28/10/11

Πληρώνουμε και το ΟΧΙ του 1940;


2 σχόλια:

 1. Πολλά τα ΟΧΙ.Δε βαριέσαι για κάποιους είμασταν πάντα άγραφο χαρτί
  Να φοβάστε το άδικο, γεννά οργή σε άτομα,κοινωνίες και Εθνη.

  Οταν ανταμώσει το ατομικό συμφέρον το Εθνικό συμφέρον, όταν ταυτιστεί τπ άτομο με το Εθνος,όταν η περηφάνια δεν θα ναι πια σπίθα δεν θα ξέρετε κατά που να κρυφτείτε.

  Τα εκτροφεία που σας εξέθρεψαν σας περιμένουν.

  Εμάς μας έμειναν οι πεζούλες για αυτές και τις πέτρες μας θα είμαστε πάντα εδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΑΑΑ!!!! Δε νομίζω ότι Πληρώνουμε .. το ΟΧΙ του 1940; ΑΛΛΑ τα αεριτζίδικα δάνεια τις ΠΡΩΤΗΣ "πορτοκαλί" επανάστασης για το ανεξέλεγκτο των ιδιωτών αργυραμοιβών από τον ηγεμόνα Οθωμανό, για να μη του συμβεί αυτό που συνέβηκε στην Ισπανία, κι ήταν το ευχαριστώ τους που τους δέχθηκε στην επικράτειά της Αυτοκρατορίας, σε σημείο να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους ως τη "δεύτερη Ιερουσαλήμ", μόνο που υπήρχε η αντίφαση της δραστηριότητάς τους, αυτής της αισχροκερδείας, με τις αρχές του Ισλάμ, δεν είναι τυχαίο που στην "Υψηλή Πύλη" κρέμασαν και δυο Σκυριανούς όταν έφτανε σε σημείο να είναι "..γενική .. η ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων..", απεναντίας οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης κάνουν αγώνα για την απελευθέρωση των κολίγων από τα δεσμά των ενέχυρων επί της Λευτεριάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.