24/5/11

Στον Κ. Παπούλια οι καλύτεροι Έλληνες πιλότοι του ΝΑΤΟ


Τρεις πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, οι οποίοι πέτυχαν την υψηλότερη διάκριση μεταξύ πληρωμάτων από 9 χώρες σε σχολείο του ΝΑΤΟ, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Σήμερα είναι μια μέρα που είναι βεβαρημένη με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, αλλά δείχνει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση, όταν βασιζόμαστε σε ανθρώπους και σε ικανότητες σαν αυτές που επιδείξατε εσείς, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τους διακρθέντες στο ΝΑΤΟ πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας.


Πρόκειται για του σμηναγούς Σωτήρη Στράλη και Ιωσήφ Δασκαλομαρκάκη, οι οποίοι πέτυχαν την υψηλότερη διάκριση μεταξύ πληρωμάτων από 9 χώρες στο σχολείο ΤLP (Tactical Leadership Program) του ΝΑΤΟ στην Ισπανία, καθώς και τον Επισμηναγό Χαράλαμπο Εσκίογλου, που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής εναέριας μάχης σε 3 Νατοϊκές εκπαιδευτικές σειρές.
«Θερμά συγχαρητήρια. Συνεχίζετε τη μεγάλη παράδοση της Αεροπορίας μας και δείξατε ότι είναι υψηλό το επίπεδο της εκπαίδευσης, αλλά και το ανθρώπινο υλικό της Αεροπορίας μας. Όταν το είδα και το διάβασα με εντυπωσιάσατε και ήθελα να σας γνωρίσω. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να πρωτεύετε μέσα σε τόσους αεροπόρους και μάλιστα και στους αεροπόρους της υπερδύναμης. Η μικρή Ελλάδα δείχνει ότι έχει ανθρώπινο υλικό, ικανότητες και αυτό μας κάνει αισιόδοξους», ανέφερε ο κ. Παπούλιας, απευθυνόμενως προς τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας.

2 σχόλια:

  1. Τιμούν εμπράκτως τα παλικάρια τη μνήμη του Σιαλμά, του Ηλιάκη (σαν προχθες), του Γιαλοψού, του Βλαχάκου, του Καραθανάση και τόσων άλλων ηρώων. Και περιμένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στις τόσες κακές ειδήσεις, αυτή η είδηση μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι τουλάχιστον κάποιοι "αντιπαραγωγικοί"(δηλ αυτοί που δεν τρώνε στη καθισιά για πλάκα 10 γουρουνόπουλα, 20 κατσικάκια και 100σουβλάκια ενώ αν τρως είσαι παραγωγικός πολύ...στο wc) θα πουλήσουν το τομάρι τους πολύ ακριβά αν μια μέρα ξεφύγει εντελώς η κατάσταση στο Αιγαίο. Που ευχόμαστε να μην ξεφύγει ποτέ.
    Τιμή στους Έλληνες αεροπόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.