8/5/10

Η εικόνα του Δημόσιου Χρέους και τα του 'Καίσαρος τω Καίσαρι'

Η εικόνα αυτή, που δείχνει την πρόοδο του δημόσιου χρέους, μπορεί να αποτελέσει φραγμό στις υποκριτικές κορώνες των πολιτικών και των μηχανισμών προαγάνδας απ' όπου κιαν προέρχονται.
Αν βγει και ένα αντίστοιχο διάγραμμα με τους διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων και άλλο ένα με τα εξοπλιστικά προγράμματα για το ίδιο χρονικό διάστημα, θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο.
Αν κάποιος φίλος του ιστολογίου έχει στη διάθεσή του ή μπορεί να σχεδιάσει με αξιοπιστία κάτι σχετικό, καλοδεχούμενο (skal@infognomon.gr).
Επιτέλους, είναι η ώρα να αποδοθούν τα του Καίσαρος των Καίσαρι ή να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Ο καθένας στη θέση του και η κοπριά στα λάχανα, που λέει ο λαός μας.

27 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι είναι ακριβές το διάγραμμα , αφού στο τέλος του 2004γνωρίζω ότι το χρέος άγγιζε το 110% . Επίσης θα ήταν πολύ δικαιότερο , να γνωρίζαμε χρονολογικά , πότε γίνονται οι δαπάνες , και όχι τον χρόνο ενσωμάτωσής τους στο χρέος . Επίσης τί γίνεται με το πραγματικό ΑΕΠ ? Τέλος πρέπει να δούμε παράλληλα και τον αριθμό των συνταξιούχων και πως αυτός αυξήθηκε . Δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε άκρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον αλλά αν θέλουμε
    να είναι ακόμα ποιό επαρκές και να μην μήνουμε απλοικά συμπερασμα του τύπου 'Φταίει ο τάδε!'
    θα πρέπει να συνοδεύεται εκτός
    από αριθμό δημ.υπαλλήλων , και δαπάνες
    από παρόμοια άλλων ευρ.χωρών καθώς
    και από ένα επίσης σημαντικό γράφημα-στατιστικό που θα δείχνει σε τι ποσοστό οι 'δανεικοί' μισθοί δαπανώνταν από το ελληνικό νοικοκυρίο και την ελληνική επιχείριση σε εγχώρια προιόντα και τι ποσοστό σε ξένα καθώς και από ένα επίσης ενδιαφέρον γράφημα που θα δείχνει την εισοδηματική κατανομή (πόσοι φορολογούμενοι έχουν εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ, πόσοι 10000-20000 κτλ)
    Τόσοι οικονομολόγοι βγαίνουν από τα ελληνικά πανεπιστήμια. Ας ελπίσουμε κάποιος να έχει πρόσβαση σε τέτοια στατιστικά για να αποκτήσουμε μια ποιό ολοκληρωμένη εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν συμπλήρωμα στο προηγούμενο,
    να προσθέσω ότι σε κάποιο βαθμό υπονοείται από το άρθρο σου ότι ο δανεισμος και το χρέος είναι κακό όταν αυξάνει.
    Και αυτή είναι μια ιδέα που επίσης χρήζει σκέψης. Πχ ένα κριτήριο είναι αν επενδύεις ή καταναλώνεις τα δανεικά.

