6/5/10

Πέντε δώρα Αθήνας στον Ερντογάν

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΖΑΜΙ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ
Με πέντε «δώρα», που έχουν ήδη δοθεί στην Αγκυρα, υποδέχεται η ελληνική κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Τ. Ερντογάν στην Αθήνα.

Τα «ελληνικά δώρα», που έχουν ήδη δοθεί στην Αγκυρα, πολύ διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ίσως αποδειχθούν μακροπρόθεσμα, πολύ πιο σοβαρά από τις τρέχουσες «συμφωνίες κορυφής» που αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα:

1 Ο «Καλλικράτης» έφερε τα πάνω κάτω στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα, από άποψη πληθυσμιακών αναλογιών, χριστιανών και μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών του Νομού Ξάνθης. Οι αναδιατάξεις του δρουν υπέρ της διαμόρφωσης πλειοψηφικών μουσουλμανικών δήμων τα επόμενα χρόνια, λόγω των αναμενόμενων μεταδημοτεύσεων, αλλά και της σταθερής αύξησης του μουσουλμανικού στοιχείου έναντι της υπογεννητικότητας των χριστιανών δημοτών.

Από τους 4 δήμους του νομού, ο Δήμος Ξάνθης, με 66,4% χριστιανικό και 33,6% μουσουλμανικό πληθυσμό, δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Ο Δήμος Μύκης.Το πρόβλημα παρουσιάζεται στον Δήμο Μύκης, με 100% πληθυσμό Πομάκων, στον οποίο δραστηριοποιείται εντονότατα το τουρκικό προξενείο (σ.σ. έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τουρκικό προξενείο διαθέτει μόνον για «μισθούς» το ποσόν των 15 εκατ. ευρώ).Αντιθέτως, ο Δήμος Τοπείρου παραμένει ως έχει (58% και 42% αντιστοίχως χριστιανοί και μουσουλμάνοι) και παραμένει υπό την επήρεια του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Ξυνίδη. Οι προηγούμενες προτάσεις να ενωθούν στον δήμο αυτό οι περιοχές των Αβδήρων και της Βιστονίδας (σ.σ. όπου η Ν.Δ. είναι «δυνατή») δεν ευδοκίμησαν. Ετσι δημιουργήθηκε ο Δήμος Δημοκρίτου, που συνενώνει τα Αβδηρα, τη Βιστονίδα, αλλά και το άκρως προβληματικό Σέλερο, του οποίου το 90,4% είναι μουσουλμάνοι. Ετσι, για λόγους κομματικούς, αλλά και εσωκομματικούς, ο Δήμος Δημοκρίτου είναι ένας δεύτερος άκρως προβληματικός δήμος με πολύ ευαίσθητη αναλογία πληθυσμού 59% χριστιανοί, 41% μουσουλμάνοι. Ετσι από εδώ και πέρα το τουρκικό προξενείο θα έχει «να παίζει» στην Ξάνθη, όχι με έναν, αλλά με δύο δήμους, εξαρτώντας στην ουσία από τις διαθέσεις του την εκλογή -και ποιων- των χριστιανών υποψηφίων σε τοπικές και όχι μόνον εκλογές.

Οπως είναι φυσικό, ο «Καλλικράτης» (ή Χατζηκαλλικράτης) στον τοπικό πληθυσμό έχει δημιουργήσει σοβαρές έριδες μέσα στο ΠΑΣΟΚ στην περιοχή αυτή, ανάμεσα στους «Σγουριδικούς» και τους «Ξυνιδικούς» του ΠΑΣΟΚ, με δυο λόγια ανάμεσα στο «παλιό» και το «νέο» ΠΑΣΟΚ.

2.Το τζαμί Το δεύτερο ελληνικό «δώρο» είναι η ξαφνική και στη «ζούλα», εν μέσω της «μάχης» με την οικονομική τρόικα, ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό. Η ανέγερση του μουσουλανικού τζαμιού στην Αθήνα είναι αναμφισβήτητη υποχρέωση του ελληνικού κράτους απέναντι στους μουσουλμάνους κατοίκους της Ελλάδας, ως ευρωπαϊκής χώρας. Η επιλογή όμως της τελικής ανακοίνωσης ανέγερσής του, με κρατικά χρήματα εν μέσω αιματηρών περικοπών των δημοσίων δαπανών, λίγες μόνον ημέρες πριν από την έλευση του κ. Ερντογάν, δίνει όλες τις δυνατότητες στην Αγκυρα να εκμεταλλευθεί το γεγονός και φυσικά να πείσει ότι το τζαμί στην Αθήνα γίνεται πραγματικότητα χάρη μόνον στις πιέσεις και απαιτήσεις της Αγκυρας για όλους «τους Τούρκους αδελφούς της οικουμένης».

