν δράση δύο μυστικοί αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά. Μπήκαν στο αεροσκάφος κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα προτού η πόρτα κλείσει.

Δεν προέβαλε αντίσταση
Εντόπισαν τον Στρος Καν να κάθεται στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, είπε δικαστικός λειτουργός που παρίστατο στην επιχείρηση. «Δεν προέβαλε καμία αντίσταση» καθώς τον κατέβαζαν από το αεροπλάνο και του ανακοίνωναν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει στα γραφεία της νεοϋορκέζικης Αστυνομίας.
ΕΘΝΟΣ         15/5/2011

23 σχόλια:

  1. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός είσαι λέει ο σοφός λαός,μέχρι στιγμής έχουμε ένα στυγνό δικτάτορα και ένα βιαστή πορνόγερο,αν προσθέσουμε και τον μεγαλύτερο τοκογλύφο όλων των εποχών τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει με τι σκατά έχουμε μπλέξει.

    Και μετά φίλε Σάββα καθόμαστε και μιλάμε για κρίση αξιών,τη στιγμή που έχουμε τοποθετήσει στην ανώτατη εξουσία τέτοιου είδους πόρνες της πολιτικής,και μετά λέμε ότι αυτά τα ζώα μπορούν να αλάξουν τη χώρα μας ή τον πλανήτη προς το καλύτερο.

    Πάντοτε η φράση φωτιά και τσεκούρι μου ακουγόταν υπερβολική,έχουν καταφέρει να με κάνουν να το σκέφτομαι όλο και περισότερο ως τη μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον αυτή δεν του κάθισε,ενώ εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει δεν νομιζω να ηταν 98χρονη η καμαριερα.Για πολλα το κοβω αυτο το καθικι αλλα για γεροντολαγνο οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχα!
    Ποσο γελοιοι ειναι οι παπανδρεοκανηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλος γ#$@ και άλλος πληρώνει.

    Έπρεπε να κρατήσει τις κάψες του για την Μερκελ ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ επικεφαλής του IMF και πιθανός υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας.
    Μήπως όμως τελικά ήταν γερμανικός "δάχτυλος" για να μην πάρουμε τα επόμενη δόση;

    Μέχρι να κουκουλωθεί η υπόθεση ποιός θα αναλάβει ;
    Μήπως για συνομιλητή αντί τον γραβατωμένο Παπακωνσταντίνου θα ήταν καλύτερα να στείλουμε την Τζούλια ντυμένη καμαριέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ?

    ΑΑΑΑαααΑχ! ΑΝΤΙΟ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.

    ΚΡΙΜΑΑ!!!!Κρίμα ολόκληρη συνέντευξη έδωσε για να μας πει ότι είμαστε βυθισμένοι στα σκατά και δεν φταίει αυτός ο Άξιος Άρχοντας του Σύμπαντος που το Μνημόνιο απέτυχε.

    Χρεάστηκε να δώσει και τον Τζέφρυ, που ήτανε μέσα στα μέλια με τα Ντομινίκ μου-Γιώργο μου λίγους μήνες πρίν.

    Τώρα υπότροπος Βιαστής - Στην Ψειρού! Με δικηγόρο ειδικευμένο στο σεξουαλικό έγκλημα. Ά ρε Γλέντια!

    Έστι Γαρ Δίκης Οφθαλμός, ός τα Πάνθ' Ορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενας γερο -πορνος σε βαρεια προχωρημενη κατασταση αρα και προβλεψιμος.Την στιγμη που θελανε καποιοι του ρηξανε την ψημενη "καμαριερα"??? και τον τελειωσαν.
    Αυτο που θα διευκρινιστει στο μελλον ειναι ποια ειναι αυτη η "στιγμη" που επρεπε να γινει τωρα, διοτι αυτος τετοια εχει κανει πολλα ακομα και στην ελλαδα για μια συνεντευξη.Και ποιοι ειναι αυτοι και γιατι επρεπε να παραμεριστει και απο ΔΝΤ και απο υποψηφιοτητα της Γαλλικης Προεδριας.Κοινως την πατησε ο τυπος
    και το μικρο κεφαλι εφαγε το μεγαλο κεφαλι.Αυτοι οι τυποι με μη ελεγχομενα βιτσια δεν κανουν για τιποτα διοτι ειναι και προβλεψιμοι και επικινδυνοι.Απλως παυλοβιανα μολις τους ρειξεις το μπουτι απο το γουρουνι ξερεις και την αντιδραση τους.Τι θα πει στα 4 παιδια του ο ξεμωραμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΟΥ Dominique Strauss Kahn

    http://isxys.blogspot.com/2011/05/dominique-strauss-kahn.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παράλληλα πάντα με τις δικές μας κινήσεις, οφείλουμε να έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη στον κακό χαρακτήρα των εχθρών μας, ξέροντας ότι δεν θα μας απογοητεύσουν ποτέ. Να δούμε τώρα ποιος είναι στην «άβυσσο» και στα άλλα που είπε για εμάς. Όποιος είναι επικεφαλής οργανισμών που βιάζουν λαούς, σιγά μην έχει ενδοιασμούς να επιτεθεί και να βιάζει γυναίκες. Αυτό έκανε και με τον «δικό» μας στις «υπόγειες» συναντήσεις τους, τον κυνηγούσε με τα μπουρνούζια στους διαδρόμους ; Όχι βέβαια ότι ο δικός μας δεν ήθελε, έτοιμος ήταν, γι’ αυτό και το δράμα μας... Καημένη Ελλάδα, τι σού ‘μελλε να πάθεις ! Θά ‘ρθει όμως η μέρα που θα καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι είναι σαν τον γαπ αλλά την Γκόλφω :

