6/4/12

Οι δηλώσεις Μπεγλίτη και Κουκουλόπουλου για τον υπερήφανο αυτόχειρα, δείγμα της ηθικής του ΠΑΣΟΚ


Βολές ΦΣΑ κατά Π. Μπεγλίτη - Π. Κουκουλόπουλου Για τις δηλώσεις τους σχετικά με την αυτοκτονία του 77χρονου

Βολές κατά των κ.κ. Π. Μπεγλίτη και Π. Κουκουλόπουλου για τις δηλώσεις τους σχετικά με την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού εκτοξεύει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών (ΦΣΑ).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «ανερυθρίαστα βγήκαν και δήλωσαν δημόσια, ο μεν κ. Μπεγλίτης ότι δεν γνωρίζει ''ποιος έφαγε τα λεφτά του, ο ίδιος ή τα παιδιά του'', ο δε κ. Κουκουλόπουλος ότι ''ο εκλιπών καλύτερα θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης των τελευταίων ετών''».
«Οι ηθικοί αυτουργοί, αντί να σιωπούν, να προβληματιστούν και να κάνουν την αυτοκριτική τους, προκαλούν το κοινό αίσθημα με δηλώσεις τους, αφήνοντας υπονοούμενα, στην προσπάθεια τους να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, που είναι ότι οι ίδιοι και η ''παρέα'' τους, έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση», τονίζει ο ΦΣΑ, ενώ ειδικά για τον κ. Κουκουλόπουλο αναφέρει: «Σίγουρα με το θάνατο του Δημήτρη Χριστούλα επετεύχθη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, όπως ακριβώς το επιθυμεί».
Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Εφ' όσον ο κ.(;)Κουκουλόπουλος έχει απορίες που δεν είναι σε θέση να απαντήσει ως φορέας του Συστήματος, γιατί δεν ρωτάει την σύζηγό του που είναι φαρμακοποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κρεμαστείς, Κουκουλόπουλε, να κρεμαστείς μονάχος για να μη βάψει τα χέρια του το αθώο πλήθος! Μακάρι να ήσουν στην κυβέρνηση Τσολάκογλου γιατί μπορεί να λέγαμε ότι ήσουν μ' ένα λούγκερ πάνω στο κεφάλι σου... Πες μας λοιπόν, ρε όνειδος της Ελλάδας, γιατί είσαι στην κυβέρνηση της πιο άθλιας χούντας, της πιο άθλιας κατοχής, της πιο ξετσίπωτης προδοσίας; Που θα πιάσεις στο στόμα σου ένα νεκρό, συνταξιούχο από την εποχή του κατά Λουκά ευαγγέλιο, για να ρίξεις επάνω του τη σαπίλα σας. Οι Έλληνες σέβονται τη μνήμη και των πιο αχρείων νεκρών. Να σου θέσω κι εγώ ένα ρητορικό ερώτημα αφού ούτε κι εσύ θ'απαντήσεις και φυσικά δε θ' απαντήσεις γιατί είσαι κι εσύ νεκρός από τη μέρα που μπήκες σ' ένα κόμμα που έβαψε τα χέρια του στο αίμα των αγέννητων παιδιών. Από το 1981 η κυβέρνηση στην οποία μετέχεις γιατί εκτόξευσε τα χρέη της χώρας, γιατί εξοβέλισε συστηματικά την παραγωγή, γιατί νόθευσε την παιδεία, τη συνείδηση, την ανδρεία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων; "Ποιος σε έβαλε παιδάκι μου να κανεις αυτό το κακό;" Ρώτησε η μάνα του τον Παττακό" και το ίδιο περιμένω να κάνει και η δικιά σου αν ζει. Την απάντηση σε μας και ταυτόχρονα τη συμβουλή σε σας την έδωσε Ο Αζίν Νεσίν πριν χρόνια. Γράφει "στο μεσαίο δρόμο" πως όταν ανοίγει το παράθυρο σ' ένα δωμάτιο με χαρτονομίσματα οι πιο πολλοί πηδάνε να φτάσουνν τα ανεμίζοντα και την ίδια ώρα οι επιτήδειοι αρπάζουν τη στοίβα.
    Και βγήκες να πεις πως ήθελες να πεις ότι αν ζούσε θα σε διαφώτιζε για την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης.(http://www.koukoulopoulos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=845:05-4-2012-protothemagr&catid=90:2008-12-15-11-13-34) Αλλά
    Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, αυτοί είναι χαπακωμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλοιώς δεν θα είχαν τέτοια άγνοια κινδύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.