6/5/11

Ισραηλινό μεγαθήριο στην παραλία Τρικώμου

ΚΑΤΟΙΚΟΙτης περιοχής όπου βρίσκεται το συγκρότημα επαύλεων της «Sarcon» στο κατεχόμενο Τρίκωμο, εξέφρασαν την ανησυχία τους από τους ισχυρισμούς ότι η παραλία στην περιοχή αυτή πουλήθηκε σε Ισραηλινούς, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε κατασκευή πολυώροφου κτηρίου. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι ιδιοκτήτες των επαύλεων του «Sarcon Villas», ανέφεραν ότι σύμφωνα με όσα ακούγονται, μία ισραηλινή εταιρεία αγόρασε την παραλία αυτή και θα κτίσει πολυκατοικία 18 ορόφων. Τονίζουν ότι η περιοχή αυτή βρίσκεται εντός του χώρου όπου οι χελώνες γεννούν τα αυγά τους, κάνοντας έκκληση στους αρμοδίους να αποτρέψουν κάτι τέτοιο.

Οι κάτοικοι της περιοχής τόνισαν ότι η ψευδοκυβέρνηση προχώρησε σε τροποποίηση της απόφασης και ότι σύμφωνα με την «περιβαλλοντική μελέτη», η οποία παλαιότερα είχε απορριφθεί από δύο «υπουργούς» τουρισμού, οι εργασίες για την κατασκευή του κτηρίου μπορούν να αρχίσουν με την υπογραφή και του «δημάρχου».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 05/05/2011

2 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, άρα και το γεγονός ότι το βόρειο τμήμα της τελεί υπό τουρκική κατοχή. Η κυπριακή κυβέρνηση μπορεί να προσβάλει στο ΕΔΑΔ τις πωλήσεις αυτές, αν αποδεδειγμένα έγιναν, αφού οι πωλητές δεν είναι νόμιμοι κάτοχοι των εδαφών αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.