23/5/11

Η αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας απο την Κνεσέτ είναι αδύνατη.

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα το  Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο.Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις σχέσεις μας με τον κύριο στρατηγικό εταίρο μας  το Αζερμπαϊτζάν στην περιοχή αυτή αλλά και στον μουσουλμανικό κόσμο,λόγω κάποιου αμφιλεγόμενου ιστορικού ζητήματος σχετικά με  γεγονότα που συνέβησαν πριν από έναν αιώνα.Η αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας μπορεί  να απειλήσει τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και του Ισραήλ.


Αυτη ήταν η δήλωση του Υφυπουργούς Εξωτερικών του Ισραήλ   Danny Ayalon, αναφερόμενος στο θέμα της κατάθεσης πρότασης απο το Ισραηλινό κόμμα Meretz στην  Επιτροπή της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού της ισραηλινής Κνεσέτ για αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας.

Το 2001 ο Ισραηλινός Προέδρος Σιμόν Πέρες είχε πεί για το ίδιο θέμα πώς "Είναι άσκοπο να πούμε ότι οι Αρμένιοι υπέστησαν γενοκτονία όπως οι Εβραίοι.Η Σύγκριση των Αρμενίων με τους Εβραίους στο θέμα της γενοκτονίας είναι απαράδεκτη », είπε.


15 σχόλια:

  1. Εβραιοι ειναι αυτοι τι να περιμενη κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκαιο για το αμφιλεγόμενο, γιατί μετά θα αρχίσουν κι άλλοι να αμφιβάλουν για το αν τα θύματα τις Ναζιστικής Θηριωδίας στην Παλαιστίνη είναι 5999999 ή 600000(?) συν 1 ή με ΜΗΔΕΝΙΚΟ στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτό εδώ είναι μία αληθινή είδηση, τότε ένα πράγμα έχω να πω ΑΙΣΧΟΣ. Ένα λαός θύμα γενοκτονίας δεν έχει καμία δικαιολογία να μην αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων. Δεν πρέπει κανείς να παίζει με ένα τέτοιο θέμα. Αν ζούσε ο εβραίος ήρωας της ανθρωπότητας Λεμκιν θα έφτυνε. Αλλά και αυτόν μόνο του τον άφησαν να πεθάνει οι ομόθρησκοί του, δίχως καμία αναγνωρηση όσο ζούσε. Τον άνθρωπο που ανέδειξε το θέμα της γενοκτονίας ως έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα, τον άφησαν και πέθανε μέσα στη φτώχεια. Το Ισραήλ δεν έχει κανένα καλό μέλλον με τέτοια μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την παραπάνω δήλωση των Εβραίων δεν θα ξαφνιαζόμουν καθόλου αν οι Αρμένιοι -ως πιο αξιοπρεπείς από εμάς τουλάχιστον- θεωρήσουν στο εξής το ολοκαύτωμα των Εβραίων αμφιλεγόμενο ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)http://www.panarmenian.net/eng/world/news/70565/Yisrael_Beiteinu_wont_allow_Armenian_Genocide_recognition_by_Knesset_party_says
    2)http://news.am/eng/news/60346.html
    3)http://www.historyoftruth.com/news/latest/9409-danny-ayalon-knesset-recognition-of-armenian-genocide-is-impossible

    H τρίτη πηγή μονο φιλοαρμενική δεν είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντανυ Αγιαλον!
    Αυτονανε τον ειχανε αρπαξει για κατασκοπια στην Αμερικη αλλα οι αμερικανο-οβριοι (που δεν την κυβερνανε) τον αμολυσαν πισω στη εβραιογιαφκα τους.
    Παλι καλα που δεν τον ειχανε τσακωσει στην Νεα Υερσεϋ να πουλαει νεφραμιες και συκωτια δολοφονημενων παιδιων απ την υποδουλη Παλαιστινη!


    Εεεε; Νταννυ; Θυμασαι;


    @ κ. Σηδερουντιον
    Τωρα ισαξες την παλαντζα!



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά τα λέει ο Danny Ayalon. Ολα είναι τόσο αμφιλεγόμενα...
    Οι αρμένιοι μάλλον θα κόπηκαν στο ξύρισμα στη διάρκεια των οικειοθελών μαζικών εκδρομών τους στις ερήμους της Ανατολίας, του Ιράκ, της Συρίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όλες τις σαβούρες που έχουν αραδιάσει οι διάφοροι ενάντια σε Εβραίους, τρία βρίσκω εμετικά. Ένα με τους ιερωμένους ραβίνους που τους έπιασαν να πουλάνε τα όργανα στις ΗΠΑ. Ένα με τις θυσίες των μωρών από αιρετικούς ιερωμένους ραβίνους που έβγαλε η Όπρα σε εκπομπή. Και ένα η μη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων. Εγώ σαν ανόητος πίστευα ότι θα την είχαν αναγνωρίσει τουλάχιστον οι Εβραίοι εδώ και χρόνια. Εντάξει, δεν είναι όλοι οι Εβραίοι ίδιοι, αλλά αυτά τα τρία πράγματα είναι το άκρον άοτον του εμετού. Ούτε παπάδες ούτε μουλάδες έχω ακούσει να πουλάνε όργανα και να σφάζουν μωράκια. Το σωστό για αυτά είναι να δωθεί εξήγηση από ένα ραβινικό συμβούλιο και να γίνει καταδίκη. Διαφορετικά το λέω, οι Αμερικάνοι έχουν σαλτάρει με την κρίση και θα αρχίσουν να κυνηγάνε αθώους Εβραίους με αυτά που ακουν. Θα έχουμε πάλι ποκγρόμ, αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει. Το Ισραήλ πάει για εμφύλιο ανάμεσα σε ακραία θρησκευτικά στοιχεία και σε δίκαιους άνθρωπους. Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν είναι ακραίοι, είναι άριστοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή και θα αποκαλύψει πολλά αυτη η είδηση.

