6/5/10

Ο κ. Νιώτης, ο κ. Κουράκης, ο κ. Βούγιας και η Ελληνική Δημοκρατία


του Σάββα Καλεντερίδη
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Δεκέμβρη του 2009, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τα παιδιά του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής, κ. Νιώτη σε χώρο αναρχοαριστερών (Ρεσάλτο) όπου υπήρχε σωρεία μπουκαλιών, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, χρησιμοποιούνται για κατασκευή βομβών μολότωφ.
Τότε, ο κ. Νιώτης χαρακτήρισε το χώρο ως 'κοινωνικό θεσμό' με την εξής δήλωση: "το ‘Ρεσάλτο’ το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες".
Τις ίδιες ώρες, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση ασφαλείς και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που είχαν για επικείμενη επίθεση αναρχοαριστερών και ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ με βόμβες μολότωφ, συλλαμβάνουν στην οδό Αντιγονιδών, στη Θεσσαλονίκη, μερικές δεκάδες νεαρούς, με σακίδια στην πλάτη γεμάτα βόμβες μολότωφ.
Τότε έγινε το εξής πρωτάκουστο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης παρενέβη στον εκ του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.
Τότε ειπώθηκε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και τα τρια παιδιά του Κουράκη, ο οποίος το διέψευσε, κάτι που δεν έκανε κατηγορηματικά ο κ. Βούγιας, ο οποίος μάλιστα ψέλισε κάτι απίστευτες δικαιολογίες για την εντολή που έδωσε να αφεθούν ελέυθεροι οι συλληφθέντες, οι οποίοι, επαναλαμβάνουμε, με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες της Αστυνομίας, κινούνταν για να επιτεθούν σε 'στόχους', όπως ακριβώς έγινε χθες με την δολοφονική επίθεση στην τράπεζα της Σταδίου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που γνώριζε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, για ανεξήγητους λόγους, τήρησε ηχηρή και ταυτόχρονα ακατανόητη σιωπή (στη Σικελία τη λένε ομερτά) για το θέμα.
Και μετά απ' όλα αυτά, ο κ. Νιώτης συνεχίζει να προεδρεύει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν λείπει ο κ. Πετσάλνικος, ενώ ο κ. Βούγιας είναι μονίμως stand by στο τηλέφωνο για να απελευθερώσει τα παιδιά των πρώην συντρόφων του, ασχέτως κιαν συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω με βόμβες μολότωφ, πανομοιότυπων με αυτές που προκάλεσαν χθες το θάνατο τριών συμπολιτών μας και ενός αγέννητου παιδιού.
Αφήνουμε στους αναγνώστες μας να κρίνουν αν με τέτοιες πράξεις των πολιτικών μας ενισχύεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας και προάγεται ο θεσμός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που κινδυνεύει άμεσα να γίνει θύμα της ανεξέλεγκτης οργής ενός προδομένου λαού.
Παραίτηση κύριοι.
Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε σ' αυτήν τη δύσμοιρη πατρίδα και τη Δημοκρατία που προδώσατε και η μόνη πράξη που μπορεί να σας εξιλεώσει στα μάτια του ελληνικού λαού.

20 σχόλια:

  1. Υπάρχει και κάτι που λέγεται 'ηθική αυτουργία'.
    Ακούει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κρίση δεν μπορούν να την διαχειριστούν αυτοί που την προκάλεσαν!
    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι αποδέκτες προιόντων εκλήματος(Δωροδοκία).
    Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να τα θέσει εκτός νόμου και να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα των στελεχών τους,επίσης να τιμωρηθούν οι παρανόμως πλουτίσαντες με ισόβια!
    Να δημεύσει τις περιουσίες τους!
    Δημιουργία Νέων Κομμάτων με απόλυτη διαφάνεια!
    Επίσης να καταργηθούν τα πάσης φύσεως σταλινικά απολιθώματα(ΚΚΕ και λοιπές αποχρώσεις).
    Να επιβάλεται η ποινή του ΘΑΝΑΤΟΥ σε εγληματίες δολοφόνους κουκουλοφόρους-αναρχικούς!
    Μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να σώσει τον τόπο!
    Αν δεν παρέμβει,έρχεται η σειρά των Ενόπλων Δυνάμεων αναπόφευκτα!
    Η νεκρή γυναίκα και το αγένητο παιδί της,να είναι αιώνιο στίγμα στους αλήτες που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν την Πατρίδα!

