12/7/11

Διαμαρτυρία ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ για σειρά του ΑΝΤ1 Ελλάδος

ΤΡΙΜΕΛΗΣεπιτροπή εκπροσώπων των συλλόγων Δράσις ΚΕΣ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα οικογενειών αγνοουμένων και πεσόντων της κυπριακής τραγωδίας 1974 και των Βετεράνων Κύπρου 1974, αποτελούμενη από τους Νικόλαο Αργυρόπουλο, Στυλιανό Σωτηρίου και Λάζαρο Κουρσερτάρη, επεχείρησε την περασμένη βδομάδα συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΑΝΤ1 Ελλάδας με τους εκπροσώπους του σταθμού, Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για τη μετάδοση τηλεοπτικής σειράς όπου παρουσιάζονται και προβάλλονται τα κατεχόμενα ως «ΤΔΒΚ».

Σε ανακοίνωση του Δράσις ΚΕΣ, αναφέρεται ότι η είσοδος, επετράπη μόνον μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτηρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και αντικειμένων καθώς και τον σωματικό έλεγχο, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ1, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν εκτός του κτηρίου και έδωσε το τηλέφωνο του κ.Χαραμή στον κ. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Χαραμή.

Οταν ο κ. Αργυρόπουλος είπε στον κ. Χαραμή πως είχαν έρθει για να συναντηθούν και να συνομιλήσουν διά ζώσης και εκ του σύνεγγυς, ο κ. Χαραμής απάντησε: «Είναι ειλημμένη απόφαση από την Διοίκηση του ομίλου ΑΝΤ1 να μη συνεχίσουμε καμία συζήτηση μαζί σας».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 11/07/2011

3 σχόλια:

  1. Α, ο ΑΝΤ1 εξελίσσεται. Μαζί με τα Τούρκικα, άρχισε τώρα και τα Ινδικά. Επιστροφή στο 1960. Γή ποτισμένη με ιδρώτα, μαντουβάλα ζιγκουάλα και άλλα ινδοπάκι... πατριωτικά. Μεγάλη προσφορά στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λυση στο "προβλημα" του ΑΝΤ1 (ο οποιος παρεπιντοντως ηταν το πρωτο καναλι το οποιο ειχε ενταξει στο προγραμμα του "ροζ" ταινιες) ειναι απλη:ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 25 Μαρτίου όταν το κανάλι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων "ότι τα αποτελέσματα από την σύνοδο του Eurogroup είχαν πολύ θετική έκβαση για την Ελλάδα..", οι πρώτες ειδήσεις που είχαν αναρτηθεί στο ίντερνετ, ανέφεραν ότι "η σύνοδος αφού συζήτησε και κατέληξε σε μερικά πράγματα, άφησε εκτός την περίπτωση της Ελλάδας γιατί κανονίστηκε να συζητηθεί τον Ιούνιο".
    Τους τηλεφώνησε κάποιος συνάδελφός μου και τους ζήτησε εξηγήσεις γι΄αυτήν την ανακολουθία. Του είπαν "Οι ρεπόρτερς του καναλιού μας, αυτά μας μετέφεραν από τη σύνοδο και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αλλιώς. Αν δεν σας αρέσουν, δέστε τις ειδήσεις από τα μπλόγκς..." Ο συνάδελφος τους είπε ότι δεν πρόκειται για μπλόγκς, αλλά για τις κανονικές ειδήσεις που αναρτώνται και στο διαδίκτυο με αναφορά στον τύπο.
    Ε λοιπόν, τον έβρισαν...
    Αρα, σημεία των καιρών. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.