    http://www.youtube.com/watch?v=3jLcSGkX2aY&feature=related

    Μετά το στραπάτσο που ζούμε, καλά θα κάνουμε να σταματήσουμε να παίζουμε ξύλο μεταξύ μας, και να τους χαρίσουμε όλες τις φάπες, σε όλους τους προδότες, εντός, εκτός και επί τα αυτά. Χάρισμά τους, ΟΛΕΣ. Και με τόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ο/Η sterg είπε...
    Ενας γερο -πορνος σε βαρεια προχωρημενη κατασταση αρα και προβλεψιμος.Την στιγμη που θελανε καποιοι του ρηξανε την ψημενη "καμαριερα"??? και τον τελειωσαν.
    ---------------------------------
    Θα μου επιτρέψεις να επισημάνω την Ειδοποιό Διαφορά:
    Δεν είναι απλά ΓεροΠόρνος, αλλά είναι
    ΘΗΡΕΥΤΗΣ
    ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ
    PREDATOR!
    ΒΙΑΣΤΗΣ!
    Αυτό λέει πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως είναι να σκάς στα γέλια με κάτι τέτοια. Μου έρχεται συνεχώς στο νού η σκηνή ταινίας με τη Βλαχοπούλου "Τζιμάκο μου, δεν προσέεεεεε....χεις".
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το γεγονός ότι ξέχασε προσωπικά του αντικείμενα στη σουίτα είναι μια σημαντική ένδειξη ότι όντως επιτέθηκε στη καμαριέρα. Το θέμα είναι ότι βγήκε γυμνός από το μπάνιο. Εδώ υπάρχει ένα μικρό κενό. Ποιό? Γιατί να μπει στο μπάνιο, να γδυθεί, να μπανιαριστεί και να ξαναβγεί για να την κυνηγήσει την άλλη? Για να ναι καθαρός όταν της επιτεθεί? Το μπάνιο πριν συνήθως γίνεται με έμμεση συννενόηση...εχμ...είναι ίσως μια πολύ μικρή ασήμαντη ένδειξη ότι μήπως εκείνη αρχικά σου είπε, της είπες..μπήκες μέσα, μπανάκι, βγήκες και στη πορεία σου γύρισε τη πλάκα? Κάτι δεν κολλάει. Δεν ξέρω. Μπορεί να μην είναι στημένο αλλά μπορεί και να ναι και η κοπέλα να προκάλεσε επίτηδες έμμεσα ξέροντας τον χαρακτήρα του. Με λίγα λόγια να ήταν μιλημένη για να τον "κάψει". Θα έχει ενδιαφέρον πάντως (ασχέτως της δικαστικής απόφασης)μετά από 3 χρόνια να δούμε την πορεία αυτής της καμαριέρας με ή χωρίς εισαγωγικά. Από εκεί θα φανεί. Πάντως ότι της επιτέθηκε αυτό μπορεί να αποδειχτεί από σημάδια στο σώμα της και από το ότι έφυγε γρήγορα ξεχνώντας προσωπικά του αντικείμενα. Γιατί να φύγει γρήγορα? Λερωμένη η φωλιά του.
    Όπως και να χει πάντως αποδείχτηκε χαμηλής νοημοσύνης στη συγκεκριμένη περίπτωση άσχετα από τις σπουδές του, τη θέση του κτλ.
    Μπορούσε να έχει μια διμοιρία όμορφα και όσο το δυνατόν πιο χαζά μοντέλα όπως είχε ο Μπερλουσκόνι. Φυσικά όχι για την ομορφιά του. Κόψτε φάτσα δηλ τον Ντομινίκ. Σαν να τον πάτησε γεωργικός ελκυστήρας. Κι είναι νέος. Ένας 60 αρης σήμερα θεωρείται ένας καθ'όλα δραστήριος άνθρωπος. Ο παππούς μου ο Γιώργος ρε στα 60 του ήταν φρεσκαδούρα, ντελικάτος, στυλάτος όχι σαν πατημένο κρέας. 60 χρονών με φάτσα και βηματισμό 40αρη και του τη πέφτανε 40αρες και 30αρες όταν με έβγαζε βόλτα στη παραλία της πόλης μικρό. Πιο μικρός στα 40 του φάτσα 30αρη και τον κοιτούσαν φοιτήτριες σύμφωνα με μαρτυρίες από πηγές μου :). Θραύση! Πέφτανε ξερές 8 στις 10.
    Όχι φάτσα σαν πατημένο κρέας και να κυνηγάει γυμνός, σαν αρκούδος το πρώτο θηλυκό που θα περνούσε. Έλεος! Τόσο ασυγκράτητος πια ο Μr ΔΝΤ?
    Η εξουσία αυτά κάνει Ντομικίκ. Διαφθείρει. Αλλά έτσι είναι. Τα χουμε ξαναπεί. Πόσοι σαν κι εσένα...κολλέγιο, γεμάτη τσέπη από γονείς, κακομαθημένα, υφάκι, σπουδές οικονομικών επιστημών ή κάτι παραπλήσιο, καρέκλα, εξουσία, σταδιακή διαφθορά ψυχής και στο τέλος το γκρεμοτσάκισμα. Εκεί είναι κράτος Ντομινίκ. Το υφάκι δεν περνάει. Το δε γελοίο Ντομινίκ είναι ότι οι τύποι που σου μοιάζουν έχουν κι αυτοί ειρωνικό υφάκι ονομάζοντας δημοσίως τον εαυτό τους εμμέσως ως υψηλής ευφυιας χαρακτηρίζοντας τους άλλους "πόπολο" κτλ. Μου ρχονται στο μυαλό και κάποια γνωστά Ελληνικά παραδείγματα που όσο περνάει ο καιρός τόσο δεν θα τολμάνε να κυκλοφορούν.