    greekjammer

    υγ(προσπάθησα να στείλω με openid wordpress αλλά έβγαλε λάθος, και στο google δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάει των κωδικό μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΕΧ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΔΗΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΜΑΜΑΝΕ.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΤΙΚΟ , ΜΙΤΣΟΤΑΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kύριοι
    πρέπει να βάλουμε φραγμό στην προπαγάνδα του οποιουδήποτε.
    Θα πληρώσουμε τεράστιο τίμημα, τουλάχιστον να μη μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη,εγω ο αγραμματος βλεποντας το σχεδιαγραμμα,λεω οτι μονον η δικτακτορια δεν επιβαρυνε το ΑΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙΑΣ
    δυστυχώς, η τραγωδία του σύγχρονου ελληνισμού αρχίζει από το 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καιυστερα σου λεει φταίει η χουντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητε Σαββα.
    αλλη μια αποδειξη οτι τα κοπροσκυλα ανθελληνες πολιτικοι βουλιαξαν την ελλαδα..εγω ειμαι χουντικος και το δηλωνω σε ολο μου το κυκλο υποστηρικτης της επαναστασεως της 21 απριλιου 1967 και ειμαι περηφανος.διοτι περισσοτερα ηταν τα καλα της 7ετιας παρα τ 'αρνητικα..μηπως να σας θυμισω οτι ουτε ενας πολιτικος δεν εχει μπει φυλακη ???????????? ενω ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ..
    τωρα φιλε Σαββα 37 χρονια εχουμε χουντα των πολιτικων που κανουν οτι θελουν,τρωνε οσο θελουν,μας πουλανε οπου θελουν και λογαριασμο δεν δινουν πουθενα..και αμα γουσταρουν οι δημοκρατες πολιτικοι στελνουν και τα ΜΑΤ και βαρανε συνταξιουχους,πυροσβεστες,αστυνομικους! .......και μην ξεχναμε οτι στην αρχαια ελλαδα ,στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους καθαριζαν τους προδοτες πολιτικους...ετσι για να μη ξεχνιομαστε..

    ενας "φασιστας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Φασίστα"
    η χούντα, πέραν του ότι κατέλυσε τη Δημοκρατία στη χώρα που την γέννησε, έβαλε τους Τούρκους στην Κύπρο.
    Εξ αιτίας τους έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες Έλληνες της Κύπρου και έγιναν πρόσφυγες πάνω από διακόσιες χιλιάδες.
    Όσον αφορά τα διαχειριστικά, ναι ήταν έντιμοι.
    Όμως αυτό δεν λέι τίποτα.
    Οι στρατιωτικοί στα στρατόπεδα και ο λάος στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλτατε Σαββα,χωρις να ειμαι χουντικος,η αρθρογραφια των σχολιων με αναγκαζει να γινω υπερασπιστης τους,για να εχω ησυχη την συνειδηση μου.Σωστα λες οτι η δικτακτορια εγινε αιτια να παρουν οι τουρκοι την μιση Κυπρο και να υπαρξουν χιλιαδες νεκροι και αγνοουμενοι,ομως η δημοκρατια των πολιτικων εκτος του οτι εβαλε ταφοπλακα στο Κυπριακο,εχει δωσει το μισο Αιγαιο στους τουρκους,την Θρακη στους τουρκους,τα νησια του Αιγαιου στους τουρκους,την Μακεδονια στους σκοπιανους,την Β.Ηπειρο στους αλβανους,τον πλουτο και τους ανθρωπους της Ελλαδος στον ΔΝΤ και την Νεα Ταξη πραγματων και διεγραψε μια χωρα με ιστορια χιλιαδων ετων,κανοντας την ερμαιο στις ορδες των μουσουλμανων λαθρομεταναστων.Τουλαχιστον ο παπαδοπουλος επεθανε απορος στο Λαικο νοσοκομειο και οσο και αν εψαξαν δεν βρηκαν χρηματα ουτε στον πιο μακρυνο του συγγενη.Ουτε ποτε απεποιηθη των ευθυνων του σε αντιθεση με τα σημερινα καθαρματα που τους πιανουμε με το στομα μπουκωμενο και μας λενε οτι δεν εχει προκυψει για οιονδηποτε ,πολιτικη ευθυνη.Τουλαχιστον ας ειμαστε εντιμοι και ας αποδιδουμε τα του Καισαρος τω Καισαρι.Οφειλουμε στους νεωτερους να λεμε αληθειες και να μην τους παραπλανουμε λεγοντας μονο οτι μας αρεσει η μας βολευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Skal
    Θες να πης "οι στρατιωτικοί στα στρατόπεδα και οι εβραίοι στη Βουλή".
    Γιατί μη μου πείς ότι μπήκε ο Λαός ποτέ στην Βουλή.
    Τουλάχιστον από το '50 και δώθε.


