9/7/11

Αντιδράσεις του Γ.Γ. Δασκάλων στην κάθοδο Ταγίπ στα κατεχόμενα .Παρομοίασε επίσκεψη Ερντογάν με ταξίδι Χίτλερ στη Γαλλία

Αντιδράσεις του Γ.Γ. Δασκάλων στην κάθοδο Ταγίπ στα κατεχόμενα
Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑτων Τ/κ δασκάλων χαρακτήρισε την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν στα κατεχόμενα «προβοκάτσια». Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν δεν συμπεριφέρεται ειλικρινά στο θέμα επίλυσης του Κυπριακού και υπενθυμίζει τη δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού, ο οποίος αποκάλεσε τους Τ/κ «τροφίμους».
Ο γ.γ. της συντεχνίας Σενέρ Ελτσίλ επέκρινε την πολιτική της Τουρκίας από το 1974 και παρομοίασε την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα με το ταξίδι του Χίτλερ στη Γαλλία. Η «Αφρίκα» σε σχόλιό της διερωτάται κατά πόσον ο Ερντογάν έρχεται στα κατεχόμενα για να αγκαλιάσει τους «τροφίμους».

Ο ηγέτης του ΡΤΚ Οζκάν Γιοργκαντζίογλου, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που ενδεχομένως να λάβουν χώρα κατά την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα, είπε ότι στην άφιξη ενός Πρωθυπουργού «μιας άλλης χώρας πρέπει να δείχνουμε σεβασμό καθότι πρόκειται για «επισκέπτη μας».

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσιούκ απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ερντογάν με αφορμή τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και εκφράζει τη χαρά του επειδή ο Τούρκος Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στα κατεχόμενα για τους πανηγυρισμούς της εισβολής. Επισημαίνει ότι το ψευδοκράτος είναι αναπόσπαστο τμήμα της «μητέρας πατρίδας» Τουρκίας και ότι η Άγκυρα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό των Τ/κ, με την υποστήριξη της οποίας έφθασαν στη σημερινή κατάσταση, όπως ισχυρίστηκε ο Κιουτσιούκ.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 09-07-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.