18/7/11

Υπαρκτή η τουρκική απειλή, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας

«Η τουρκική απειλή δεν είναι θεωρητική, είναι υπαρκτή. Το βλέπουμε αυτό στο Αιγαίο και στην Κύπρο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Κύπρο


Είχε συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του, Δημήτρη Ηλιάδη και την ηγεσία της Εθνικής Φρουράς. Δήλωσε ότι μεταφέρει προς τον κυπριακό Ελληνισμό μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και συμπαράταξης της Ελλάδας.

Ο Πάνος Μπεγλίτης επισκέφθηκε τη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης", τόπο της πολύνεκρης τραγωδίας που συγκλόνισε την Κύπρο. "Με συγκίνηση και οδύνη για αυτή τη νέα τραγωδία θέλω να πω ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα μέσα στην ευρύτερη συγκυρία της κρίσης είναι η εθνική ενότητα, είναι η ψυχραιμία και η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συνεννόηση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα", ανέφερε.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ) http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=294319

5 σχόλια:

  1. Εμμ! βέβαια κινδυνεύουν τα συμφέροντα των αερτζίδικων δανείων των δανειοδοτών από την επανάσταση του 1821, και τα κέρδη τους μέσω της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας, ή θα υποκύψουμε στους νταβατζήδες η θα τα βρούμε ΔΙΚΑΙΑ και για το κοινό συμφέρον με το γείτονα! ΟΠΟΤΕ σε κάθε περίπτωση η διατράνωση της ανασφάλειας λόγω του κινδύνου απειλής εκ του εξωτερικού εχθρού μας σώζει την καρέκλα! Που είσαι Χίτλερ να δεις δοσίλογους στην ουρά για διαπιστευτήρια στους ηθικούς αυτουργούς του πολέμου σου!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ξηπνητούρια κύριε υπουργέ της Εθνικής Αμύνης. Τώρα το ανακάλυψες; Και έκανες αυτή τη "βαρύγδουπη" δήλωση σε ποιούς; Σ`αυτούς που έφαγαν τις βόμβες του Αττίλα με το τσουβάλι και μάλιστα παραμονές της "Μαύρης" επετείου; Και δεν ντράπηκες καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νωρίς το θυμήθηκε. Αλλά και που το είπε βλέπεις, πολύ που θα ιδρώσει το αυτάκι της Τουρκίας. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι και σε πιάσει η Ντόρα στο στόμα της, θα δεις εσύ που λες... ανακρίβειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παιδί ξύπνησε και είπε ''μαμά''.

    Αν και με τους μεσίτες που μπλέξαμε,είναι φθηνότερο για τους Τούρκους να μας αγοράσουν απο το να πολεμήσουν,αλλά απο την άλλη οι Τούρκοι δεν πολεμάνε,απλά παίζουν το ρόλο τους σε σικέ παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.