    Διαβάστε και παρακάτω του λόγου το αληθές: "Γύρω-γύρω όλοι καί στην μέση ο οβριός".



    Η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ προσέλαβε μυστικά ως σύμβουλο την Lazard Ltd . Η εκμίσθωση των υπηρεσιών της Lazard από την Ελλάδα αποκαλύφθηκε από το EuroWeek και τον Felix Salmon και στη συνέχεια από το Zero Hedge. Lazard Ε.Π.Ε. ανακοίνωσε την Τρίτη 4 Μαίου, ότι έχει προσληφθεί από την Ελλάδα για παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών.

    Η κυβέρνηση ουδέποτε ανακοίνωσε την πρόσληψη της Lazard Ltd, ούτε φυσικά ανακοίνωσε τους όρους της συμφωνίας. Τα μέσα παραπληροφόρησης απέκρυψαν την είδηση, και στην «συμφωνία» Παπαεβραίου- Lazard Ltd, αναφέρθηκε δυο μέρες μετα, ο Αντώνης Σαμαράς, στη συζήτηση στην Βουλή, στις 6 Μαίου , αλλά και πάλι ο Παπαεβραίου δεν αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του Συμβολαίου και στους «στόχους της συνεργασίας».

    Η Lazard, δήλωσε την Τρίτη Τρίτη 4 Μαίου ότι συμβουλεύει την Ελλάδα « για την αποφυγή αθέτησης του χρέους της». Η επενδυτική τράπεζα έχει μια μακρά ιστορία να συμβουλεύει κυβερνήσεις , σχετικά με την αναδιοργάνωση των δημοσίων οικονομικών. Ο εκπρόσωπος της Lazard είπε ότι η αναδιάρθρωση του χρέους - που θα αποτελούσε μια προεπιλογή δεν «βρίσκετε στο τραπέζι».
    Η δήλωση αυτή ηταν ψευδής διότι το πακέτο των προτάσεων που αποκάλυψε η ΑΞΙΑ σήμερα αφορά ακριβώς την Αναδιαρθρωση του χρέους.και αυτό σημαίνει ότι οι «μάγκες» με τα CDS θα πάνε Ταμείο. Και είναι πολλά τα λεφτά.
    Το ελληνικό «συμβόλαιο» ανέλαβε ομάδα με επικεφαλής τον Matthieu Pigasse, διευθύνωντα σύμβουλο της Lazard του Παρισιου, και την Michele Lamarche, οεπικεφαλής της διεθνούς συμβουλευτικής ομάδας της της Lazard. Το δίδυμο Pigasse Lamarche χειρίστηκε την αναδιάρθρωση του χρέους της Ακτής του Ελεφαντοστού , του Εκουαδόρ και της Νικαράγουας , ενώ έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην Παπούα-Νέα Γουινέα, το Μαρόκο και την Αργεντινή.


    Όλο το κείμενο στό
    http://deltio11.blogspot.com/2010/05/goldman-sahs-lazard-ltd.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν πα να έκανε 10000 καλά η χούντα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΉΦΙΣΑ!

    Και το "φασίστας", βγάλτο από τα εισαγωγικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 08 Μαΐου 2010 3:54 μ.μ.

    Ενω τωρα σε κυβερνανε αυτοι που ψηφισες.
    Ορσε +++++ να μην στα χρωσταω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαββα οτι η Κυπρος χαθηκε εξαιτιας της χουντας,δικη σου αποψη και σεβαστη αλλα δεν θα συμφωνησω..και αν χαθηκε οπως λες απο τη χουντα,τι εκαναν τα λαμογια και τσιρακια της μπιλντεμπεργκ ελληνες πολιτικοι για να την κανουν τη Κυπρο οπως πριν????37 χρονια τη πουλανε καθε μερα τη κυπρο ολοι τους..37 χρονια πουλησαν αιγαιο,μακεδονια,οικονομια,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,πετρελαια,ορυκτο πλουτο και ποσσα αλλα αρνητικα..γιατι λοιπον να θελω τη δημοκρατια?για να υπαρχει ατιμωρησια για 300 κοπροσκυλα και της αυλης τους ?????
    ναι συμφωνω οπως ειπες,ο στρατος στα στρατοπεδα και ο λαος στη βουλη..οταν ομως στη βουλη υπαρχουν προδοτες ανθελληνες που οδηγουν τη χωρα στον αφανισμο,τοτε Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ..ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ...
    και ειδικα εσυ Σαββα ενιωσες καλα τη σημαινει ελληνας προδοτης πολιτικος μετα τη προδοσια της ελληνικης κυβερνησης στην υποθεση οτσαλαν...

