12/5/11

Ποιός κυβερνά αυτόν το τόπο;


-Σε κρίσιμη κατάσταση ο διαδηλωτής.Ο διαδηλωτής Ιωάννης Καυκάς, 31 χρόνων, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με επισκληρίδιο αιμάτων στο κρανίο.
-Έξω από το νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης ορισμένα από τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματία επιτέθηκαν και κτύπησαν ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής που συνόδευε Εισαγγελέα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

-Ένας 29χρονος νοσηλεύεται, επίσης, σοβαρά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

-Την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο άφησε ο νεαρός αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από άγνωστους δράστες τα ξημερώματα στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη.Σύμφωνα με την αστυνομία δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ,πλησίασαν τον άτυχο αλλοδαπό και χωρίς να πουν λέξη τον μαχαίρωσαν και εξαφανίστηκαν.
-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για νωρίς το απόγευμα (16.00) της Πέμπτης, στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και 3η Σεπτεμβρίου, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 44χρονος, κάτοικοι της περιοχής ζητώντας περισσότερη αστυνόμευση και την σύλληψη των δραστών της δολοφονίας.Το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε ένταση στην περιοχή όταν μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και 3η Σεπτεμβρίου, σχημάτισαν ομάδες και άρχισαν να καταδιώκουν και να κτυπούν μετανάστες.Ειδικότερα, επί της οδού Ηπείρου αλλοδαποί που διατηρούν καταστήματα επειδή φοβήθηκαν αναγκάστηκαν να τα κλείσουν και να αποχωρήσουν από την περιοχή.Στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν σε δυο κτίρια που βρίσκονται στη περιοχή και τελούν υπό κατάληψη από άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, ωστόσο εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης, την Τετάρτη, για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κρατούσαν την οδό 3η Σεπτεμβρίου κλειστή για τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ πάνω σε μικρές ξύλινες παλέτες είχαν τοποθετηθεί ανθοδέσμες.Παράλληλα δεν επέτρεπαν να διέλθει από το σημείο αλλοδαπός κι όταν εντοπιζόταν κάποιος τον καταδίωκαν.
-Ο Γ।Παπανδρέου αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 44χρονου και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πάρει «όλα τα μέτρα και τις αποφάσεις που απαιτούνται» για να επιστρέψει το κλίμα ασφάλειας στους πολίτες.Στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι συγκλονίστηκε από το νέο περιστατικό βίας.«Δυστυχώς, είχαμε κι ένα τραγικό γεγονός ... τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας ενός νέου οικογενειάρχη, που μας συγκλόνισε όλους. Η έρευνα συνεχίζεται, για να βρεθούν οι υπεύθυνοι ... Είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πολιτών και να πάρουμε όλα τα μέτρα και τις αποφάσεις που απαιτούνται. Και βεβαίως, να διαθέσουμε και τους αναγκαίους πόρους, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια της δημοσιονομικής συγκυρίας», είπε ο κ.Παπανδρέου.
ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4 σχόλια:

  1. Καποιοι επιδιωκουν να οδηγησουν την χωρα σε καταστασεις Συριας,Αιγυπτου,Λιβυης και των φασιστοειδων ξυπολυτων του Κολπου.
    Ο σκοπος προφανης=η κατασταση στην Βορεια Αφρικη "πρεπει" να περασει και στα βορεια της Μεσογειου για να ολοκληρωθει το σχεδιο που θα φερει τις επιζητουμενες παρεμβασεις
    και εγκαταστασεις του στρατου στα δρωμενα με την δικαιολογια του προκληθεντος χαους και για να σταματησει η σφαγη που θα εχουν προκαλεσει αυτοι οι "καποιοι".Μεχρι στιγμης ο λαος μας δειχνει αξιοσημειωτη αντοχη και αυτο χαλναει τα σχεδια των "καποιων".Πιστευω οτι η συμπιεση του λαου μας μεσω οικονομικων μετρων θα συνεχιστει μεχρι να αναγκαστει με τυφλο πλεον παθος να αιματοκυλιστει.Και τοτε θα ερθουν οι ηδη επιλεγμενοι "σωτηρες".Η μαιμου (οι "καποιοι") ειναι αδυνατον να κρυψει τον κολο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @stergdoc
    Κιαυτα που λεει ο Ανδριανοπουλος;
    TΡΙΧΕΣ Ανδριανοπουλικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αὐτοὶ ποὺ πιστεύουν καὶ ἔχουν ἐνσωματώσει τὶς διδασκαλίες τῶν ἂμερικανικῶν πανεπιστημίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός κυβερνά αυτον τον τόπο; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.