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι στα υλοποιήσιμα τουρκικά σχέδια περιλαμβάνεται η δημιουργία θέσης «οικουμενικού μουφτή», με πρώτο «επιλαχόντα» τον ψευδομουφτή Μέτε, που θα «συνενώσει» τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων.

3 Το τρίτο «δώρο» είναι η εκφρασμένη ελληνική πρόθεση να μειώσει μονομερώς και δραστικά τις δαπάνες εξοπλισμών, χωρίς ανάλογη κίνηση της Αγκυρας, η οποία έτσι και αλλιώς έχει ολοκληρώσει πριν από λίγο καιρό τις παραγγελίες της για τους επόμενους εξοπλισμούς της χώρας.

4.Το ΣυμβούλιοΗ «αυθόρμητη» αποδοχή της Αθήνας στην πρόταση της Αγκυρας απ' τον περασμένο Δεκέμβριο, να δημιουργηθεί το «Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας» με τη στενή συνεργασία 10 υπουργείων από κάθε χώρα, βρίσκει την Ελλάδα με σοβαρό έλλειμμα οικονομικής δύναμης απέναντι στην Τουρκία του κ. Ερντογάν. Η Αγκυρα ενδιαφέρεται πρωτίστως να επιβεβαιώσει τη δύναμή της στην ευρύτερη περιοχή όχι μόνον ως ισχυρή οικονομική δύναμη, αλλά και ως χώρα που ελέγχει σχεδόν απόλυτα τις οδούς μεταφοράς, οδικές και θαλάσσιες, των ενεργειακών υλών προς την Ευρώπη.

5 Η σιωπηλή αλλά έμπρακτη «υποχώρηση» της Αθήνας στο Αιγαίο, από τον 25ο παράλληλο και ανατολικά, με τις μόνιμες τουρκικές υπερπτήσεις στα ελληνικά νησιά του Αν. Αιγαίου, τις μόνιμες σχεδόν 12μηνες δεσμεύσεις περιοχών στο Αιγαίο για τουρκικές ασκήσεις κατά παράβαση του Μνημονίου Παπούλια - Γιλμάζ, την ελαχιστοποίηση των ελληνικών αναχαιτίσεων, γίνεται προσπάθεια να «εξισορροπηθεί» από την «αύξηση» της διμερούς συνεργασίας στον τουριστικό τομέα και τα οφέλη για τα ελληνικά νησιά, τα οποία όμως κατ' ανάγκην θα «προσδεθούν» στην οικονομική τροχιά της Τουρκίας.

Ο Αποστολίδης
Τέλος, είναι άξια απορίας η επιλογή τού κατά τα άλλα καλού διπλωμάτη και πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παύλου Αποστολίδη στη θέση του επικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στις διερευνητικές επαφές και τούτο γιατί ο κ. Αποστολίδης φέρει και την ιδιότητα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Alpha Bank, που έχει εκφράσει μόνιμο ενδιαφέρον για οικονομική συνεργασία στην Τουρκία. *
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

15 σχόλια:

  1. Εμείς οι χουβαρντάδες πάντα δίνουμε, ακόμα και αν δεν μας το ζητήσουν. Βλέπεις ο Ξένιος Δίας είναι αυστηρός για τους νοικοκύρηδες, όταν δεν τα δίνουν όλα στους μουσαφιρέους. Μόνο που εμείς παρερμηνεύσαμε την λέξη φιλοξενία και ξεβρακωθήκαμε ! Αυτά είναι τα φανερά δώρα, που λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε. Τα άλλα που δεν θα τα μάθουμε...παρά μετά την αναχώρηση του Νταγίπ, ποια είναι ; Κάτι συνδιαχειρίσεις, συνεκμεταλλεύσεις, μερικά στρέμματα γης κ.λ.π μήπως είναι στα αποχαιρετηστήρια δώρα που δυστυχώς θα ανοιχθούν στο σπίτι του Νταγίπ ;

