10/5/10

Στα ίχνη των δολοφόνων των τριών τραπεζικών

Νεαρός αντιεξουσιαστής φέρεται να έχει άμεση σχέση με τους κουκουλοφόρους που προκάλεσαν την τραγωδία

Του Γιώργου Σόμπολου

Eνα άτομο νεαρής ηλικίας, γνωστό στους αστυνομικούς για την αντιεξουσιαστική του δράση, έχει μπει στο στόχαστρο της Κρατικής Ασφάλειας, αφού εμφανίζεται να συμμετέχει στην ομάδα των κουκουλοφόρων που πυρπόλησε το υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου και ευθύνεται για τον θάνατο 3 υπαλλήλων και ενός αγέννητου παιδιού.

Πρόκειται για έναν νεαρό, που αναγνωρίστηκε σε βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί και εμφανίζεται αρκετή ώρα πριν την επίθεση να μη φορά μάσκα και να κινείται μαζί με τα ίδια άτομα που για αρκετή ώρα δημιουργούσαν μικροκαταστροφές κατά μήκος της οδού Πατησίων και στη Σταδίου.

Βίντεο
H εικόνα προέρχεται από κλειστό κύκλωμα επιχείρησης, ένα από τα δεκάδες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί και στο οποίο εντόπισαν τον νεαρό, μέλος της ομάδας, με ακάλυπτο το πρόσωπο. Ο συγκεκριμένος νεαρός αντιεξουσιαστής, εάν και δεν φαίνεται ιδιαίτερα καθαρά η φιγούρα του σε κυκλώματα στον τόπο της επίθεσης, έχει αναγνωριστεί και από αυτόπτη μάρτυρα ως ένα από τα μέλη της ομάδας που ευθύνεται για την τριπλή δολοφονία την περασμένη Τετάρτη.< και για την ιδιαίτερα τα το από της σε με εάν οι δεν η του που στο p>

Ερευνες
Οι έρευνες συνεχίζονται και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τους νεαρούς που κρατούσαν βαριοπούλα και σφυρί, αυτούς που έριξαν τις τρεις μολότοφ, τη γυναικεία φιγούρα που είχε τις μολότοφ στην τσάντα της, καθώς και τον άνθρωπο ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, καθοδηγούσε την ομάδα των νεαρών. Τα παραπάνω άτομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμφανίζονται σε πολλά κλειστά κυκλώματα που συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η πορεία, ενώ έχουν καταγραφεί και οι βανδαλισμοί τους σε ένα βιβλιοπωλείο, σε ένα κατάστημα με είδη σπιτιού, αλλά και σε ένα κατάστημα με είδη παπουτσιών.

Κουκούλες
Στις τρεις αυτές επιθέσεις, οι νεαροί φορούσαν όλοι κουκούλες και δεν είναι εφικτή η αναγνώριση των προσώπων ή των χαρακτηριστικών τους. Για την Αστυνομία είναι θέμα τιμής να συλλάβουν τους δολοφόνους, καθώς είναι μεγάλη η πίεση της ελληνικής κοινωνίας που ζητά να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν το θάνατο των εργαζόμενων στην τράπεζα.

Την ίδια ώρα πάντως, στο σημείο της τριπλής δολοφονίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκατοντάδες πολίτες άφηναν λουλούδια, κεράκια και γράμματα. Χθες το βράδυ εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος όπου κρατώντας ένα κερί, έδειξαν την συμπαράστασή τους στους τρεις δολοφονημένους υπαλλήλους.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

10 σχόλια:

  1. Δωστε τους υπηκοοτητα οταν τους πιασετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.zerohedge.com/article/smoking-gun-document-could-terminate-george-papandreous-career

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καυκάσιε, στο σχετικό με τον Κον-Μπεντίτ θέμα, δύο φορές έστειλα σχόλιο.
    Στο πρώτο, η αναφορά για την παιδοφιλία του εν λόγω ...κυρίου, εξαφανίστηκε και το δεύτερο δεν μπήκε καθόλου.
    Εκεί είχα παραθέσει το λινκ στο οποίο υπάρχει βίντεο από παληότερη συνέντευξη αυτού αυτού του ανθέλληνα, όπου Ο ΙΔΙΟΣ αναφέρεται στις συνήθειές του. ΔΕΝ τα βγάζω από το κεφάλι μου...
    Να ρωτήσω γιατί δεν μπήκε; Παράξενη αλληλεγγύη παρατηρώ να υπάρχει από την μεριά κάποιου διαχειριστή του ιστολογίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:50 Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που περνούσαν χωρίς να δίνουν σημασία σε αυτο το δράμα; Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που προστάτεψαν αυτό το έγκλημα; Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που κραύγαζαν ότι ήταν ψέμα η ύπαρξη νεκρών;Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που εμπόδιζαν τα σωστικά συνεργεία να πλησιάσουν φωνάζοντας κάψτε τα όλα;

    Νά γιατί μπορεί να γεννηθείς έλληνας μα ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να μην γίνεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:35 Παράξενη αλληλεγγύη παρατηρώ να υπάρχει από την μεριά κάποιου διαχειριστή του ιστολογίου...