    Ας πάμε πίσω στην επίθεση της Γεωργίας στην Αμπχαζία ποιοί και πως παρέσυραν τον Σαακασβίλι στο ολισθηρό ατόπημα;

    Ειναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν σήμερα την Αμπχαζία και τι σύμπτωση φουντώνει το ρεύμα αμφισβήτησης της ρωσικής παρουσίας στην περιοχή αυτή;

    Ποια χώρα υποστηρίζει το Αζερμπαιτζάν; Ποιά χώρα δαπανά δεκάδες εκατομμύρια δολλαρια για την μη αναγνώριση της αρμενικής γενοκρονίας;ποιά χώρα με κάθε μέσο προσπαθεί να κατοχυρώσει την αρνηση της αρμενικής γενοκτονίας;

    Γράφτηκε τίποτα για άξονα Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν-Ιράν;

    Γράφτηκε τίποτα για συνεργασία Ρωσίας-Ιράν-Αζερμπαϊτζάν;

    Βασικό στοιχείο της στρατηγικής του Ισραήλ είναι η πρακτική του ντόμινο, ελπίζω η Ελλάδα να μην γίνει κομμάτι του παιχνιδιού αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν δεν αναγνωρίσουν την Αρμενική γενοκτονία, είναι σαν να καταργούν μόνοι τους το ίδιο το Ισραήλ. Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα, εμείς τουλάχιστον την έχουμε αναγνωρίσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πατάτα ήταν αυτό που είπε ο Αγιαλόν έτσι που το διατύπωσε. Είναι γνωστό (σε όλο το διάβα τής ανθρώπινης ιστορίας) ότι η ηθική υποχωρεί μπροστά στα γεωστρατηγικά συμφέροντα, αλλά έτσι που το είπε καίει το μακροπρόθεσμο για χάρη τού βραχυπρόθεσμου. Δηλαδή εντάξει, δίνει τώρα μια άμεση απάντηση για ποιό λόγο δεν θέλει να αναγνωρίσει τη γενοκτονία τών Αρμενίων, αλλά ταυτόχρονα δίνει και επίχείρημα, εάν προκύψει πουθενά στον κόσμο καμμιά ναζιστοειδής κυβέρνηση μετά από 30 χρόνια ας πούμε, να βγαίνει ο άλλος και να λέει: "...δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε εβραϊκό ολοκαύτωμα λόγω κάποιου αμφιλεγόμενου ιστορικού ζητήματος σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν πριν από έναν αιώνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστεύει κανείς ότι Κεντρικό συμβούλιο των .., τέλος πάντων, που εδρεύουν στην Ελλάδα θα στήριζαν την αναγνώριση τις γενοκτονίας των Ποντίων, μα τότε θα πηγαίναν κόντρα στα τραπεζοοικονομικα συμφέροντα αυτών που τους έκανε σαν κράτος, οικονομώντας πάνω στο δράμα των λαών, μέχρι να καταλάβουν ότι είναι θύματα των χρηματοοικονομικών χαρτοφυλακίων, θα κτυπάν το κεφάλι τους στο τοίχο του παραλόγου, θαρρώντας ότι είναι αποκλειστικά σπερματοζωάρια μιας ειδικής ράτσας ενός περιούσιου λαού.

    Καλά που έχουν τους ντόπιους τσοπαναραίους βουλευτές, συν διαπλεκόμενους τους στη διαφθορά, με εξασφαλισμένη την (Κνεσετική) βουλευτική τους ασυλία στην Ελλάδα, και βρίσκουν πάτημα να το παίζουν καουμπόυδες μέχρι την Παλαιστίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το οτι οι εβραιοι της εγκληματικης γιαφκας των γενοκτονων της Μ.Α. με την αγαστη συνεργασια των εβραιων της αλλοδαπης (χωρις αμφιβολια τη βοηθεια και αυτων που φιλοξενουνται στην Ελλαδα)εθνοκαθαριζουν/ξεκληριζουν ενα λαο ολοκληρο, αυτον της Παλαιστινης για σχεδον 70 χρονια, πως το βρισκεις κ. Σιδερουντιε;
    Η μηπως δεν εχεις ακουσει τιποτε ακομα;





    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ. 1
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Αν ηξεραν και οι Ελληνες!
    Μιλαμε για ΤΟΥΣ εγκληματιες.

    ΥΓ. 2
    Το εγχειριδιο "Χασμπαρα" που χρησιμοποιουν οι οβριοι (κρατηστε το σε σκληρο δισκο γιατι θα το αποσυρουν) με ετοιμες απαντησεις φτιαγμενες απο το "ΥΠΕΞ" τους για τα εγκληματα της εβραιογιαφκας τους!!
    Ανοιξτε το πρωτο συνδεσμο (pdf) και απολαυστε "κοσερικια" προπαγανδα!
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κριμα! παντως ανρωτιεμαι τι θα λεει αυτος ο κυριος οταν θα ερθει η ωρα της Κρισης (οπως και για τον καθενα μας) για αυτες του τις δηλωσεις γιατι η γενοκτονια των Αρμενιων μονο "αμφιλεγομενη" δεν ειναι! Αιδως Αργειοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.