    Αν ήταν όμως πραγματικά υψηλής ευφυιας δεν θα τους είχαν πάρει χαμπάρι. Το γεγονός ότι τους πήραν δείχνει τι IQ έχουν πραγματικά.Αν κάναμε τομή στο κεφάλι τους το μόνο που θα βρίσκαμε μέσα θα ήταν κοντοσούβλια ή ένα σημείωμα με τη λέξη: "Μετακόμισα".
    Από τη μια αυτό μου δίνει μια ευχαρίστηση αλλά από την άλλη με κάνει και ανησυχώ για το μέλλον της πατρίδας αλλά και του κόσμου γενικά.
    Άλλωστε ο πραγματικά έξυπνος και πλούσιος σε υλικά και πνευματικά αγαθά πρέπει να ναι απλός σε συμπεριφορά Ντομινίκ. Να περνά αν είναι δυνατόν απαρατήρητος και όχι να κυνηγά καμαριέρες σαν ξελιγωμένος ούτε να μιλάει για
    "βουτηγμένους στα σκ..α Έλληνες".
    Το πιο δραματικό είναι ότι η γυναίκα σου σε στηρίζει ενώ αν είχε λίγη τσίπα θα σε είχε χωρίσει προ πολλού διότι αν πήγαινε να περάσει κάτω από την αψίδα του θριάμβου θα σκάλωνε...από τα κέρατα. Είπαμε αλλά όχι κι έτσι. Πιθανόν να έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσένα.
    Αυτό δείχνει και τους πραγματικούς οικογενειακούς δεσμούς σε τέτοιες οικογένειες πίσω από τις κάμερες φυσικά.
    Όσο για τον δικηγόρο είχε υπερασπιστεί και τον Μαικλ Τζάκσον στη υπόθεση με την παιδεραστία.
    Τελικά άλλοι είναι οι βουτηγμένοι στα σκ..α που στο τέλος τους πνίγουν όπως έπνιξαν πχ τον Τζάκσον.
    Ήταν κάποιες σκέψεις μου. Δεν ξέρω. Ίσως κάνω λάθος. Εγώ Ντομινίκ δηλώνω χαζός και υποκλίνομαι στο μεγαλείο των έξυπνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σαρκοζύ κοιμάται πιό άνετα από χθες στο στρώμα του. Τι σου κάνουν οι Μυστικές Υπηρεσίες ε;
    Για όλους υπάρχουν "ράμματα για τη γούνα τους". Απλά την κατάλληλη στιγμή ενεργοποιούνται τα κατάλληλα παιδιά και βγαίνουν στη φόρα τα .... "κακώς κείμενα"!
    Ενδεικτικό πάντως για την ποιότητα του χαρακτήρα των ατόμων που αποτελούν τη Διεθνή Παγκόσμια Διακυβέρνηση: Μαριονέτες που άγονται και φέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το άλλο με τον Μπιν Λαντεν το ξέρετε;
    Το ίδιο μου θυμίζει 10 χρόνια τον έψαχναν στην έπαυλη τον βρήκαν να διαμένει με την οικογένεια και όχι στα λαγούμια που είχαν βάλει τους δορυφόρους να κοιτάνε.
    Ο Στροσ Καν ήταν πορνόγερος, βιαστής, ανώμαλος είχε όλα τα κακά της μοίρας του. Ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια ανωμαλίας τυχαίνει όταν ανεβαίνει σε δημοσιότητα για την Γαλλική προεδρία ενώ παράλληλα είναι επικεφαλής του ΔΝΤ να εμφανίζεται μια καμαριέρα από το πουθενά και αυτός αφού κάνει μπάνιο να την κυνηγάει να την βιάσει και αφού δεν κατάφερε να την βιάσει να φεύγει από το ξενοδοχείο αφού ντύθηκε αλλά βιαστικά (βέβαια στις φωτογραφίες που τον έδειξαν παρα ήταν περιποιημένος για το βιαστικά) και ως εκ θαύματος ξέχασε το κινητό.
    Αφού έφυγε βιαστικά η καμαριέρα πρόλαβε να κατέβει κάτω σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αλλά εκείνος είχε προλάβει να μπει στο αεροπλάνο και να περιμένει ...
    ΑΑΑΑ ξέχασα πριν απο όλο αυτό είχε δώσει και στεγνά τον αΓΑΠούλη ο οποίος κακομοίρης πολύ φίλο τον είχε.
    Τον είχε δώσει γιατί έπρεπε να διώξει απο πάνω του οποιονδήποτε λεκέ για να μπορεί να βγει και να διεκδικήσει την προεδρία.