    Το να χαρίζει κάποιος κάτι δικό του δεν θα μας ένοιαζε και τόσο. Το να προσφέρει όμως στο πιάτο κάτι που ανήκει σε όλους χωρίς να μας ρωτά, αυτό κι αν είναι πονηριά.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θὰ δοῦμε ἐν καιρῶ τί μέλλει γενέσθαι.
    Μὴν τὰ βλέπουμε ὅλα μαῦρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρωθυπουργός δεν είχε το σθένος να βγεί και να αναγγειλει μειώσεις συντάξεων και μισθών.
    Αυτός θα σε πάει σε πόλεμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχρισε κανείς τον Ερντογάν υπερασπιστή του Ισλάμ εν Ελλάδι;
    Τι άλλο θα ακούσω Αλλάχ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ- ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΝΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κ. ΨΕΥΤΗ ;
    ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ κ. ΑΠΑΤΡΙΔΕ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ;
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΣΤΑΣΤΕ. ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.
    Ο_Λ_Ο_Ι___Σ_Τ_Ο_Υ_Σ___Δ_Ρ_Ο_Μ_Ο_Υ_Σ
    Ο_Υ_Τ_Ε___Β_Η_Μ_Α___Π_Ι_Σ_Ω
    Α_Ν_Τ_Ι_Σ_Τ_Α_Σ_Η___Ε_Δ_Ω___Κ_Α_Ι___Τ_Ω_Ρ_Α
    Ε_Π_Α_Ν_Α_Σ_Τ_Α_Τ_Ε_Ι_Σ_Τ_Ε____Ε_Λ_Λ_Η_Ν_Ε_Σ
    Α_Π_Ο_Τ_Ι_Ν_Α_Ξ_Τ_Ε___Τ_Ο___Ζ_Υ_Γ_Ο___Τ_Η_Σ___Μ_Ε_Τ_Α_Π_Ο_Λ_Ι_Τ_Ε_Υ_Σ_Η_Σ
    Λ_Α_Ι_Κ_Α___Δ_Ι_Κ_Α_Σ_Τ_Η_Ρ_Ι_Α___Ε_Δ_Ω___Κ_Α_Ι___Τ_Ω_Ρ_Α

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πόλεμο ο Γιωργάκης ρε παιδιά. Ανέκδοτα θα λέμε τέτοιες ώρες; Θέλει να πάρει την πρωτιά σε χειροφιλήματα μανάδων απ' την όρθια χοληστερίνη, τον Πάγκαλο, που δεν έκανε... πόλεμο... η μπουχέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευταίες επίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη θα αναβληθεί.
    Ζήτησε ο ΓΑΠ να καταθέσει στεφάνι Ο Ερντογάν και οι ακολουθία του και ένεκα της Ελληνοτουρκικής φιλίας , λίγο πιο κάτω από το Σύνταγμα , στον ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ , αλλά όλη η αντιπροσωπεία αρνήται πεισματικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα που τους είπε και ο Λάκης οτι πρέπει να γίνουμε τουρκια,ίσα ίσα που θα τον απαντήσουν σαν Μεσσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με όλα αυτά έχω ένα τεράστιο άγχος για ένα πραγματικό ξεπούλημα της χώρας από την κυβέρνηση που δεν θα είναι διορθώσιμο αργότερα. Θεωρό απαράδεκτο τις διαπραγματεύσεις και οτιδήποτε άλλο με την Τουρκιά αυτήν την στιγμή!

    Κανένας δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει αυτή η κυβέρνηση δεν υπάρχει ηρεμία , σταθερότητα και κοινή εξωτερική πολιτική με το κερασάκι στην τούρτα την οικονομική κρίση .