    731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους,
    Να μιλήσει ανοιχτά η ΕΛ.ΑΣ και αν δεν μπορεί ο Χρυσο/δης , γιατί δεν είναι στρατιωτικός είναι πολιτικός (και ως εκ τούτου έχει θέμα), να βγει να μιλήσει στο λαό οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ αν δεν μπορούν να παραιτηθούν ...Δεν έχει νόημα να παραμένεις κάπου προσπαθώντας να κάνεις αυτό που ορκίστηκες και να μη μπορείς.
    Σέβομαι την αστυνομία παρά το γεγονός ότι όπως έχει φανεί τα τελευταία χρόνια δεν είναι όλοι άγιοι (ποιος θα μπορούσε άλλωστε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο σε μια κοινωνία διαβρωμένη) όμως δεν είναι δυνατόν να τηρούν όλοι ομερτά και μετά να κλαίμε θύματα ενώ μπορούμε να τα προλάβουμε.

    Οι γνωστοί άγνωστοι μπορούν να πιαστούν και είναι κοινό μυστικό για όλους. Απλά δεν τους αφήνουν. Εύχομαι μόνο να μην αναλυθούν οι εικόνες απο τίποτα hacker και βγουν στο διαδίκτυο και ο κόσμος αποφασίσει να τους πιάσει μόνος του.Τότε κύριοι θα Θρηνήσουμε περισσότερα θύματα.

    Η χτεσινή πορεία δείχνει κάτι.
    Ο κόσμος δεν αντιδρά απλά στα μέτρα τα οποία είναι άδικα αλλά στο γεγονός οτι και στην ύστατη στιγμή κανείς μα κανείς από όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση δεν τιμωρείται δεν δημεύεται η περιουσία του δεν διώκεται ποινικά.
    ΔΕΝ ΑΡΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    Λυπάμαι που θα το πώ αλλά είμαι σίγουρη πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και όλοι το ξέρουμε.
    Ο Έλληνας αντέχει τα πάντα αλλά την στιγμή που θα αντιδράσει θα είναι ανεξέλεγκτος .
    Εύχομαι ειλικρινά ΄να μη πάρει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του γιατί αν το κάνει όχι ΕΛΑΣ όχι στρατός κανείς δεν θα τον σταματήσει κανείς απολύτως και τα θύματα θα είναι πολλά και προς όλες τις κατευθύνσεις...
    Αυτά τα παιδιά που δολοφονήθηκαν θα μπορούσαν να είναι τα δικά μας παιδιά τα παιδιά του φίλου του συγγενή το οποιουδήποτε και παρ' όλα αυτά κάτι μέσα μου μου λέει ότι και να πιαστούν οι δολοφόνοι θα αφεθούν ελεύθεροι ....
    Το απεύχομαι αλλά αν γίνει από τώρα να σκεφτείτε το κόστος .
    Kαι επιτέλους ας σταματήσουν τα κόμματα ακόμα και μπροστά στο θάνατο να μη δείχνουν το σεβασμό που πρέπει έλεος πια έλεος .
    Δεν είναι και ο θάνατος τσιφλίκι σας !!!! σεβαστείτε κάτι σε αυτή τη ζωή αλλιώς κάντε χαρακίρι μήπως και ξεβρομίσουμε έστω λίγο...Δούλοι του χρήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα είμαστε ακριβοδίκαιοι υπάρχει οπτικό υλικό αδιαμισβήτητο το οποίο καταδυκνείει την συνεργασία της Αστυνομίας με ακροδεξιά στοιχεία και με μέλη της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τυχαία η προσπάθεια του ΛΑΟΣ να υπερασπιστεί τα ακροδεξιά στοιχεία την ώρα που αρνείται και απορίπτει τον χαρακτηρισμό του ως ακροδεξιό κόμμα. Μιλώ κυνικά, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και ΛΑΟΣ ήθελαν νεκρούς χτές, και σε κάθε κοινωνική αντίδραση το επιζητούν.Μόνο που τους έκατσε στραβά η υπόθεση.Νεκροί δεν ήταν "διαδηλωτές", "κουκουλοφόροι" αστυνομικοί ή "εξαγριωμένοι πολίτες" ήταν απλοί εργαζόμενοι και μάλιστα στην MARFIN του Βγενόπουλου.

