20/2/17

Στην Ιταλία γιόρτασαν την «Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»… απουσία "Ελλήνων"

 21.400 επισκέψεις έχει δεχθεί η Panhellenic Post και συνεχίζονται!..

Panhellenic Post: Μετά από παράκληση αναγνωστών μας και ενώ η επισκεψιμότητα συνεχίζεται αμείωτη, ήδη ξεπεράσαμε τις 21.000 επισκέψεις (!) επαναλαμβάνουμε τη δημοσίευση. Αναμένουμε να λάβουμε και θα παραθέσουμε περισσότερες φωτογραφίες από την ανεπανάληπτη εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα και τον Ελληνικό Πολιτισμό, στην Νάπολη.
Στιγμιότυπα από τη δεύτερη παγκόσμια ημέρα της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού στη Νάπολη σήμερα.
Η Νάπολη πρωτοπορεί περήφανη. Istantanee dalla maratona della seconda giornata mondiale della lingua e della cultura ellenica. NAPOLI ha aperto e indicato la strada! Riconoscente ai ragazzi e ai docenti dei licei classici, ai ragazzi della comunità e a tutta la squadra organizzativa. Insuperabili tutti. Riconoscente, fiero e commosso. Noi continuiamo e gli altri restino a guardare!
Όχι, οι Έλληνες επίσημοι προσκεκλημένοι δεν προσήλθαν!

Από την εκδήλωση μαθητών Κλασικών Λυκείων για την «Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικού Πολιτισμού»!
Οι Ιταλοί μαθητές Κλασσικών Λυκείων τιμούν την Ελληνική Γλώσσα.

Μαθητές απαγγέλνουν αρχαιοελληνικά κείμενα.
Panhhellenic Post: Δεν ξέρουμε όλα τα ονόματα των μαθητών. Έτσι λεζάντες δεν μπορούμε να βάλουμε. Μπορούμε, όμως, να αναφωνήσουμε: Αν αυτά έγιναν στην Ιταλία από Ιταλούς και Ελληνοιταλούς μαθητές των Κλασικών Λυκείων, στην Ελλάδα τι έπρεπε να έχει γίνει; Καλά έκανε και πήγε ο Πρωθυπουργός στο Παρίσι, για όποιο λόγο τελικά πήγε. Στη Νάπολη δεν όφειλε να παραβρεθεί σε μια τέτοια έκρηξη φιλελληνισμού; Και καλά ο Πρωθυπουργός. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών; Δεν μπόρεσε, δεν ήθελε ή δεν το σκέφτηκε; (Περισσότερα: δες άρθρο).ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ…

2 σχόλια:

  1. "Καθυστερημένοι, φύτουλες, απολιθώματα και αρτηριοσκληρωτικά νούμερα" που δεν είναι cool και προοδευτικοί όπως εμείς εδώ, με τα ανοιχτά μυαλά και τούς καινοτόμους οραματισμούς, εκσυγχρονιστές που καθ' υπαγόρευση μιάς ψευδώνυμης "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" στερούμε τα παιδιά μας και την κοινωνίας μας από την επικοινωνία με την "Αντιγόνη" και τα άλλα θεϊκά κείμενα τού Σοφοκλή και τής υπόλοιπης Γραμματείας των αποδοκιμαζόμενων προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το καλοσκεφτούμε, καλύτερα που δεν πήγαν δικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο.
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.