15/9/15

«Πότε θα επιστρέψω τα λεφτά μου στις τράπεζες»

Ανοικτή επιστολή πρώην στελέχους της αγοράς σε κόμματα, αρχές και τράπεζες. Τα δύο κομβικά σημεία για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και η ανάγκη προσφοράς ανταγωνιστικών προιόντων από τις τράπεζες. Γιατί δεν πιάνουν οι... φοβέρες του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ.

Να σας συστηθώ. Ονομάζομαι Μάξιμος Μαξιλάρης και είμαι ένας από τους χιλιάδες Έλληνες που έχουν βγάλει λεφτά από τις τράπεζες και τα φυλάνε στο περίφημο στρώμα. Αν κατεβαίναμε στις εκλογές, μπορεί και να τις κερδίζαμε, τόσοι πολλοί είμαστε.
Διαβάζω τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες διάφορες εκτιμήσεις «ειδικών», όπως πολιτικοί, στελέχη τραπεζών και άλλοι, για το αν, πως και πότε θα επιστρέψουμε τα χρήματά μας στις τράπεζες. Αν και μεταξύ τους διαφέρουν σε πολλά σημεία και κυρίως για τα εκτιμώμενα ποσά επιστροφής και το χρόνο, όλες οι εκτιμήσεις έχουν δύο κοινά σημεία:
Πρώτο κοινό σημείο είναι ότι όλοι συμφωνούν ότι η επιστροφή των χρημάτων από τα στρώματα και τις θυρίδες στο Τραπεζικό Σύστημα είναι επιτακτική ανάγκη για να ενισχυθεί η οριακή του ρευστότητα και να υπάρξει ελπίδα επαναλειτουργίας των Τραπεζών στον τομέα της χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Για τη συνέχεια Euro2Day

1 σχόλιο:

  1. Make the Greeks owners of their resources and country AND bring back the billions the country needs to recuparate by issuing government bonds linked to the following industries:
    1. Shipping
    2. Energy
    3. Tourism
    4. Agriculture

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.