    ενας "φασιστας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3,54

    ''ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΉΦΙΣΑ!''

    Ακριβώς εκεί βασίζονται αυτοί που σου έκοψαν το μισθό : οτι τους ψήφισες!

    Καλά ξυπνητούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όρσε στα μούτρα σου χουντόμουτρο.

    Ναι ρε, προτιμώ Γιωργάκη, Κωστάκη και Τσίπρα ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ παρά τον σχιζοφρενή τον Παπαδόπουλο.


    Και Καλεντερίδη, έχεις δίκιο: Οι πολιτικοί τα της πολιτικής και οι στρατιωτικοί τα του στρατού.
    (Το ότι το 99% και των δύο είναι ανίκανοι, είναι άλλο θέμα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κριμα γιατι αυτο που υπαρχει σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αν Δημοκρατια ειναι να με παραμυθιαζουν τα ΜΜΕ και οι υποψηφιοι Πρωθυπουργοι και να κλεβουν την ψηφο μου τοτε να την βρασω την Δημοκρατια. Τον Παπανδρεου τον ψηφισε ο ελληνικοs Λαοs για να κανει αυτα που υποσχεθηκε. Αποδειχτηκε οτι ειναι ψευτηs. Απο αυτο και μονο δεν πρεπει να ειναι ακομα Πρωθυπουργοs. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Και 30 χρονια βουλευτηs και υπουργοs τι εκανε; Τζαμπα τον ταιζαμε; Ποσα λεφτα εχει παρει σε μισθουs τοσα χρονια; ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; Αλλου αυτα τα καλπικα. Και τωρα τι κανουμε; Αφηνουμε την χωρα ακομα στα χερια του; Περιμενετε, να πεσουν οι μισθοι, να απολυονται οι υπαλληλοι, να χανονται σπιτια, να κλεινουν νοσοκομεια, σχολεια, πανεπιστημια, να μπλοκαρονται οι καταθεσειs και να μην εχουμε να φαμε και τοτε να μαs δω. Θα παμε για δουλεια στο εξωτερικο; Ναι, εμαs περιμεναν οι ξενοι.
    Ο κυριοs αυτοs διαχειρηστηκε πολυ ασχημα την κατασταση. Ολεs οι χωρεs ειναι χρεωμενεs αλλα η Ελλαδα πληρωνει τη νυφη, ΓΙΑΤΙ; Γιατι αυτο ειναι το σχεδιο καποιων που ο Πρωθυπουργοs υποστηριζει.
    Οσο για Χουντα κτλ αs ανοιξει ο φακελοs τηs Κυπρου και μετα τα ξαναλεμε. Κι επειδη μεσα στην οικογενεια μου εχω μανα παιδι του παιδομαζωματοs και πατερα προεδρο επι χουνταs τα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου. Εγω βρισκομαι στο εξωτερικο 25 χρονια. Αν η πατριδα μου βρεθει στα δυσκολα θ'αφησω την ανεση μου και θα γυρισω να βοηθησω την οικογενεια μου και οσου μπορω ενω πολλοι λενε οτι θα φυγουν στο εξωτερικο για δουλεια. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΚΛΕΨΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΝ ΕΦΤΑΣΕ;
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σάββα,

    >Οι στρατιωτικοί στα στρατόπεδα και ο λάος στη Βουλή.<

    Ο λαός, όπως σωστά παρατηρεί και ο 3:49 μ.μ., σίγουρα δεν μπήκε στην Βουλή. Ούτε βέβαια και οι ... Εβραίοι (αμάν πια, ούτε ψίλος στον κόρο τους!).

