13/4/13

Νέα βάση για την τουρκική Σχολή Αεροπορίας Στρατού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατασκευή της νέας βάσης της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (Kara Havacilik Okulu) των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων συνεχίζεται αλλά με μεγάλες καθυστερήσεις.
Αρχικά, τα έργα στο αεροδρόμιο Suleyman Demirel στο νομό Σπάρτης (Isparta) Πισιδίας προβλέπονταν να ολοκληρωθούν το 2010. Την παρούσα περίοδο κατασκευάζονται νέα υπόστεγα και εγκαταστάσεις συντήρησης, οικήματα για το προσωπικό, ελικοδρόμια και τροχόδρομοι, ενώ συνολικά το συγκρότημα του αεροδρομίου έχει επεκταθεί προς τα βορειοδυτικά.
Κάθετα προς τον μήκους 3.000 μέτρων και πλάτους 45 μέτρων κύριο διάδρομο 05/23 έχει κατασκευαστεί ένας μικρότερου μήκους διάδρομος, όπως επίσης και πολλαπλά σημεία προσγείωσης για ελικόπτερα, πίστες για ελαφρά αεροσκάφη και συνδετήριοι (στη συνημμένη φωτογραφία από το Google Earth που χρονολογείται από το 2011, τα νέα έργα δεν φαίνονται).
Με βάση την πρόοδο των εργασιών τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2014 οπότε θα μετασταθμεύσει στην Isparta και η Kara Havacilik Okulu από το αεροδρόμιο Guvercinlik της Άγκυρας.
Η επαρχία Ισπάρτα είναι επαρχία της νοτιοδυτικής Τουρκίας που ανήκει στην Περιοχή Μεσογείου . Η επαρχία καταλαμβάνει έκταση 8.993 τετραγωνικών χιλιομέτρων και ο πληθυσμός της κυμαίνεται μεταξύ 500-600.000 κατοίκων. Πρωτεύουσα της είναι η Ισπάρτα, με πληθυσμό 190.084 κατοίκων.
Η επαρχία αντιστοιχεί σε τμήμα της αρχαίας Πισιδίας. Σημαντικότερη αρχαία πόλη της περιοχής ήταν η Αντιόχεια της Πισιδίας.
Defence-Point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.