8/11/10

Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από το Φαρμακονήσι


Ανακοινώθηκε από το ΥΕΘΑ ότι σχηματισμός Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών αποτελούμενος από 4 F-4 και 4F-16, εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ Νοτίως Χίου, στις 10:19. .

Στις 10:39, τα 4 F-4 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν Φαρμακονησίου σε ύψος 10.000 και 12.000 ποδών και εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ, στις 10:40.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέα πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο

Πριν καν συμπληρωθούν 24ώρες απ' τις προκλητικές πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από το Καστελόριζο που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση της ελληνικής φρεγάτας από τη Νατοϊκή άσκηση, οι Τούρκοι ...ζευγάρωσαν την πρόκληση.

Μια οκτάδα μαχητικών σε σχηματισμό μάχης, 4 F4 και 4 F16 μπήκαν εντός του ελληνικού FIR νότια της Χίου στις 10:39.Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 10 και 12 χιλιάδων ποδών. Όπως ήταν φυσικό τα ελληνικά μαχητικά έσπευσαν να κάνουν αναχαίτιση και αναγνώριση και οι Τούρκοι αποχώρησαν ένα λεπτό αργότερα.SIGMALIVE.COM

 

 

4 σχόλια:

  1. Πήραν κατά πάγια τακτική την απάντησή τους εκεί που πρέπει: Στον καταγάλανο Ελληνικό Ουρανό του Αιγαίου-και όχι στα Σαλόνια των Αθηνών- από τα παιδιά που είναι εκεί Νύχτα-Μέρα 365 μέρες το χρόνο και διδάσκουν πατριωτισμό και ήθος γενικότερα.
    Παιδιά μη λυγίζετε. Είμαστε πολύ δυνατοί για να μας γονατίσουν και το ξέρουν. Όλοι στο πλευρό σας.
    Σας ευχαριστούμε!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝ ΤΟΥΣ "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερχονται για την αφοδευση των σκατων τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε:
    ΤΟR-Μ1 και γρήγορα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όπως ήταν φυσικό τα ελληνικά μαχητικά έσπευσαν να κάνουν αναχαίτιση και αναγνώριση και οι Τούρκοι αποχώρησαν ένα λεπτό αργότερα."

    Μπα, δεν το πιστεύω ρε, αποκλείεται. Μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα οι "αντιπαραγωγικοί" ένστολοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.