10/7/11

Service Unavailable Error 503

Δεν έχω τίποτα με τον σκιουράκο της φωτογραφίας αλλά με τα τρωκτικά που τον μιμούνται.
Καλό Κουράγιο τους εύχομαι στην ενασχόληση τους με την αφεντομουτσουνάρα μου .

5 σχόλια:

  1. Νομίζω πως πρέπει να αλλάξετε παροχέα ιστολογίου, ή όπως τέλος πάντων λέγεται αυτός. Το είχα γράψει και παλαιότερα ότι ο/η/το Google έχει αρχίσει να τα παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσέκαρα με ιστολόγια Google (blogspot) από διάφορες χώρες και είναι παντού τα ίδια. Το γράφω, επειδή τις προάλλες ελέχθη ότι το κάνουν στην Ελλάδα όταν υπάρχουν ειδήσεις, ή κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καταλαβα καλα καποιοι ενοχληθηκαν απο εσενα,και αν καταλαβα καλυτερα η ενοχληση τους πιθανως προεκυψε απο τις 3-4 σχετικα τελευταιες αναρτησεις σου.
    Αν μου επιτρεπεις δημοσιευσε οιαδηποτε αντιρρηση καποιου αν αφορα το θεμα που υποπτευομαι και θα παρει την απαντηση απο τους σχολιαστες του Ινφογνωμονα και οχι να τα κουβαλας επανω σου κλεισμενος στο σπιτι σου.Περιμενω με...αγωνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίδες, κάποια προηγούμενη φορά που είχα ψάξει το πρόβλημα που παρουσίαζε η μπλοκερ δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα. Σε διεθνή φόρουμς αναφέρονταν το πρόβλημα. Αλλά καλού και κακού, ας έχετε ένα εναλλακτικό στην wordpress...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ είδα ότι τον τελευταίο μήνα, μου έκανε κουτσουκέλες ο Explorer και με το Ινφογνώμων και με άλλα ιστολόγια. Συνεχώς τα πέταγε έξω ή μπλοκάριζε. Ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες η εγγραφή σχολίων δυσκόλευε πολύ.
    Τώρα μπαίνω όλο και συχνότερα από το Firefox και πάει καλά. Με την Google ούτε είχα ούτε έχω κάποιο πρόβλημα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.