21/5/10

Δημοσιογράφοι από την Τουρκία στη Ρόδο

Τούρκοι δημοσιογράφοι των μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδων «Χουριέτ» και «Σαμπάχ» βρίσκονται από χθες στην Ρόδο.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε και ξενάγησε χθες το πρωί ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης, περνώντας το μήνυμα ότι είναι απαραίτητο να εδραιωθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες της γειτονικής χώρας να έλθουν και να ανακαλύψουν τις ξεχωριστές ομορφιές των νησιών μας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι μόλις πρόσφατα, στις 9 Μαΐου, στην εφημερίδα «Σαμπάχ» δημοσιεύθηκε εκτενές αφιέρωμα στο νομό μας, με τίτλο «Μια διαδρομή στα ενδότερα της Δωδεκανήσου», που ουσιαστικά αποτελεί ένα εγκώμιο για τα νησιά μας.

Η δημοσιογράφος Gigen Yanik κάνει αναφορά σε ένα προς ένα τα νησιά του νομού μας, υπογραμμίζοντας τις ιδιαιτερότητες του καθενός, ενώ ειδική μνεία γίνεται στο θέμα της χορήγησης «βίζας» και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Νομαρχία και τους άλλους φορείς.

«Με συντονισμένες δράσεις και στοχευμένες πρωτοβουλίες σε όλες τις αγορές, μπορούμε, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να αναδείξουμε και να πείσουμε για την μοναδικότητα του τόπου μας», τόνισε ο νομάρχης Δωδεκανήσου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση της φετινής τουριστικής σεζόν.

Πηγή : Ροδιακή

2 σχόλια:

  1. Στους τούρκους της Ρόδου και της Κω δεν έκαναν αναφορά; περίεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουσουλμάνους θές να πείς..

    Αν και ο καθές έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού..

    Κατα την ταπεινή μου γνώμη, και όλοι οι μουσουλμάνοι να θεωρούν εαυτούς τούρκους, και πάλι πρέπει να προστατέψουμε τους πολίτες μας απο τις έξωθεν επιβουλές.

    Φασίστες εμείς δεν θα γίνουμε!
    Και άμα θένε σχολεία τούρκικα να ιδρύσουν φροντιστήρια!

    Η δύναμή μας είναι οι ελευθερία και η ισότητα των πολιτών μας. Αυτά τα όπλα θα νικήσουν το φασιστικό στρατοκρατικό καθεστώς της γείτονος!

    Φιλικά πάντα,
    Διγενής ο Κρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.