    Για αυτό αν παρατηρήσατε ανέκρουσαν πρύμνα όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    Σαββα το δένδρο σου κρύβει το δάσος.
    Δεν αλλάζει τίποτα αν παραιτηθούν οι καραγκιόζηδες που γράφεις.
    Το σύστημα μοιάζει με ετοιμόρροπη ξερολιθιά που δε παίρνει μπαλώματα.
    'Όποια πέτρα και αν βγάλεις θα γκρεμιστεί. Απλώς η παραίτηση των γελοίων θα χρησιμεύσει σαν άλλοθι κάθαρσης. Τώρα θα προσπαθήσουν με ταχυδακτυλουργιακα πολιτικά τερτίπια να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή. Να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία. Στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Ανησυχούν δήθεν για τη δημοκρατία αυτοί που εξευτέλισαν το σύνταγμα, την ισονομία, την ισοπολιτεία, την εθνική αξιοπρέπεια τη λαϊκή κυριαρχία. Υποκρίνονται τους πατριώτες, την ώρα που ξεπουλούν τη χώρα. Τους φίλους του λαού, όταν την ίδια ώρα τον εξαθλιώνουν.
    Με την υπάρχουσα πολιτική ηγεσία δεν πρέπει να περιμένουμε διέξοδο από την κρίση. Είναι οι ίδιοι οι πρωταίτιοι της κατάστασης.Τα εκβιαστικά διλήμματα που επισείουν στο λαό είναι μέρος σχεδίου που κατέστρωσαν με τους ξένους επικυρίαρχους. Είναι όλοι αναξιόπιστοι και αφερέγγυοι.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ που μόνο η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι ικανή να επιφέρει. Το πατριωτικό ένστικτο του λαού η ανάγκη για επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας θα επιλέξει αυτούς που θα υπηρετήσουν την πατρίδα και τα λαϊκά συμφέροντα. Ας μην αφήσουμε τους προδότες να συνεχίζουν να αποφασίζουν για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.
    Απαιτείται άμεσα αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και επανασύνδεση σε υγιή βάση της κοινωνίας με την πολιτική ανεξάρτητα του τι θα αποφασισθεί για μέτρα ΔΝΤ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μολότοφ είναι όπλο που μπορεί να επιφέρει βαριά σωματική βλάβη ή και θάνατο. Δηλαδή είναι ένα μέσο στο οποίο ταιριάζει απόλυτα ο ορισμός θανατηφόρο όπλο. Ο αστυνομικός έχει υποχρέωση όταν διαπιστώσει χρήση θανατηφόρου όπλου από οποιοδήποτε να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου με κύριο σκοπό να ακινητοποιήσει τον επιτιθέμενο. Η χρήση του υπηρεσιακού όπλου του αστυνομικού θα πρέπει να επιτρέπεται όχι μόνο μετά την χρήση θανατηφόρου όπλου από τον επιτιθέμενο αλλά και σε σαφή απειλή χρήσης του εν λόγω όπλου πριν αυτή εκδηλωθεί για λόγους αποτροπής πιθανής θανατηφόρας επίθεσης. Η αποτροπή επίθεσης θα πρέπει να γίνεται είτε αν ο επιτιθέμενος στρέφεται εναντίον του αστυνομικού είτε εναντίον τρίτου προσώπου είτε εναντίον περιουσίας διότι απλούστατα ένας αστυνομικός δεν μπορεί να γνωρίζει αν υπάρχουν ή όχι άνθρωποι που κινδυνεύουν μέσα σε απειλούμενα αυτοκίνητα ή καταστήματα. Ο σκοπός του αστυνομικού είναι η άμεση ακινητοποίηση λόγω του κινδύνου τρίτων προσώπων άρα το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι να μην σκοτωθεί ο επιτιθέμενος από τα πυρά του αστυνομικού αλλά να λήξει η επίθεση κατά τον χρόνο που διατάσει ο αστυνομικός να σταματήσει ο επιτιθέμενος. Επομένως το που θα σκοπεύσει ο αστυνομικός εναπόκειται απολύτως στην κρίση του εκείνη την στιγμή διότι