    Δεκτό ότι την βίασε ο πορνόγερος, αλλά η όλη φάση πολύ χολιγουντιανή υπερπαραγωγή μου θυμίζει, και σαφώς καθόλου τυχαία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασικά αυτουνού του άρεσαν οι κατακτήσεις γενικά. Αλλιώς, γιατί δεν καλούσε ένα πολυτελείας κόλ-γκέρλ να κάνει ό,τι θέλει;
    Ηθελε φρούτα του αγρού βλέπεις και όχι κομπόστα ή Μπάρμπα-Στάθης.
    Ελα όμως που στους αγρούς παραμονεύουν...έχιδνες.
    Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι...Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 16 Μαΐου 2011 12:18 π.μ.
    " Το δε γελοίο Ντομινίκ είναι ότι οι τύποι που σου μοιάζουν έχουν κι αυτοί ειρωνικό υφάκι ονομάζοντας δημοσίως τον εαυτό τους εμμέσως ως υψηλής ευφυιας χαρακτηρίζοντας τους άλλους "πόπολο" κτλ"

    Καλο ειναι να μη αρχισει καποιος με οποιαδηποτε δικαιολογια να βγαζει τον πονο και τα προσωπικα δεδομενα του.Δεν ειναι η καταλληλη στιγμη.Ειπαμε... αλλο πορνεια και αλλο ευφυια.Μη μπερδευουμε εντελως διαφορετικα πραγματα γιατι στο τελος αλλα θα λεμε και αλλα θα εννοουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α

    Sterg,

    «Σεντόνι» από μένα για σένα με φιλική αγάπη :) (όχι ειρωνεία, μην το πάρεις λάθος, απλώς θέλω να τεκμηριώσω την άποψη μου). Καλά θα κάνεις να το δεις όλο για να καταλάβεις πριν πεις κάτι και περνώντας απλώς επιφανειακά.
    Καλό θα είναι κατά τη ταπεινή μου γνώμη να μην λες “κάποιος” αλλά να τολμάς ως ενήλικας και άντρας να τον αποκαλείς με το όνομα του. Γιώργο τον λένε. Ένα το κρατούμενο λοιπόν. Πάει αυτό.
    Δεύτερον, σιγά τα προσωπικά δεδομένα για έναν παππού και τις όμορφες αναμνήσεις του εγγονού του που κάνοντας πλάκα συγκρίνοντας δυο εξηντάρηδες τον μεν ωραίο και τζέντλεμαν τον δε πορνόγερο με πατημένη φάτσα που κυνηγάει καμαριέρες σαν αρκούδος. Απλώς περιέγραψα δυο διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ σοβαρού και αστείου. Άλλωστε sterg τα ωραία παιδικά χρόνια είναι βασικό για έναν ενήλικα. Είναι σημαντικότατη βάση. Λίγοι οι αληθινοί παππούδες πρότυπα(σαν χαρακτήρες, σπουδές και γενικά όλο το πακέτο) και αξίζουν προβολή. Ότι αξίζεις παίρνεις.
    Τρίτον, που είδες τον "πόνο" όπως τον εννοείς? Απλώς αγαπητέ δεν έχεις γνωρίσει σε βάθος ίσως αυτό τον κόσμο-κοινωνική τάξη κι αν ήξερες ποιος είμαι θα άλλαζες γνώμη για το τι λέω και δεν θα έλεγες αρλούμπες(διότι περί αυτού πρόκειται και δεν μασάω ποτέ τα λόγια μου..γεωπονική είμαι…βγάζουμε και αναρχικούς εκεί και πέφτει και ξύλο για το τίποτα… όχι πολιτικών επιστημών να τα λέω διπλωματικά) τύπου «δικαιολογία, πόνο» κτλ. Για να καταλάβεις πραγματικά για ποιο λόγο έφτασε στο αρκουδίσιο στάδιο ο Ντομινίκ και ο κάθε Ντομινίκ.
    Είχα την ευκαιρία για πολλούς λόγους να βγάλω μεγάλο τμήμα της μέχρι τώρα ζωής μου σε χώρο με παιδιά πολιτικών και γενικά high society της πόλης και να έρθω σε επαφή και με παιδιά από Γαλλία από επίσης ανάλογα στρώματα μέσω προγραμμάτων ανταλλαγών. Με κάποια παιδιά που ταίριαζαν και ταιριάζουν οι απόψεις κρατάω καλές φιλίες.
    Μπορεί να μαι πιτσιρικάς φοιτητάριο και εσύ μεγαλύτερος αλλά δεν ξέρω αν είσαι μέρος του χώρου έστω και ανενεργό από επιλογή. Εγώ λέω αλήθειες που θέλω και επιμένω πάντα να ακούγονται για να μαθαίνει το «πόπολο» και εσύ ονόμαζε τα «δικαιολογίες, πόνους» κτλ. Θα στον περιγράψω λοιπόν τον χώρο. Η εξουσία στον χώρο αυτόν(χρήματος που διαφθείρει και αλλάζει χαρακτήρες…η βάση του κακού) διαφθείρει και μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών η διαφθορά από διάφορα πάθη έχει ολοκληρωθεί 60% στους περισσότερους. Ξέρω παιδί από αυτό τον χώρο..ένα απλό παράδειγμα… που δεν έχει μπει σχεδόν ποτέ σε αστικό και το δε υφάκι τι να σου πω δεν περιγράφεται από μικρό που ήταν. Είναι παιδί εν ενεργεία πολιτικού. Μην σου πω όνομα. Δεν κάνει. Αυτό το παιδί αύριο πως θα αντιληφθεί τι λέει το "πόπολο" όταν ζει στη μαγική γυάλα μέσα? Δεν χωνευόμαστε μεταξύ μας από το ιδιωτικό δημοτικό, το γυμνάσιο που ήμασταν παλιά μέχρι σήμερα που τον είχα πετύχει σε νυχτερινή έξοδο. Έχεις δει όλο το βιογραφικό του Ντομινίκ? Ζούσε ή δεν ζούσε ανέκαθεν σε γυάλα? Που είναι ο σοσιαλισμός(ή οποιοδήποτε «φιλολαϊκό σύστημα) λοιπόν? Τι θα φάει ο λαός? Σκατά?! Ξέρεις πόσοι εκκολαπτόμενοι Ντομινίκ υπάρχουν? Ασχέτως χώρας, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το θέμα είναι να βγαίνεις από τη γυάλα ή ακόμα και να τη σπας καλύτερα, να σε ενθαρρύνουν να το κάνεις ή να το κάνεις κι από μόνος σου. Για να βλέπεις πως ζει το «πόπολο των 500» κι αν γίνεται να μην μένεις απομονωμένος στην “high” συνοικία. Να ψηθείς. Να γίνεσαι ένα. Απαρατήρητος. Τι λέμε τώρα δηλ. Αν γνωρίσεις τέτοια άτομα από μικρά μέχρι ενήλικες(¨ολη τη πορεία) θα καταλάβαινες τι εννοώ. Το σύστημα αξιών τους. Χρήμα, φιγούρα και εξουσία ο θεός τους. Χρήσιμη εμπειρία ζωής αν και οδυνηρή αν δεν ταιριάζεις σε αξίες με τη "κλίκα"(τα 3/4).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Β

