21/9/13

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά του Νίκου Δένδια

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά του Νίκου Δένδια
Mήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και κατά παντός άλλου υπευθύνου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Χρυσή Αυγή, όπως είχε προαναγγείλλει νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Η Χρυσή Αυγή προχώρησε στην κίνηση αυτή καθώς θεωρεί ότι στοχοποιείται αδίκως χωρίς κανένα στοιχείο ή εύρημα για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Ειδικότερα, η Χρυσή Αυγή ζητεί την άσκηση ποινικής δίωξη για ψευδή καταμήνυση, αλλά και διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς, όπως αναφέρει, «ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και τα ΜΜΕ προκαλούν ή διεγείρουν τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια».
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά και κατά καναλιών και εφημερίδων που, όπως καταγγέλλει, «συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος», ενώ διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι κανένα ΜΜΕ δεν δίνει βήμα σε εκπρόσωπό της.

1 σχόλιο:

  1. Σε μια χωρα που ο λαος της εχει οδηγηθει δημοκρατικα και σοσιαλιστικα στην μαζικη αυτοκτονια, την μαζικη μεταναστευση, τον ψυχολογικο μαρασμο, τον διεθνη διασυρμο, το οικονομικο αδιεξοδο, την πληθυσμιακη συρρικνωση, την πληθυσμικη αλλοιωση απο εκατομμυρια παρανομους μεταναστες, την καταθλιψη, με ενα μελλον μαυρο και αδιεξοδο, οι αυτουργοι δειχνουν την ΧΑ!
    Την ωρα που κανουν πλιατσικο στις ζωες μας, οι αυτουργοι στοχοποιουν την οργανωμενη αντανακλαστικη αντιδραση ενος μερους των κατοικων, οπως εκφραζεται απο την ΧΑ.
    Χτυπουν το βοδι επειδη σπαρταραει την ωρα που το σφαζουν!
    Δεν ξερω αν η ΧΑ ειναι μερος του συστηματος, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να την καταδικασω για λογους πολιτικους ή ιδεολογικους, οταν η πανουκλα των δημοκρατικων και προοδευτικων δυναμεων, μας κατεστρεψε.
    Ο καθεστωτικος εχθρος ειναι σε καθε περιπτωση πολυ χειροτερος.
    Την συγκεκριμενη στιγμη το προβλημα δεν ειναι η ΧΑ, αλλα οι δυναμεις κατοχης!
    Αν αυριο η ΧΑ γινει δυναμη εξουσιας τοτε θα ασχοληθουμε και με αυτην. Τωρα, καθε αποπειρα εστιασης στην ΧΑ ειναι ενας βρωμικος αντιπερισπασμος βρωμικων ανθρωπων.Ειναι τουλαχιστον γελοιο σε εναν πολεμο, να κατηγορουν τη μια πλευρα οτι οπλοφορει!
    Ας βαλουμε το μυαλο μας να δουλεψει χωρις να αναμασαμε την βρωμικη προπαγανδα ενος βρωμικου συτηματος. Η ΧΑ ειναι η ιστατη αντιδραση ενος οργανισμου να παραμεινει στην ζωη. Ειναι οι τελευταιοι σπασμοι ενος λαου που με δολιοτητα τον οδηγησαν στο σφαγειο. Τωρα θα γευτουμε την χρόνια αφασια μας, της ανοχης και της συμμετοχης σε μια διαταραγμενη λαθραια διαβιωση ενος "πολιτικου" τσουρμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.