απλούστατα δεν μπορεί να μας ενδιαφέρει περισσότερο η ζωή του επιτιθέμενου από τον κίνδυνο της ζωής τρίτων προσώπων. Αυτό σημαίνει πως ο αστυνομικός όχι μόνο έχει το δικαίωμα να σκοτώσει εν αμύνη επιτιθέμενο με μολότοφ αλλά είναι μέσα στα καθήκοντά του να εκτελέσει αυτή την πράξη ακόμα και αν η επίθεση γίνεται εναντίον κτηρίων. Τώρα αν το 30χρονο «παιδί» του Κουράκι ή του Βούτσι ή οπουδήποτε άλλου βρεθεί να δέχεται τα πυρά αστυνομικών σε μια τέτοια περίπτωση δεν ευθύνεται ο αστυνομικός που προστατεύει την ζωή και την ιδιοκτησία των πολιτών απ’ τους οποίους πληρώνεται για αυτό ακριβώς το λόγο αλλά πρώτο απ’ όλους φταίει το «παιδί» που δεν είναι πλέον 18 χρονών αλλά 30 χρονών μ…ς και κατά δεύτερο λόγο οι γονείς του που μεγάλωσαν ένα τέτοιο αντικοινωνικό γουρούνι. Και όχι δεν θα λείψουν σε κανέναν άνθρωποι που κάνουν τέτοιες πράξεις. Αντίθετα οι άνθρωποι που υπέστησαν βλάβη στην σωματική τους υγεία ή στην περιουσία ή οι συγγενείς των νεκρών πρέπει να στραφούν δικαστικά εναντίον του κράτους που αρνείται να αποδεσμεύσει τους κανόνες εμπλοκής των αστυνομικών σε επεισόδια όπως τα χθεσινά όπου χρησιμοποιούνται θανατηφόρα όπλα.
    Η ΟΤΟΕ πού είναι; Το μόνο που ξέρει είναι να κηρύσσει απεργίες; Γιατί κανείς συλλογικός φορέας δεν ζητάει αποδέσμευση κανόνων εμπλοκής της αστυνομίας σε περίπτωση οπλοχρησίας βομβών μολότοφ; Πως την είδαν την δουλειά; Κάθε τρεις και λίγο θα έχουμε νεκρούς και καμένες περιουσίες; Η φωτιά δεν σκοτώνει; Τα όργανα της τάξης που είναι ταγμένα να αποτρέψουν προφανή εμπρησμό όπου απειλούνται ανθρώπινες ζωές δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα επειδή μπορεί να σκοτώσουν το «βλαστάρι» κάποιου γερασμένου teenager;
    Γερασμένοι teenager που κατά μια παράξενη συγκυρία είστε στην συντριπτική σας πλειοψηφία ασήμαντοι υπαλληλίσκοι αυτού του εκτροφείου διαφθοράς που ονομάζεται «Ελληνικό Δημόσιο» αφήστε αυτή την χώρα να αναπνεύσει. Πάτε βρείτε μια τρύπα να χώσετε τον αριστερισμό σας γιατί αυτό που έρχεται θα είναι επανάσταση αλλά όχι στην πλευρά που εσείς θέλετε. Όλες οι μεταπολιτευτικές συμβάσεις και ανοησίες μαζί με το άρρωστο κοινωνικό πλαίσιο που τις γέννησε θα πάνε στην μάντρα με τα υλικά κατεδαφίσεων μέσα στην παταγώδη αποτυχία της οικονομικής κατάρρευσης του «ονείρου» που μας πουλήσατε για 30 χρόνια. Όχι δεν καταρρέει η χώρα η «παράγκα» της μεταπολίτευσης καταρρέει. Η χώρα τώρα απελευθερώνεται από αυτή την χολέρα του αριστερισμού που διέβρωσε όλο το πολικό φάσμα από την μεταπολίτευση και μετά. Αλλά για λίγο ακόμα θα φάμε στην μούρη τις «ευαισθησίες» των «ανταρτών» που ζουν απομυζώντας το δημόσιο.
    Ρε, ουστ, στον αγύριστο και σεις και οι «ευαισθησίες» σας και οι «παράγκες» σας…-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αριστερισμός:αριστερισμός ο (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :‹αριστερός] πολιτική ιδεολογία που πρεσβεύει ότι μοναδική λύση στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό πρόβλημα της εποχής μας είναι η χωρίς συμβιβασμό ένοπλη πορεία για την κατάλυση της αστικής τάξης και του καπιταλιστικού καθεστώτος και εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρθρο 6 παραγραφος 2 του συνταγματος