    Πότε δεν φοβήθηκα τους τούρκους μια ζωή τους ξεπουλημένους και ανίκανους πολιτικούς μας φοβάμαι!
    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η 13 η 15 16 θα είναι στην θράκη. Η θα πάει ή θα έρθει από εκεί. κλείσιμο δρόμων στισ 13 στους κήπους στις 15 στην εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτιμώ πολύ την Κύρα Αδάμ, την οποία θεωρώ ως μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους (άνδρες και γυναίκες) που έχει σήμερα η Ελλάδα. Όμως διφωνώ με τούτο:

    "Η ανέγερση του μουσουλανικού τζαμιού στην Αθήνα είναι αναμφισβήτητη υποχρέωση του ελληνικού κράτους απέναντι στους μουσουλμάνους κατοίκους της Ελλάδας, ως ευρωπαϊκής χώρας".

    Πού το βασίζει αυτό η κ. Αδάμ; "Αναμφισβήτητη υποχρέωση του ελληνικού κράτους"; Από πού κι ως πού; Από ποια διεθνή ή διμερή σύμβαση απορρέει η υποχρέωση αυτή, καθ' ην στιγμήν δεν έχει παρόμοια υποχρέωση για τους χριστιανούς κατοίκους της Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εφημεριδα της νεας ταξης και των αυτοπροσδιοριζομενων αναρχικων η ελευθεροτυπια μας λεγει οτι ειναι υποχρεωση ταχα να φτιαχνουμε μιναρεδες γιατι λεει ειναι ευρωπαικη οφειλη.


    ε λοιπον ουτε ευρωπαιοι ειμαστε ουτε και θελουμε τετοια ρετσινια.

    κυριοι καθε ελευθεροτυπιας ευρωπαιοι ειστε και κυριως ... φαινεστε!!


    ας το γραψουμε λοιπον απλα.

    δεν γουσταρουμε τζαμια εξω απο τα σπιτια μας.

    δεν γουσταρουμε αραπαδες βαλκανιους και ταταροασιατες παρασιτιστες,πλιατσικολογους και μαχαιροβγαλτες εξω απο καθε γωνια συνοικιας.

    και κυριως δεν ανεχομαστε(αλλα πιοτερο δεν υποφερουμε) πλεον να ζουμε με αλλοδαπους που δεν εχουμε τιποτα κοινο και εχθρικα μεχρι θανατου συμφεροντα με αυτους.
    ως εργαζομενοι που μας ναταγωνιζονται αθεμιτα,μας επιβαρυνουν με τεραστια χρεη δημοσια που τους πληρωνουμε κτηνωδως με φορους ως τζαμπατζηδες αυτοι των υποδομων υγειας παιδειας,μεταφορων κλπ. και ως ελληνες που διακυβευουν την εθνικη μας ανεξαρτησια και εδαφικη μας ακεραιοτητα ως γεωστρατηγικες μειονοτητες διαμελισμου μας.


    καταπιεζομαι ως ελλην οταν το ανθελληνικο κρατος με υποχρεωσε να ζω σε μια κολαση και κτηνωδια αναμεσα σε φυτευτους αλλοφυλους που εκαναν εισβολη και καταληψη του ζωτικου μου χωρου της καθημερινοτητας μου.

    ζω σε περιβαλλον αλλοδαπης κατοχης και κτηνωδιας που παραβιαζει ΟΛΑ τα ανθρωπινα μου δικαιωματα ως ελλην να αναπτυσσω ελευθερα την προσωπικοτητα μου χωρις το φοβο του ληστοσυμμοριτη αλλοδαπου που θα μου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο μολις εξερχομαι της οικιας μου.ιδιως μολις ο ηλιος δυσει.

    δεν αντεχω να μαρτυρω στα πληρως ασυμβατα με τον πολιτισμο μου ηθη και εθιμα τους,την ιταμη συμπεριφορα κατακτητη που εχουν αυτοι απεναντι μου,τον βαρβαρο τροπο ζωης τους που μου επιβαλλεται να σηκωνω ως σταυρο του μαρτυριου,αφου πλεον ειμαι μειονοτητα στη γη που μεγαλωσα και λογω του τεραστιου αριθμου τους αναγκαζομαι εγω να συμμορφωνομαι στα χουγια τους και οχι αυτοι!!!!

    δεν χρωστω σε κανενα πουστη πολιτικο και πολυεθνικη να ειμαι ζωντανος νεκρος για τα πειραματα της ευρωπης ΤΟΥΣ με πειραματοζωο εμενα που ζω μια τραγωδια και κτηνωδια.