    Ίσως δεν κατάλαβες κάτι...ένα ερασιτεχνικό ψυχογράφημα του έκανα αγαπητέ sterg επειδή ξέρω πολλούς μικρούς Ντομινίκ. Όταν ένας άνθρωπος τον διαφθείρει το χρήμα, η εξουσία, τα έχει όλα έτοιμα (και δεν θέλει να παλέψει ουσιαστικά για να μάθει πως λειτουργεί η λεγόμενη "πιάτσα" χαμηλά κάτω) από μικρό χωρίς να του βάζουν μέτρο οι δικοί του -ίσως επειδή έχουν τα ίδια μυαλά- αυτά είναι τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να σου μαθαίνουν όταν είσαι μικρός το μέτρο. Ξέρω άτομο που η μάνα του είχε πορτοφόλι γεμάτο χιλιάρικα και του έλεγε «Τόσο στο παιχνίδι, όχι παραπάνω, άλλα παιδάκια δεν έχουν». Να μαθαίνεις το μέτρο, την ελεημοσύνη, την καλή συμπεριφορά κτλ. Όχι να σαι αρκούδος-πειρατής. Το δε ιστορικό και κωμικό ταυτόχρονα περιστατικό είναι το παρακάτω και άκουσε το επειδή προκάλεσες: Δεκαετία 80, Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Νιόπαντρη κυρία 22 χρονών(αυτή που έριξε ξαφνικά την ιδέα) μετά του συζύγου της, του πρώτου ξαδέλφου της και της αρραβωνιαστικιάς του ξαδέλφου πήγαν σε εστιατόριο πολυτελείας στο Πανόραμα. Ειδικά ο ένας νεαρός ήταν γνωστός σαν όνομα στη Βόρεια Ελλάδα λόγω επαγγέλματος αλλά και η ξαδέλφη του, το οικογενειακό της όνομα αρκετά γνωστό στον εμπορικό κόσμο της πόλης. Σταμάτησαν τη Μερσεντές μπροστά στο εστιατόριο, η παρέα κατέβηκε άπαντες ντυμένοι με φόρμες επειδή πριν ήταν στη φύση. Οι δε σερβιτόροι από τη μια βλέπανε το αμάξι που ήταν τελευταίο μοντέλο και από την άλλη το ντύσιμο που περισσότερο ταίριαζε για γυμναστική και οι φάτσες τους ήταν…το βλέμμα του χαζού…του τύπου «Ποιοι είναι αυτοί που ήρθαν?» Ωστόσο δεν μίλησαν όσο κι αν κοιτούσαν… αυτοί και το μισό μαγαζί. Δεν φάγανε πόρτα διότι κατάλαβαν ότι δεν ήταν τυχαίοι. Τελικά κάποια στιγμή ένας αρχισερβιτόρος δεν κρατήθηκε και αφού ρώτησε αν άρεσε το φαγητό κτλ έφτασε στο «ψητό»… ρώτησε πολύ ευγενικά την μια κοπέλα «Συγνώμη, ποιοι είστε? Έχετε ξανάρθει μήπως?». Η κοπέλα πανέξυπνη και ετοιμόλογη απάντησε: «Όχι πρώτη φορά ήρθαμε. Κάποιοι φίλοι, μας σύστησαν το μαγαζί» κτλ αποφεύγοντας να δώσει επίθετο. Τελικά κατά την αποχώρηση…της «αθλητικής ομάδας» ο ένας νεαρός(ο ξάδελφος της κοπέλας) ψιθύρισε το επίθετο του και ο σερβιτόρος έμεινε για λίγο άγαλμα χωρίς να πιστεύει ότι ένας…εργοστασιάρχης και όλη η ανάλογη παρέα είχαν φάει χαλαροί με φόρμες στο εστιατόριο. Τους τρέλαναν :)
    Εσύ τώρα πιστεύεις ότι ένας τέτοιος αρκούδος όπως ο Ντομινίκ έμαθε ποτέ του σε οτιδήποτε τι σημαίνει…μέτρο και απλότητα?Να συγκρατεί τα πάθη του? Πάρε το ένα περιστατικό με το Πανόραμα και από την άλλη τον Ντομινίκ και τον τρόπο που μεγάλωσε.Μην βλέπεις μόνο το περιστατικό με μια καμαριέρα.Αυτό είναι η κατάληξη μιας ηθικής πτώσης. Ίδιος κόσμος, διαφορετική συμπεριφορά όμως. Δε σου λέω για φόρμες και παρατραβηγμένα πράγματα. Για πιο απλά πράγματα. Να είναι τζέντλεμαν, όχι αρκούδος. Μετά πέταξε το πουλί. Να αποκτάς σύστημα αξιών. Αντίσταση μέχρις εσχάτων στο χρήμα και στα πάθη. Άσχετα αν σου αρέσει να ψάχνεις τρόπους για χρήμα ή αν είσαι «κυνηγός»..πάντως σε καμία περίπτωση «αρκούδος». Είναι χυδαίο.
    Όταν έχεις καρέκλα ή έχεις βάλει στόχο αθόρυβα, μεθοδικά και σταθερά να ανέβεις δεν πρέπει να έχεις άπλυτα. Να σαι "καθαρός" από όταν γεννήθηκες εκτός από τις παιδικές πάνες :). Αλλιώς όποτε θέλουν ξόφλησες. Κλασσικός τρόπος εξουδετέρωσης με γυναίκα. Το μυαλό πρέπει να ναι ανοιχτό και ερευνητικό αλλιώς στο τέλος σου μένουν μόνο τα παλιά μεγαλεία και το υφάκι. Όταν δε, κουνάς θυμωμένος και το δάχτυλο τόσο το "πόπολο" ξυπνάει. Εμπρηστικές δηλώσεις, ερωμένες(εδώ με αστερίσκο), επιθέσεις-βιασμοί σε γυναίκες, ομοφυλοφιλικές σχέσεις, κατάχρηση χρήματος της υπηρεσίας που είσαι μέσα, χορηγίες από εταιρίες κτλ άπλυτα σου… τηρούνται ολόκληροι φάκελοι από "ανοιχτές" και "κλειστές" πηγές. Κάθε μέρα τσακ καρφιτσώνουν στο φάκελο και πληκτρολογούν στη βάση δεδομένων. Από αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γ