    Οποίος συλλαμβάνεται για αυτόφωρο έγκλημα ή με ένταλμα προσάγεται στον αρμόδιο ανακριτή το αργότερο μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες από τη σύλληψη, αν όμως η σύλληψη έγινε έξω από την έδρα του ανακριτή, η προσαγωγή γίνεται μέσα στον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μεταγωγή του. Ο ανακριτής οφείλει, μέσα σε τρεις ημέρες από την προσαγωγή, είτε να απολύσει τον συλληφθέντα είτε να εκδώσει ένταλμα φυλάκισης. Η προθεσμία αυτή παρατείνεται για δύο ημέρες, αν το ζητήσει αυτός που έχει προσαχθεί, ή σε περίπτωση ανώτερης βίας που βεβαιώνεται αμέσως με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου.

    και η ερωτηση μου ειναι...συλληψη με μολοτοφ ειναι η δεν ειναι αυτοφωρο;

    αν ειναι...... η ενεργεια του οποιου βουλευτη η του υπουργου ειναι καταπατηση του συνταγματος ναι η οχι;

    αρθρο 7 παραγραφος 2

    Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.

    η ενεργεια του οποιου Βουγια ειναι η δεν ειναι προσβολη της ανθρωπινης αξιοπρεπειας;

    ΤΜΗΜΑ Δ ακροτελεύτια διαταξη
    αρθρο 120
    παραγραφος 2

    Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    και ερωτω που ειναι ο σεβασμος στο συνταγμα και τους νομους του κ Βουγια;

    (ppntios ek germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστά το έθεσες μόνο που :
    Στην Ελλάδα το σύνταγμα είναι πλατεία για να πίνουν τον καφέ τα λαμόγια και
    Η πατρίδα είναι οικόπεδο και την πουλάνε
    Η δημοκρατία τσιφλίκι τους που το διαφεντεύουν κατα το δοκούν
    Ο σεβασμός λέξη διεγραμμένη από το λεξικό.

    Για πιο σύνταγμα μιλάμε....Αφού βάλαμε το λύκο (πολιτικούς , όχιι όλους - το έμαθα το παραμύθι) να φυλάει τα πρόβατα (το σύνταγμα)...

    Ο απελπισμένος είναι πιο δυνατός και από το πιο ισχυρό όπλο, γιατί ακόμα και αν τον σκοτώσεις υπάρχουν κι άλλοι πίσω απο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός από τους γονείς που ήθελαν την απαλλαγή των παιδιών τους, είναι ή δεν είναι συνεργοί στο χθεσινό έγκλημα όλοι εκείνοι οι πολιτικοί που ήθελαν να καταργήσουν το νόμο για την κουκούλα;
    Μήπως ήθελαν να προστατέψουν τα παιδιά τους και τα 'παιδιά' τους;
    Ο λαός πρέπει να απαιτήσει ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεύτερη αποστολή : Μήπως θα έπρεπε να ψάξετε λίγο τα βιογραφικά των κουράκη,βούγια, όχι αυτά που γράφουν οι ιδιοι στα προεκλογικά τους φυλλάδια αλλά να ξετρυπώσετε τα πραγματικά γεγονότα.Ισως να μην χρειάζεται καν, να ασχολούμαστε με τους δύο κυρίους Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σάββα,

    Ο λαός απαιτεί κάθαρση τώρα, αλλά ποιος θα την κάνει; Οι ... "ακάθαρτοι"; Αποκλείεται! Όλο αυτό το σινάφι πρέπει να φύγει κακήν κακώς, ώστε να επέλθει η κάθαρση από κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων (βλέπε τελευταία επιφυλλίδα Γιαναρά, "Καθημερινή" 2/5/10).

