17/5/10

Ισραήλ: Το Ιράν παραπλάνησε Βραζιλία και Τουρκία για τα πυρηνικά

Το Ιράν "παραπλάνησε" την Τουρκία και τη Βραζιλία "προσποιούμενο ότι αποδέχεται" μία συμφωνία για τον εμπλουτισμό μέρος του ιρανικού ουρανίου στην Τουρκία, δήλωσε υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος, αναφερόμενος στη συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα το πρωί στην Τεχεράνη οι υπουργοί Εξωτερικών του Ιράν, της Βραζιλίας και της Τουρκίας.

"Οι Ιρανοί παραπλάνησαν την Τουρκία και τη Βραζιλία προσποιούμενοι ότι αποδέχονται μία συμφωνία για τον εμπλουτισμό μέρος του ιρανικού ουρανίου στην Τουρκία" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο συγκεκριμένος αξιωματούχος υπό τον όρο ανωνυμίας.

"Οι Ιρανοί έχουν και στο παρελθόν προσποιηθεί ότι αποδέχονται μία τέτοια διαδικασία, προκειμένου να μειώσουν την πίεση και τον κίνδυνο επιβολής αυστηρότερων διεθνών κυρώσεων, και στη συνέχεια αρνήθηκαν να πράξουν τα συμφωνηθέντα", εξήγησε ο αξιωματούχος.

Βάσει της συμφωνίας, το Ιράν θα μεταφέρει στην Τουρκία 1.200 κιλά ελαφρά εμπλουτισμένο ουράνιο σε αντάλλαγμα πυρηνικά καύσιμα για την ερευνητικό αντιδραστήρα της Τεχεράνης.

iKypros
17/05/2010

5 σχόλια:

  1. Καλά, το Ιράν παραπλάνησε Βραζιλία και Τουρκία για τα πυρηνικά. Το Ισραήλ όμως ποιούς παραπλάνησε γιά τα δικά του πυρηνικά?


    ΜΠΟΥΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φόρτσα Τουρκία συνέχισε έτσι, συνεργάσου ακόμα ποιο πολλή με το Ιράν και την Συρία, μπας και ευνοηθούμε εμείς από την μαμά ΥΠΑ γιατί ο Γιωργάκης μας έχει έτυμους προς πώληση στους τούρκους και μια μεγάλη ελληνική τραγωδία που θα είναι μη επανορθώσιμη ! Γιωργάκη και υπόλοιποι 299 είστε άκρος επικίνδυνοι, παρατηθείτε πριν είναι αργά !
    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sto israil zoun aggeli pou exoun dikeoma na skotonoun opion exi diaforetiki apopsi zoun se edafi pou den tous anikoun katadinasteboun kosmo pou aniki stin idia ti fili tous exoun pirinika malon tous ta paraxorise o theos ktl de mas paratane ta karkinomata tis antropinis filis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεόφιλε,

    Η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) πού μπαίνει εδώ;

    >συνεργάσου ακόμα ποιο πολλή<
    >έτυμους<
    >άκρος επικίνδυνοι<
    >παρατηθείτε<

    Ο Μποστ τι σου ήταν; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΠΑ οχι ΥΠΑ Είμαι δυσλεξικός και κάνω κάπου κάπου τέτοιες πατάτες.:-(
    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.