    "Το ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση και ο λαός στην εξουσία" ήταν μία από τις πολλές μπαρούφες, που έλεγε ο λαοπλάνος Παπανδρέου.

    Όμως, μπήκε ο ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή. Ίσως είναι κάτι κι αυτό!

    Για να σοβαρολογούμε: Ακριβώς επειδή με το σύστημα που έχουμε είναι αδύνατον ο λαός να μπει στην Βουλή και θα είναι μέσα σ' αυτήν μόνον ένα πολύ μικρό του μέρος κληρονομικώ δικαιώματι, το πολιτικό σύστημα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει.

    Πώς θα γίνει, είναι μία μεγάλη κουβέντα και υπάρχουν διάφορες προτάσεις. Τούτο το σύστημα, πάντως, έκλεισε τον κύκλο του, στέφτηκε με παταγωδεστάτη αποτυχία και πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι μέγα λάθος να κατηγορούμε τη δημοκρατία για τον απλούστατο λόγο οτι αυτό που έχουμε ΔΕΝ είναι δημοκρατία,απο τις βασικές προυποθέσεις της δημοκρατίας είναι η ενημέρωση του λαού για να έχει τη δυνατότητα της κρίσης,είναι η δικαιοσύνη που δεν γνωρίσαμε,δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.Νοικιασμένοι πολιτική-οί απο μεγάλες εταιρείες-συμφέροντα.

    Πολά μπορούμε να πούμε αλλά ας μην κατηγορούμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ΠΟΤΕ μας ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 08 Μαΐου 2010 4:49 μ.μ.
    Εισαι κλασικωτατο παραδειγμα περιπτωσης σαδομαζοχισμου που μονο ειδικοι ψυχιατροι μπορουν να αναλυσουν. Εκτος και εισαι κατω απο διαρκη επηρεια βαρεων ναρκωτικων, η τυγχανεις προβοκατορας αισχροτατου ειδους.
    Προς το παρον ομως αρκεσου να τρως απο μαγνητοσκοπηση και να σου λενε "στην υγεια μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριον "Τζεϊμς Μεϊσον".
    Για την αμφιβολια σου σχετικα με τους εβραιους (αν ειναι στην Ελληνικη Βουλη η οχι) κανε μια δικη σου ερευνα απο την 9η Σεπ 2001 μεχρι σημερα. Μην πας και πολυ πισω.
    Και τα συμπερασματα δικα σου.



    ο 3:49 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ανωνυμε 08 Μαΐου 2010 4:49 μ.μ.
    ρε δημοκρατη του πλευστεσιον και του κομπιουτερ αντε να ρουφιξεις το αβγο σου κοιμισμενε..αντε να ψηφισεις τζεφρυ , τσιπρα και παπαρηγα,μα τοσο σου κοβει..αντε τωρα παρε το σημαιακι σου και τρεχα σε καμια συγκεντρωση του παμε να κλεισεις κανα λιμανι ή την ακροπολη...αλλα να περνεις και τα χαπια για τη σχιζοφρενεια σου μπολσεβικε νοσταλγε της ΕΣΣΔ ...
    ετσι πολλοι σκεφτοντε σαν εσενα για αυτο η χωρα παει για φουντο.αντε τωρα να παρεις 500ευρω μισθο και συνταξη στα 70,δημοκρατη της κακιας ωρας.....
    α ρε κοιμησμενα όντα υπαρχουν πατριωτες ακομα..ουστττττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά, έχουν επιβιώσει πολλά "σταγονίδια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά, έχουν επιβιώσει πολλά "σταγονίδια"...


    Και ψυθιριστές..... η σουρλουλούδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι φανερό
    η καταστροφή της σύγχρονης Ελλάδας ξεκίνησε το 1981, με την άνοδο στην εξουσία των αλητήριων, που καταχρέωσαν τη χώρα.
    Η εικόνα τα δείχνει όλα.
    Να αντισταθούμε στην προπαγάνδα, για μην πάθουμε χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.