8/2/17

Οι Ρουμάνοι αποδεικνύονται πιο μάγκες από τους Έλληνες - Συνεχίζουν τις διαδηλώσεις και ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης

Image result for ρουμανία διαδηλώσεις
Την παραίτηση της Κυβέρνησης ζήτησαν χθες, Δευτέρα, οι διαδηλωτές στη Ρουμανία, αυξάνοντας την πίεση μετά από μια εβδομάδα διαδηλώσεων, που όμοιες δεν έχει δει η χώρα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, από την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος.
Οι διαδηλώσεις για έβδομη συνεχή ημέρα συνεχίστηκαν παρά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι θα καταργήσει το διάταγμα που χαλαρώνει τη νομοθεσία κατά της διαφθοράς,

Την περασμένη Κυριακή μισό εκατομμύριο κόσμου διαδηλωτές κρατώντας πανό και κουνώντας σημαίες κατέβηκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, σε διάφορα σημεία της χώρας, με πολλούς να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της παραίτησης της Κυβέρνησης.
Παρά τις διαμαρτυρίες όμως, η Κυβέρνηση δεν υπέκυψε, με τον Πρωθυπουργό Σορίν Γκριντεάνου να απευθύνει τη Δευτέρα έκκληση για ηρεμία, λέγοντας ότι κατανοεί το μήνυμα των διαδηλωτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

4 σχόλια:

  1. Οταν ο Λιαντινης εγραφε οτι ο νεοΕλληνας ειναι ενας λαος χωρις ταυτοτητα, ήξερε τι ελεγε ..... Το βλεπετε ολοκαθαρα στη συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ελληνικός λαός υπό τις υπάρχουσες συνθήκες και να βγει στο δρόμο καμία ουσιαστική αλλαγή δεν μπορεί να διεκδηκήσει γιατί η κυβέρνηση του δεν έχει καμία επίδραση στην οικονομική πολιτική της χώρας ή μάλλον καλύτερα του τόπου και του πληθυσμού.Ο έλεγχος και η οδήγηση της χώρας είναι σε άλλα χέρια.Το μόνο που μπορεί να ζητήσει είναι άλλο ένα γύρο του ηλεκτρονικού τηλεπαιγνίου των εκλογών.Επί της ουσίας δηλαδή λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισπανία, μία χώρα που μέχρι το 1975 δε γνώριζε τι θα πει δημοκρατία και ο λαός της έχει μεσογειακό ταμπεραμέντο, όπως τον ελληνικό:

    Ποινές φυλάκισης σε πολιτικούς και επιχειρηματίες στην Ισπανία

    Και να μην ξεχνούμε και το άλλο.

    Ειλικρινά, ντρέπομαι για τα χάλια τής χώρας μας, που έχει καταντήσει συνώνυμο τόσο τής διαφθοράς, όσο και τής ατιμωρησίας, μ' έναν λαό μάλλον αδιάφορο και συνηθισμένο σ' αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. Τέτοια χώρα δεν έχει σωτηρία, δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.