    που θέλουν να σε βγάλουν από κεντρικό παίχτη όταν ανάψει το πράσινο φως από πάνω. Στη συνέχεια το δεύτερο στάδιο αν είσαι καθαρός είναι σπάσιμο νεύρων(ανάλογα τι θέση έχεις..πολιτική, οικονομική, υπηρεσιακή κτλ) για να κάνεις το οποιοδήποτε λάθος προκειμένου να το εκμεταλλευτούν. Ακόμα και το παραμικρό. Απλή λογική. Δεν είναι διαφορική εξίσωση για να μπερδευτεί κάποιος.
    Η κυνικότητα, η ειρωνεία και όλο το πακέτο της εξουσίας γυρνάει μπούμερανγκ. Ότι σπέρνεις θερίζεις για να στο πω...γεωπονικά :).
    Άνθρωποι με πάθη(εθισμένοι στην εξουσία για την εξουσία χωρίς να σκέφτονται, ήπιος ή και σοβαρός αλκοολισμός, ναρκωτικά, γυναίκες υπό την έννοια του "αρκούδου", ομοφυλοφιλία, παιδοφιλία κ.α.) είναι άνθρωποι χαμηλής ευφυΐας-εργαλεία υπό την έννοια ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δέχονται να τους κυβερνάνε "αόρατοι" τραπεζίτες διοικητές από πάνω που ελέγχουν το σύστημα με διάφορα παρακλάδια πολυεθνικές και υπηρεσίες εργαλεία σε κάθε τομέα. Ένα πιόνι με κανονική ευφυΐα και αρκετά πάθη ήταν ο Ντομινίκ. Ως αποτέλεσμα λόγω των παθών του και μόνο μείωσε την ευφυΐα του και έκανε κίνηση χαμηλής ευφυΐας.
    Α και για να μην σκεφτείς να πεις "Σιγά ρε έξυπνε εσύ" εγώ ξαναδηλώνω όπως πριν χαζός και θαυμάζω τους έξυπνους. Όχι όμως τα πιόνια με κανονική ευφυΐα και πολλά κρυφά πάθη που αποκαλούν τους λαούς "πόπολο". Θαυμάζω (αν και δεν τους πάω) τους τραπεζίτες επιπέδου Ρότσιλντ και άνω. Διαολεμένα έξυπνοι. Αποκαθηλώνουν όποιο πιόνι θέλουν όταν θέλουν και ξεκινάνε όποτε θέλουν όπου θέλουν πχ έναν πόλεμο, μια επανάσταση υπολογίζοντας στη σκακιέρα κάθε κίνηση με διαβολική ακρίβεια!. Τόσο απλό κι ας φαίνεται πολύπλοκο. Και η ιστορία κάνει κύκλοοο.
    Ελπίζω να με πιάνεις.
    Κάθε πάθος λοιπόν συνδέεται με νοημοσύνη. Διότι αν θες και ανατομικά ο εγκέφαλος του ανθρώπου έχει τρια εξελικτικά στάδια-εγκεφάλους που φαίνονται στον σημερινό άνθρωπο. Το θέμα είναι ότι σε αυτούς με πάθη επικρατεί ο πρώτος όταν ήμασταν με τα ρόπαλα για να μην σου πω και πιο πριν χωρίς ρόπαλα ούτε καν "ούγκα ούγκα" για γλώσσα. Η ζωή θέλει να την φιλοσοφείς κατά διαστήματα απομονωμένος (μια καλή ιδέα η φύση) και να σκέφτεσαι σχέδια και κινήσεις. Μεθοδικά. Είναι όπως το μπιλιάρδο: «Θα χτυπήσω εκεί, πάει εκεί, φεύγει από εκεί, η μπάλα μπήκε μέσα… γιούπιιιι!».Αλλιώς είσαι ένας αριθμός οικονομικών. "Ανέβηκε ή κατέβηκε ο δείκτης?" και μετά πέφτουν όλα. Γκρεμοτσάκισμα.
    1) Η οικονομική, η πολιτική αλλά και κάθε εξουσία ΟΤΑΝ χρησιμοποιείται λάθος, με πάθος και ειρωνεία γυρνάει μπούμερανγκ και σε γκρεμοτσακίζει. Ξαφνικά. Σαν κεραυνός.
    Το μάθημα: Να μένεις πάντα απλός
    2) Όλοι την πατάνε από τους έμπιστους.
    Το μάθημα: Να μην εμπιστεύεσαι ποτέ κανέναν (και ειδικά τον πιο έμπιστο στη δύσκολη στιγμή) παρά μόνο τον εαυτό σου αλλά να μην αντιδράς σπασμωδικά. Ακούς όλους, επεξεργάζεσαι, αποφασίζεις.
    3) Οι μισοί την πάτησαν από γυναίκες και ειδικά τους παράνομους δεσμούς.
    Το μάθημα: Να κυνηγάς τις γυναίκες, αν παραστεί ανάγκη για οποιοδήποτε λόγο να έχεις ερωμένες αλλά όχι αν δεν ξέρεις καλά το άτομο, όχι μεγάλη διάρκεια σχέσης, όχι υποσχέσεις, μπλα μπλα πολύ αλλά όχι τα της δουλειάς και να σβήνονται τα ίχνη μπερδεύοντας τα καλά. Γραμματείς, σύμβουλοι και καμαριέρες μακριά… κλασσικές παγίδες.

