10/5/15

Διαμαρτυρία Αλβανών στη Βιέννη- φώναζαν «UCK- UCK»


Αλβανοί μετανάστες διαμαρτύρονται μπροστά από την πρεσβεία των Σκοπίων στη Βιέννη
Μάιος 9, 2015.
Κατά το χρόνο της ένοπλης σύγκρουσης στην πόλη Κουμάνοβο, μεταξύ αλβανικής παραστρατιωτικής ομάδας και της αστυνομίας, εκδηλώθηκε διαμαρτυρία Αλβανών μεταναστών στην Βιέννη, μπροστά από την πρεσβεία των Σκοπίων.
Οι Αλβανοί έφεραν αλβανικές και αμερικανικές σημαίες κατά τη διαδήλωσή τους, φωνάζοντας  ρυθμικά «UCK» [ου τσε κα]-  αλβανικός απελευθερωτικός στρατός.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Τανγιουγκ, οι διαμαρτυρόμενοι  μοίρασαν φυλλάδια που έγραφε ότι  τα Σκόπια δεν έχουν κάνει σεβαστή την Συμφωνία της Οχρίδας (2001) και ότι ο αλβανικός λαός στο νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM,  υφίσταται διακρίσεις.
Η διαμαρτυρία έληξε χωρίς επεισόδια.
--
               

2 σχόλια:

  1. H αλβανική Μαφία έχει απλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και μαζεύει χρήματα για τη Μεγάλη Αλβανία.Το μεγαλύτερο κομμάτι της είναι γύρω από το Μόναχο και "πουλάει" προστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλβανοί παραστρατιωτικοί εισέβαλαν στα Σκόπια - Πόσο απέχει η Ελλάδα από ένα τέτοιο γεγονός;

    "Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ακόμα δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από αυτές τις συγκρούσεις στη γείτονα χώρα. Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ. ακολουθεί την ίδια καταστροφική πολιτική με την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από το πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα που συνέβη το καλοκαίρι του 2013, όταν ομάδα παραστρατιωτικών αλβανών απελευθέρωσε 11 ομοεθνείς της βαρυποινίτες από τις φυλακές Τρικάλων."

    Άδικο έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.