9/5/10

Μ. Ομπάμα : Η σταθεροποίηση της Ελλάδας είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την Ευρώπη όσο και για τις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε τη "βαθιά ανησυχία" του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το ελληνικό χρέος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε σήμερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι, ότι αν η οικονομία της χώρας του είναι ισχυρή, τότε και το δολάριο θα είναι ισχυρό.

"Βασική αρχή μου είναι να επικεντρώνομαι στις θεμελιώδεις αρχές της οικονομίας. Πιστεύω ότι εάν έχουμε ισχυρή οικονομία, θα έχουμε και ισχυρό δολάριο", είπε ο Ομπάμα σύμφωνα με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος. Η συνέντευξη, για το ρωσικό κανάλι Rossiya, μαγνητοσκοπήθηκε στις 6 Μαΐου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε επίσης τη "βαθιά ανησυχία" του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το ελληνικό χρέος και επισήμανε ότι η σταθεροποίηση της Ελλάδας είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική ευημερία τόσο της Ευρώπης όσο και των ΗΠΑ.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

3 σχόλια:

  1. Εχω αρχισει να αισθανομαι περηφανος που επι τελους η μικρη και ασημαντη Ελλαδα κραταει στα χερια της τις τυχες του πλανητη,μεχρι που μπαινω στον πειρασμο να την πτωχευσω για να τιμωρησω τον πλανητη που τολμησε να μας γυρισει την πλατη τα τελευταια χρονια.Να δω γονατιστους ολους τους ηγετες της γης να με παρακαλανε να μην πτωχευσω και εγω να τους διωχνω απαξιωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ανησυχούν" οι ΗΠΑ γιατί ξέρουν ότι σύντομα η Ελλάδα θα στραφεί προς την Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους διεθνείς ηγέτες μη τους φοβάστε,μόνο εκείνους που είτε τους ελέγχουν,είτε τους φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων.

    Το κλασικότερο και πρόσφατο παράδειγμα,ποιός πιστεύει απο όλους εμάς πως ήταν ο Μπούς τζούνιορ αυτός που αποφάσιζε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.