17/5/11

"Κι ανασπάλλω": Μοναδικό αφιέρωμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στις 19 Μαΐου στην εφ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

4 σχόλια:

  1. Κάθε χρόνο τα ίδια, οι εφημερίδες περιμένουν να πουλήσουν τα ενθετα τους. Τις υπόλοιπες 364 ημέρες, σιωπή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ίδια εφημερίδα μιλούσε για "ρωσοπόντιους" δολοφόνους,[μακάρι να τους εκτελούσαν να τελειώναμε] και σήμερα πουλάει το ένθετο για την Γενοκτονία των Ποντίων.. Υποκρισία μεγίστου βαθμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο
    την ευθύνη της παραγωγής στο εδικό αφιέρωμα την είχα εγώ. Οι συντελεστές της παραγωγής συμμετείχαμε εθελοντικά και χωρίς αμοιβή, πλην των επαγγελματιών.
    Το γεγονός δε ότι η εφημερίδα έγραψε περί "Ρωσοποντίων", δεν σημαίνει ότι η πρωτοβουλία της να αναλάβει μια τέτοια έκδοση, με την οποία καθίσταται κοινωνός μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας του ζητήματος της Γενοκτονίας, δεν είναι από κάθε πλευρά αξιέπαινη!

    17 Μαΐου 2011 11:20 π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς κ.Καλεντερίδη

    Αφου έϊς εφημερίδαν κ.Καλεντερίδη, με τα τουνούς ντ'έχασες; Έχουν μεγαλύτερη κυκλοφορία;- Ποίσον και εσυ πα μεγαλύτερον κυκλοφορίαν. Εμ πως για; Πρεπ να περτς θέσην. Εσυ κι θέλτς να χωρίϊς τον κόσμον, άμαν αλέως πως;Ίνεται ολ να έχνε το ίδιον γνώμην;

    Με τε κείνο το Ποντος ΤΒ ντο ίνεται;

    Την Τετάρτην σην ΕΡΤ3 , σην εκπομπην Ανιχνεύσεις θα λέγνε για την Γενοκτονία των Ελληνων αση Τουρκάντας. Έβγα και καλατσεψον,ή γράψον σο σαϊτ ατουν, πε για τε κεινούς με τα κομμένα λιλία, ντο εγ@μεσαν και ακόμαν κυβερνούν και γ@μούν εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.