    Μάθε να απαντάς με επιχειρήματα.

    Μπορούσες κάλλιστα να πείς παιδόφιλος ο οποίος και δημόσια το έχει παραδεχθεί.Ολα τα υπόλοιπα αποκρύπτουν την ύπαρξη κριτικής σκέψης.Προστατεύω αυτόν το χώρο γιατί τον σέβομαι, το ίδιο ζητώ και απο σένα.Ηθος ευγένεια και ευπρέπεια, βασικές αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού

    Δεν έχω καμιά αλληλεγγύη για κανέναν.Την πραγματικότητα καταγράφω και επιθυμώ ο διάλογος να μείνει σε υψηλό επίπεδο.

    Αν δε θέλεις ένα ακόμη επιχείρημα δες ο κόκκινος Ντάνυ εκτός απο τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, ποιά επαγγελματική πορεία ακολούθησε και θα καταλάβεις πολλά.

    Επίσης υπάρχει το στοιχείο των Οικολόγων Πρασίνων και αυτό είναι ένα καλό πολιτικό επιχείρημα αν δείς τις απόψεις του Κου Τρεμόπουλου και οτι αρχηγός του κόμματος των Οικολόγων Πρασίνων της Γερμανίας είναι Τούρκος.

    Κατάλαβες τώρα πως έπρεπε να σταθείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό ἐμπόριο τῆς ῾῾ἐπανάστασης᾽᾽

    http://www.youtube.com/watch?v=1zoM89nCU_0

    ἀπό τόν ἄνθρωπο ποῦ θεμελίωσε τήν διάλυση τῆς ἑλληνικῆς κοινότητας στό Παρίσι.

    Γιά γέλια καί γιά κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Eνα άτομο νεαρής ηλικίας, γνωστό στους αστυνομικούς για την αντιεξουσιαστική του δράση, έχει μπει στο στόχαστρο της Κρατικής Ασφάλειας, αφού εμφανίζεται να συμμετέχει στην ομάδα των κουκουλοφόρων"

    Απορία: Αυτό το θυμήθηκαν έξι μέρες μετά; Φοβερή ανάκληση μνήμης, εύγε!
    Και πως γίνεται το "άτομο" να είναι "γνωστό στους αστυνομικούς" για την "αντιεξουσιαστική του δράση" και να το αφήνει σε μέρα Πανελλαδικής Διαμαρτυρίας,
    η Κρατική Ασφάλεια ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ να καίει όχι μόνο τη Μαρφίν, αλλά και άλλα καταστήματα.
    Και το ίδιο το "σταμπαρισμένο" άτομο να νιώθει τόση ΑΣΦΑΛΕΙΑ που περπατά αυτός και οι συν-δολοφόνοι με χαρακτηριστική ΑΝΕΣΗ.
    ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΧΑΛΑΡΑ και ΑΝΕΜΕΛΑ : Μιλάμε όχι για περίπατο αναψυχής, αλλά βαριεστημένοι, σαν υπάλληλοι μετά από εξαντλητικό οχτάωρο.

    Και αδυνατώ να καταλάβω, πως με τόσες κάμερες στην Αθήνα δεν τους πέτυχαν πουθενά χωρίς καλυμμένα πρόσωπα; Από πού βγήκαν ή με τί μέσο έφτασαν, τίποτα αυτές οι ρημαδιασμένες οι κάμερες δεν τσάκωσαν; "Βαριεστημένες" και οι κάμερες στην Ελλάδα;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''12:50 Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που περνούσαν χωρίς να δίνουν σημασία σε αυτο το δράμα; Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που προστάτεψαν αυτό το έγκλημα; Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που κραύγαζαν ότι ήταν ψέμα η ύπαρξη νεκρών;Τι υπηκοότητας ήταν αυτά τα ανθρωποειδή που εμπόδιζαν τα σωστικά συνεργεία να πλησιάσουν φωνάζοντας κάψτε τα όλα;''

    Η υπηκοοτητα αυτων των πιθηκοειδων κι οχι ανθρωποειδων ειναι του Γραικυλισταν. Αυτη την ιδια υπηκοοτητα πρεπει να δωσουν και στους αλλοδαπους δολοφονους. Οσο για τους Ελληνες ζουν και βασιλευουν εκτος Γραικυλισταν εστω κι αν εχουν μονο 25% ελληνικο αιμα οπως απειροι ελληνικης καταγωγης Ρωσοι που αγαπανε την Ελλαδα (εστω κι αν αυτη πια μονο θεωρητικα υπαρχει) πολυ περισσοτερο απο τα αστεια μπασταρδοκωλοπαιδα της Εκαλης και του Κωλο-νακιου με τις μολοτοφ και τους αλλοδαπους επιβητορες των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ.
    ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.