    Όποια ιστορία κι αν διαβάσεις αυτό κάνει μπαμ και δεν επιτρέπεται ως μεγάλος παίχτης να την πατήσεις με ένα από αυτά τα τρία. Τόσα ιστορικά βιβλία σε έχουν προειδοποιήσει από μικρό για το πώς την πάτησαν όλοι οι μεγάλοι της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δ

    YOU MUST BE THE MASTER OF THE GAME.
    Ποιοι είναι το πραγματικό "πόπολο" ή πες το αλλιώς..οι πραγματικά «χρεωκοπημένοι» τύποι? Βγάλε συμπέρασμα.

    Καλημέρα σε όλους, 17 Μαΐου, μια νέα μέρα αρχίζει στην Ελλάδα της κρίσης…ηθικής, οικονομικής, πολιτικής. Ο βιασμός της καμαριέρας τελείωσε. Ο πραγματικός βιασμός της Ελλάδας δεν έχει καν ξεκινήσει. Βαστάτε αδέλφια στις επάλξεις όλοι με ηθικό!

    Φιλικά ,
    ο "κάποιος" -όπως τον αποκαλείς- που λέγεται Γιώργος, είναι χαζός, είναι φοιτητής Γεωπονίας και μένει Θεσσαλονίκη αλλά δεν το λέμε διότι είναι προσωπικό δεδομένο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολλα βρε Γιωργο εγραψες αλλα παντως τα διαβασα.Μπραβο.Και εγω απο Θεσσαλονικη μερια ειμαι απο μηδεν ηληκια εως 27 ετων και την αγαπω την πολη αυτη,εχω παρα πολλα να θυμαμαι.
    Οσον αφορα τον Ντομινικ στα φοιτητικα του χρονια υπηρξε ενεργο μελος Κομμουνιστικης παραταξης οπως διαβασα.Αυτα σε απαντηση στα πιο κατω δικα σου.

    "Έχεις δει όλο το βιογραφικό του Ντομινίκ? Ζούσε ή δεν ζούσε ανέκαθεν σε γυάλα? Που είναι ο σοσιαλισμός"

    Και οσον αφορα αυτη την "γυαλα"που αναφερεσαι θα σου τονισω και σαν μεγαλυτερος σου οτι ητε ειναι στην γυαλα ητε ειναι καποιος εκτος δεν λαμβανονται απο κανενα υπ οψιν οσο και να αξιζει σαν ατομο.Καποτε σου ειχα γραψει να μη εκτιθεσαι και να εισαι προσεκτικος σε κειμενα που ποτε δεν εξαφανιζει ο χρονος στο διαδικτυο.Επιμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Sterg και Γιώργο

    Μηπώς θα σας βοηθήσει το βιογραφικό του DSK;

    Γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1949 στο Νειγύ σιρ Σεν σε μία πλούσια παρισινή οικογένεια εβραϊκής καταγωγής. Πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στο Μαρόκο, το οποίο εγκατέλειψε μετά από τον μεγάλο σεισμό του 1960 για το Μονακό.

    Ολοκλήρωσε τις πρώτες του σπουδές στο Παρίσι και πήρε διδακτορικό δίπλωμα στα Οικονομικά από το Université Paris X. Ήταν μέλος της Ένωσης Κομμουνιστών Σπουδαστών και το 1970 ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Κέντρο Σοσιαλιστικών Σπουδών και Ερευνών, όπου έγινε φίλος με τον Γάλλο πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν.

    Το 1977 ξεκίνησε να διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Νανσί, σε αυτό της Ναντέρν και αλλού.

    Το 1981 μπαίνει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα σε θέση σχετική με τα οικονομικά.

    Το 1991 γίνεται υφυπουργός Βιομηχανίας μέχρι την ήττα των σοσιαλιστών το 1993.

    Από το 1994 και μετά μπαίνει στην αγορά συμμετέχοντας σε ένα λόμπι βιομηχάνων υπό τον Βενσάν Μπολορέ. Τον Ιούνιο του 1995 παντρεύεται την Αν Σινκλέρ, προσωπικότητα της τηλεόρασης.