    Πάλι αναφύεται το πρόβλημα: Πώς θα γίνει αυτό και ποιοι θα κρίνουν ποιος είναι προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους.
    Κάτι τέτοιο μόνο με πραξικόπημα (Επανάσταση Γουδή) γίνεται, πράγμα αδύνατον για την σημερινή Ελλάδα.

    Οι πολιτικοί έχουν εντελώς ξεσαλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο νόμος περί κουκούλας και απαγόρευσης λοιδορήθηκε ακόμα και από τον απλό λαό σε ποσοστά που είναι απαράδεκτα.
    Αν δείτε τότε πως αντιδρούσαν και οι απλοί πολίτες πολλές φορές μάλιστα λέγοντας και μέχρι ανέκδοτα λέει πολλά.
    Είμαστε όλοι συνένοχοι αρχής γεννωμένης των περισσοτέρων πολιτικών .Αλλά πολιτικοί από την δική μας κοινωνία βγήκαν ....
    Γιατί όταν πιάνονται κουκουλοφόροι αφήνονται ελεύθεροι;
    Γιατί όταν πέφτουν τα τηλέφωνα δεν βγαίνει κανείς να τους δώσει στον κόσμο
    Γιατί δεν μιλάει κανείς;
    Γιατί όταν ο όποιος πολιτικός προσπαθεί με δόλιο τρόπο να σβήσει το κόστος της πράξης συναινεί και η δικαιοσύνη
    Γιατί όταν δημιουργήθηκε η κατάσταση Νιώτη και των λοιπών αντί οι δημοσιογράφοι να είναι με το πλευρό του κόσμου έπραξαν το αντίθετο, όσοι το έκαναν και ξέρουν ποιοι είναι
    Όσο ένοχοι είναι αυτοί που το έπραξαν τόσο ένοχοι είναι και αυτοί που τόσα χρόνια σιωπούν και ''δεν βλέπουν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί μας παραξενεύει; Ο κ. Κοεν-τζόγλου (κατά κόσμον Χρυσοχοίδης) δηλώσε κατ' επανάληψη ότι έχει πολύ καλούς φίλους αναρχικούς και ο μόνος εχθρός του είναι οι ρατσιστές (πόσο πλατειά ερμηνεύει τον όρο είναι στη φαντασία του καθενός). Ο αναρχοσυριζαίος Βούγιας είναι ΥΦ.ΠΡΟ.ΠΟ. Έτσι λοιπόν ο Κουράκης πήρε τον κολλητό του Βούγια και απελευθέρωσε τους "επαναστάτες" με τις μολότωφ.
    Νόμοι; Ευνομούμενη πολιτεία; Δεν υπάρχουν αυτά στην Ελλάδα εάν ανοίκεις στην αριστερά.

    Υπάρχει κανείς πλέον που αμφιβάλλει ότι υπάρχει αρμονική συνεργασία κράτους (συριζοπασοκ) και παρακράτους (αναρχοσυριζα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ta sholia pou ginonte se site amerikanikis proeleusis gia ta episodia estiazonte se tria erotimata1) pos kai iparhi auti i amintiki stasi apo tin astinomia kai den ginete hrisi oplismou kai ine toso pathitikoi?
    2)pos ine dinaton se auto ton lao naq empisteutoun europaikoi kai alloi laoi hrimata? 3) pos ine dinaton na iparhoun tosoi anoitoi anthropoi gnorizontas pos ektos tin lisi tou IMF i alli lisi ine i hreokopia kai na kanoun auti tin zimia stin hora tous..tous theoroun protogonous kai oti den ehoun ecselihthi opos ta alla ethni tis disis...kati to periergo loons opos len...
    an mporite kirie sto site apantiste ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεσσαλονίκη Α.Λ

    Αν έχεις κάτι να πεις, πες το χωρίς πολλές σάλτσες. Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς μ' αυτή την κρυψίνοια και την μυστικοπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 06 Μαΐου 2010 3:29 μ.μ.