    θα προτεινα λοιπον για να μην χυθει αιμα,να μας ξεχωρισουν απο τους αλλοδαπους που κατελαβαν την ελλαδα.

    αφου δεν θελουν με τιποτα να τους επαναπατρισουν.

    δηλαδη να φτιαξουν οπως σε βοσνια και αλλου θυλακες που θα κατοικουν ΜΟΝΟΝ αλλοδαποι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ απο εμας τους ελληνες.να φτιαξουν αμεσα διακριτους θυλακες εδαφικους μεταξυ ημων και αυτων.και να αποζημιωσουν ως κρατος οσους φουκαραδες ελληνες κατοικουν σε περιοχες θυλακες αλλοδαπων για την απαξιωμενη περιουσια του σπιτιου τους στην αξια που ειχε πριν εισβαλλουν οι αλλοδαποι.

    ωστε με τα λεφτα αυτα να μπορεσουν αυτοι οι φουκαραδες να παρουν ενα σπιτακι σε περιοχες που θα ειναι θυλακες κατοικιας ελληνων.

    Αν δεν το κανουν αυτο τοτε θα αναλαβουν την ευθυνη για το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    αλλωστε εμεις οι ζωντανοι νεκροι που οι ζωες μας καταστραφηκαν απο την αλλοδαπη εισβολη (και τωρα το δντ-δηλαδη το ευρω του σημιτακου,παπαδημου) δεν εχουμε πια να χασουμε τιποτα.

    δεν εχουμε και τιποτα πια...

    θα κανουμε την ηρωικη εξοδο του μεσολλογγιου οπως μας διδαξαν οι προπαππουδες μας.

    ειναι αγωνας ελευθεριας αξιοπρεπειας και ζωης πλεον.

    ειμαστε ελευθεροι πολιορκημενοι.

    ελλαδικο ξενοδουλο ανθελληνικο κρατος μας μισεις.το ξερουμε οτι δεν περιμενουμε τιποτα παρα μονο απο εμας τους απλους ελληνες.μονοι μας εναντιον μας ολο το ελλαδικο κρατος.

    δωσε μας τουλαχιστον την ευκαιρια να μην αναγκαστουμε να σε καταστρεψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εφημεριδα της νεας ταξης και των αυτοπροσδιοριζομενων αναρχικων η ελευθεροτυπια μας λεγει οτι ειναι υποχρεωση ταχα να φτιαχνουμε μιναρεδες γιατι λεει ειναι ευρωπαικη οφειλη.


    ε λοιπον ουτε ευρωπαιοι ειμαστε ουτε και θελουμε τετοια ρετσινια.

    κυριοι καθε ελευθεροτυπιας ευρωπαιοι ειστε και κυριως ... φαινεστε!!


    ας το γραψουμε λοιπον απλα.

    δεν γουσταρουμε τζαμια εξω απο τα σπιτια μας.

    δεν γουσταρουμε αραπαδες βαλκανιους και ταταροασιατες παρασιτιστες,πλιατσικολογους και μαχαιροβγαλτες εξω απο καθε γωνια συνοικιας.

    και κυριως δεν ανεχομαστε(αλλα πιοτερο δεν υποφερουμε) πλεον να ζουμε με αλλοδαπους που δεν εχουμε τιποτα κοινο και εχθρικα μεχρι θανατου συμφεροντα με αυτους.

    ως εργαζομενοι που μας ανταγωνιζονται αθεμιτα,μας επιβαρυνουν με τεραστια χρεη δημοσια που τους πληρωνουμε κτηνωδως με φορους ως τζαμπατζηδες αυτοι των υποδομων υγειας παιδειας,μεταφορων κλπ. και ως ελληνες που διακυβευουν την εθνικη μας ανεξαρτησια και εδαφικη μας ακεραιοτητα ως γεωστρατηγικες μειονοτητες διαμελισμου μας.


    καταπιεζομαι ως ελλην οταν το ανθελληνικο κρατος με υποχρεωσε να ζω σε μια κολαση και κτηνωδια αναμεσα σε φυτευτους αλλοφυλους που εκαναν εισβολη και καταληψη του ζωτικου μου χωρου της καθημερινοτητας μου.