    Το 1997 γίνεται υπουργός Οικονομικών, Οικονομίας και Βιομηχανίας, όπου θέτει σε εφαρμογή μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στην France Telekom και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Το πρόγραμμα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία θέσεων εργασίας πράγμα που τον καθιστά εξαιρετικά δημοφιλή.

    Το 1999 κατηγορήθηκε για δύο οικονομικά σκάνδαλα, πράγμα που τον οδήγησε σε παραίτηση από το υπουργείο. Αθωώθηκε από τις κατηγορίες το 2001. Από το 2002 μέχρι το 2007 παρέμεινε στην αντιπολίτευση.

    Στις προεδρικές εκλογές ξεκίνησε αγώνα κατά του Νικολά Σαρκοζί, μέχρι που παραιτήθηκε από το κόμμα.

    Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη επικεφαλής του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Sterg,
    Η κομμουνιστική νεολαία στα νιάτα του δεν μου λέει τίποτα. Η στρατολόγηση σε μια νεολαία δεν λέει τίποτα. Άλλοι πάνε σαν πρόβατα(επειδή τους είπαν έλα), άλλοι από ιδεολογία, άλλοι απλώς για "μόδα" κι άλλοι για να ανέβουν και μέσω της κομματικής νεολαίας. Αυτή η πάστα(οι τελευταίοι που ανέφερα ειδικά όταν είναι οι κακομαθημένπι από μικροί) διακατέχεται από κυνισμό και κάνει τα πάντα για να ανέβει πολλές φορές όχι "με το σταυρό στο χέρι".
    Έλα όμως που οι περισσότεροι έχουν άπλυτα ακριβώς λόγο του γενικότερου χαρακτήρα τους που δεν μπορούν να ελέγξουν για διάφορους λόγους(γονίδια, περιβάλλον που μεγαλώνουν, πρότυπα τους κ.α.). Δεν είναι τυχαίο ότι το οικογενειακό περιβάλλον διαμορφώνει σε μεγάλο ποσοστό τον χαρακτήρα. Έχεις αναρωτηθεί γιατί κάνουν μ@λ ως νεαροί γνωστά άτομα ή γιατί έχουν πάθη και στη μετέπειτα ζωή τους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται?
    Επειδή νιώθουν σαν "άλογα κούρσας" από μικρά. Δεν το έχεις δει αυτό από κοντά. Μόνο η εικόνα και χάνουν την ουσία. Κυριεύονται από πάθη για να ξεφεύγουν επειδή πιέζονται.
    Ενώ αν η ουσία είναι οκ και η εικόνα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Δεν χρειάζεται η πίεση.
    Εσωτερική και εξωτερική ηρεμία και έρχεται βήμα βήμα και η καταξίωση με σωστό τρόπο.
    Δεν φαντάζεσαι τι άπλυτα έχουν από 18 και 20 χρονών ακόμα.Όχι όλοι. Επαναλαμβάνω ότι το 25% είναι καλοί χαρακτήρες και "καθαροί".
    Περίμενα άλλη... πιο ευέλικτη απάντηση στο ερώτημα μου σχετικά με τον σοσιαλισμό του Ντομινίκ κτλ.
    Επίσης περίμενα όλο αυτό να μην το αντιληφθείς επιφανειακά ως "πόνο, δικαιολογία" και οποιαδήποτε άλλη αρλούμπα της στιγμής που μου είπες. Δεν έπιασες τι εννοούσα. Την επόμενη φορά τουλάχιστον έχε το θάρρος να πεις "Γιώργο" και όχι "κάποιος".
    Δεν είναι σπάσιμο γυάλας η εγγραφή σε μια πολιτική νεολαία. Κατ εμε η πιο ηλίθια πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος διότι βάζει τον εαυτό του σε καλούπι...ανεξαρτήτως χρώματος. Όταν κάποιος κάνει το πραγματικό σπάσιμο της γυάλας το κάνει για να μάθει να προστατεύει τον εαυτό του αλλιώς τον γκρεμοτσακίζουν με τα πάθη που αποκτά. Δεν το κάνει για να λαμβάνεται από άλλους υπόψιν. Για τον ίδιο το κάνει. Δε αρκούν μόνο οι σπουδές. Δεν φτάνουν μόνο αυτές για να κρατηθείς στη θέση σου. Πρέπει να έχεις μάθει. Να μην υπάρχει γυάλα.
    Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου για δεύτερη φορά και θυμάμαι και την παλαιότερη φορά που το είχες πει. Ότι λέω είναι ήδη ή θα ήταν εύκολα "καμμένο". Έχε εμπιστοσύνη στον "μικρό" :).

    Κριστιάν,
    Ναι το χω διαβάσει το βιογραφικό γι αυτό το είπα πριν στον sterg και επέμενα αν το χει διαβάσει.
    Τόση προσπάθεια να ανέβει πιο ψηλά από εκεί που γεννήθηκε(γιατί πάντα υπάρχει το πιο ψηλά) και τον σβήσανε σε μια στιγμή από τα πάθη του. Αλλά έτσι είναι..η προγιαγιά μου(sterg μην μου πεις πάλι για προσωπικά δεδομένα...) η συγχωρεμένη στα 94 χρόνια της έλεγε εν πλήρη διαύγεια πνεύματος:
    "Τα κερνάς τα χάνεις, τα χρωστάς τα πληρώνεις".
    "Χρωστούσε" με τα πάθη του ο Ντομινίκ και όταν χρειάστηκε... "Σβήστον"..."τσακ"...τον σβήσανε.

    Φιλικά σε όλους,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.