    To ΙMF δεν είναι λύση.
    Είναι καταστροφή.
    Η χώρα θα ξεπουληθεί σε χρόνο dt
    για ένα ξεροκόμματο.
    Και τα δάνεια του IMF και της EU θα καταλήξουν εκεί που κατέληξαν και τα προηγούμενα: στις τσέπες κάποιων. Mαζί με τις προμήθειες από τα ξεπουλήματα.
    Και μετά πως θα ξεπληρώσουμε τα δανεικά του IMF και ΕU;;;
    Ε, θα πτωχεύσουμε μετά.

    Λύση είναι η οικονομία ανάπτυξης. Λύση είναι να κατασχεθούν τα κλεμμένα.
    Όπως οι Ρώσοι ανάγκασαν την Marfin Laiki Bank σε συνεργασία με την Deutsche Bank, να αναγνωρίσουν την λάθος εγγραφή και να επιστρέψουν τα κλεμμένα που πήραν κακοί τραπεζικοί υπάλληλοι από το ΡΩΣΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,
    έτσι πρέπει και εμείς να βρούμε ποιοί έκλεψαν αυτή τη χώρα.
    Δεν είναι δύσκολο. Ας ξεκινήσουμε με το πόθεν έσχες όλων που έχουν διατελέσει βουλευτές.

    Επίσης, λύση είναι οι περιστολές των δημοσίων δαπανών.

    Και η καταπολέμηση της διαφθοράς.

    Ε, λοιπόν, φίλε, αυτά δεν γίνονται με τα ίδια βρώμικα πρόσωπα.
    Η Μπατζελή όταν ήταν προ δεκαετίας γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Γεωργίας είχε φύγει νύχτα. Γιατί είχε φύγει νύχτα; Και τώρα είναι ξανά υπουργός. Πως γίνεται αυτό;

    Τί να περιμένω εγώ η ηλίθια που είμαι 100% έντιμη από τους κλέφτες;
    Μα όλα τα λεφτά του κόσμου αν μας δώσει το IMF πάλι θα τα ξαναφάνε.
    Και πάλι η Ελλάδα θα είναι με άδεια ταμεία.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ» ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΜΟΛΟΤΩΦ (Вячеслав Михайлович Молотов)

    ΤΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ «ΡΕΣΑΛΤΟ» ΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΟΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΤΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ «ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ «ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2010/03/05/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2010-03-05_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΜΠΟΡΕΙΣ"

    "ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ"

    "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΛΟΤΩΦ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ"

    "ΟΣΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ"

    "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"

    "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ"

    "ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ"

    "Ο ΤΡΟΣΚΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΣΟΥΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ"

    "Η ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΓΚΟΥΛΝΤ ΝΤΕΪΒΙΣ ΚΑΙ ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΒΟΥΑΡ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ"

    "Ο ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ"

    "Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ"

    "Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ Η ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ"

    Δείτε την συνέχεια πατώντας ΠΑΝΩ στον τίτλο ή ακολουθώντας το ΚΑΤΩ Link:

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2010/03/05/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2010-03-05_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο κε Σάβα και συμφωνώ με τα σχόλια του Ελευθέριος Β .ΚΑΙ ΤΟΥ ppntios ek germanias. Ο Νιώτης και ο Βούγιας θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί ως ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος . Τα παιδιά του Νιώτη με την τοποθέτηση τους δείχνουν την εκτίμηση που έχουν στον πατέρα τους και κατ επέκταση στο λειτούργημα που αυτός ασκεί .Το θεωρούν όχι λειτούργημα αλλά εγκληματική πράξη ,άραγε σε αυτό το συμπέρασμα έφθασαν απο την πορεία στην κοινωνία και τον χαρακτήρα του πατέρα τους ? Μάλλον ναί ,αυτό δείχνει την παταγώδη αποτυχία ενός φελλού . Τα εξάρχεια και η οδός Στουρνάρα επί 30 χρόνια ανέχεται τον χειρότερο φασισμό της Ευρώπης με ορμητήριο τα κτίρια του Πολυτεχνείου και της ΑΣΣΟΕ τα οποία τα έχουν κατειλλημμένα οι αναρχικοί χάρις στο περιβόητο ακαδημαϊκό άσυλο. Και μία κοινωνία ανερμάτιστη και ένα κράτος διαλυμμένο ανέχθηκαν αυτό το φαινόμενο το οποίο ήταν επόμενο ότι κάποτε θα κατέληγε σε φονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.