    ζω σε περιβαλλον αλλοδαπης κατοχης και κτηνωδιας που παραβιαζει ΟΛΑ τα ανθρωπινα μου δικαιωματα ως ελλην να αναπτυσσω ελευθερα την προσωπικοτητα μου χωρις το φοβο του ληστοσυμμοριτη αλλοδαπου που θα μου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο μολις εξερχομαι της οικιας μου.ιδιως μολις ο ηλιος δυσει.

    δεν αντεχω να μαρτυρω στα πληρως ασυμβατα με τον πολιτισμο μου ηθη και εθιμα τους,την ιταμη συμπεριφορα κατακτητη που εχουν αυτοι απεναντι μου,τον βαρβαρο τροπο ζωης τους που μου επιβαλλεται να σηκωνω ως σταυρο του μαρτυριου,αφου πλεον ειμαι μειονοτητα στη γη που μεγαλωσα και λογω του τεραστιου αριθμου τους αναγκαζομαι εγω να συμμορφωνομαι στα χουγια τους και οχι αυτοι!!!!

    δεν χρωστω σε κανενα πουστη πολιτικο και πολυεθνικη να ειμαι ζωντανος νεκρος για τα πειραματα της ευρωπης ΤΟΥΣ με πειραματοζωο εμενα που ζω μια τραγωδια και κτηνωδια.

    θα προτεινα λοιπον για να μην χυθει αιμα,να μας ξεχωρισουν απο τους αλλοδαπους που κατελαβαν την ελλαδα.

    αφου δεν θελουν με τιποτα να τους επαναπατρισουν.

    δηλαδη να φτιαξουν οπως σε βοσνια και αλλου θυλακες που θα κατοικουν ΜΟΝΟΝ αλλοδαποι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ απο εμας τους ελληνες.να φτιαξουν αμεσα διακριτους θυλακες εδαφικους μεταξυ ημων και αυτων.και να αποζημιωσουν ως κρατος οσους φουκαραδες ελληνες κατοικουν σε περιοχες θυλακες αλλοδαπων για την απαξιωμενη περιουσια του σπιτιου τους στην αξια που ειχε πριν εισβαλλουν οι αλλοδαποι.

    ωστε με τα λεφτα αυτα να μπορεσουν αυτοι οι φουκαραδες να παρουν ενα σπιτακι σε περιοχες που θα ειναι θυλακες κατοικιας ελληνων.

    Αν δεν το κανουν αυτο τοτε θα αναλαβουν την ευθυνη για το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    αλλωστε εμεις οι ζωντανοι νεκροι που οι ζωες μας καταστραφηκαν απο την αλλοδαπη εισβολη (και τωρα το δντ-δηλαδη το ευρω του σημιτακου,παπαδημου) δεν εχουμε πια να χασουμε τιποτα.

    δεν εχουμε και τιποτα πια...

    θα κανουμε την ηρωικη εξοδο του μεσολλογγιου οπως μας διδαξαν οι προπαππουδες μας.

    ειναι αγωνας ελευθεριας αξιοπρεπειας και ζωης πλεον.

    ειμαστε ελευθεροι πολιορκημενοι.

    ελλαδικο ξενοδουλο ανθελληνικο κρατος μας μισεις.το ξερουμε οτι δεν περιμενουμε τιποτα παρα μονο απο εμας τους απλους ελληνες.μονοι μας εναντιον μας ολο το ελλαδικο κρατος.

    δωσε μας τουλαχιστον την ευκαιρια να μην αναγκαστουμε να σε καταστρεψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άρα όσοι είναι εθνοφυλακή (π.χ. στην Ικαρία ΜΟΥ) θα παραδώσουν οπλισμό;_Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η τωρινή επίσκεψη του Ερντογάν ήταν εντελώς άκαιρη.
    Είναι για μας μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδος όπου διακυβεύεται το μέλλον μας και μάλιστα το άμεσο. Εχουμε σοβαρότατα προβλήματα να σκεφτούμε σαν χώρα και είναι γνωστά τοις πάσι.
    Μπορούσε να αναβληθεί για τους παραπάνω λόγους αυτή η επίσκεψη.
    Δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευόμαστε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας -ειδικά με την Τουρκία- σε ώρες τέτοιες. Είναι σαν να πηγαίνουμε κατ΄ευθείαν την μπριζόλα στο στόμα του λύκου. Και μάλιστα ωμή!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.