14/5/11

Β. Μαρκεζίνης: Η Ελλάδα της κρίσης: Το παρόν και το μέλλον

Β. Μαρκεζίνης: Η Ελλάδα της κρίσης: Το παρόν και το μέλλον from Αντίφωνο on Vimeo.

18 σχόλια:

  1. Ασφαλώς ενδιαφέροντα τα όσα λέει ο κ. Μαρκεζίνης, αλλά εγώ θα σας εφιστούσα την προσοχή σας στο άρθρο του "Έθνους" Καταπέλτης για τον Δρούτσα, το οποίο δείχνει ποιοι έχουν αναλάβει να οδηγήσουν την Ελλάδα και πού. Και τότε μιλάμε πάλι για ΑΟΖ κλπ.

    Ίσως τα ενδιαφέροντα του κ. Δρούτσα να είναι κάπως διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νativist το άρθρο ειναι της Κας Μάτση απο την Ελευθεροτυπία.

    Απο εκεί και πέρα τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, το ταξίδι του Α/ΓΕΑ στο Ισραήλ ίσως προσθέσει κάτι ενδιαφέρον.

    Το πνεύμα της πολιτικής Παπανδρέου είναι η υποταγή στα κελεύσματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ μα πολύ σύντομα θα έρει αντιμέτωπος με τα αδιέξοδα της.

    Το πρόσωπο του παιδιού της διπλανής πόρτας έχει χαθεί,όπως χάθηκε και η όποια εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του,απώλεσε τα δύο βασικά του πλεονεκτήματα.

    Ο επόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακρίτα,

    Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία. Αυτό δεν αλλάζει το περιεχόμενο του άρθρου και της επιστολής (δεν είδαμε ακόμη διάψευση). Δεν είναι όποιος-όποιος αυτός που την στέλνει, αλλά ο πρόεδρος της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβης Θ. Δασκαρόλλης. Κάτι, φαντάζομαι, ξέρει κι αυτός. Άλλωστε, είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα κάτι τέτοιο.

    Έτσι εξηγείται γιατί η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ορίσει ΑΟΖ, όταν η Κύπρος, η πολύ μικρότερη και μισοκατακτημένη, το έκανε ήδη από το 2004. Βέβαια, εκείνη είχε πρόεδρο τότε τον αείμνηστο Παπαδόπουλο, όχι δρούτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μαρκεζίνης είναι καλός στην εξωτερική πολιτική αλλά στην εσωτερική είναι Μητσοτάκης Νο 2 ή σημερινό ΠΑΣΟΚ, για αυτό ασχολήθηκε μαζί του το MEGA.
    Θέλει κατάργηση σε μεγάλο βαθμό του κοινωνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νativist o Τάσσος πάλευε για τα ιερά και τα όσια απο το 1955 που επέστρεψε στην Κύπρο.Μέλος της ΕΟΚΑ,καταψήφισε τις συμφωνίες Λονδίνου-Ζυρίχης (πάνε πίσω να δείς τον ρόλο του "εθνάρχη" Καραμανλή και του Αβέρωφ σε αυτές τις συμφωνίες)

    Πως λοιπόν να συγκρίνεις τον πολιτικό γίγαντα Τάσσο Παπαδόπουλο με τον πολιτικό νάνο φόν Δημητράκη.Πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασίλειος Μαρκεζίνης: άξιος Ελληνας, άξιος άνθρωπος, άξιος επιστήμων.

    Eίναι απορίας άξιον τό πώς οι τουρκοπροσκυνημένοι αριστεροί καναλάρχες επέτρεψαν στόν Μαρκεζίνη νά μιλήσει σέ μεγάλο κανάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να δώ κάποια στιγμή τον sir να μιλά και για τις σχέσεις Ελλάδας-Κύπρου-Βρετανίας.

    Όσο για αυτά που λέει για την εσωτερική πολιτική κατάσταση,απλές διαπιστώσεις που μπορεί να κάνει ο κάθε Έλληνας,συγκεκριμένες προτάσεις χρειαζόμαστε και όχι απλές διαπιστώσεις,θέσεις και όχι ευχές.

    Δεν θέλω να τον αδικήσω τον άνθρωπο αλλά αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πολλά,μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν: Θέλεις να μάθεις «πικρίαν» (δηλαδή αλήθεια) ή ψέμα. Ο κύριος Καθηγητής διαλέγει τον δύσκολο δρόμο, που είναι γεμάτος πικρίες. Εκτιμώ ότι μέσα του πιστεύει ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα για τη χώρα μας. Την εκτίμησή μου αυτή στηρίζω στο γεγονός ότι η πολιτική του πρόταση για την ακούσια ή εκούσια «απόσυρση» της πλειοψηφίας των διεφθαρμένων πολιτικών που έμμεσα ή άμεσα οδήγησαν τη χώρα μας στην καταστροφή, αγγίζει την ουτοπία. Προκειμένου πιστεύω να υλοποιηθεί η παραπάνω πρόταση, θα πρέπει να βιώσουμε μια βαθειά κρίση, στα όρια ενός εμφυλίου σπαραγμού ή μιας ήττας συνεπεία πολεμικής σύγκρουσης ή και θερμού επεισοδίου. Αυτό φυσικά το απεύχεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενώ παράλληλα είναι και ο πλέον μεγάλος μας φόβος, ο οποίος ουσιαστικά κρατά ζωντανό σήμερα πολιτικό κατεστημένο της εθνοκτόνου «κομματοκρατίας».
    Η πολιτική ελίτ και όχι μόνο, έχει επενδύσει στην χειραγώγηση του λαού μας για την μακροημέρευσή της, χρησιμοποιεί πολύ καλά το χαρτί που λέγεται ελπίδα. Αυτό το «χαρτί» το εμφανίζει άλλοτε ως «αλλαγή», άλλοτε ως «επανίδρυση του κράτους», άλλοτε ως «λεφτά υπάρχουν» και άλλοτε ως «δημιουργικό σοκ για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας». Ποτέ δεν χρησιμοποιεί το πιο απλό χαρτί της αλήθειας. Πόσο κατώτεροι είναι άραγε οι εγχώριοι πολιτικοί ταγοί συγκρινόμενοι με αυτούς άλλων χωρών, όπως παράδειγμα αυτών στην Πορτογαλία, που στο κάτω-κάτω έχουν και αυτοί τον ίδιο στόχο: την εξουσία.
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά θα πεθαίνει και αυτή κάποτε. Σε αυτή τη κατάσταση οδηγούμεθα στις μέρες μας, εάν ως λαός δεν αντιδράσουμε άμεσα.
    Και η αντίδραση, όπως συστήνει και ο κύριος καθηγητής, αν και μοιάζει ουτοπική κατά τη γνώμη μου, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι μία: Υπερβαίνοντας εαυτούς, να στείλουμε στο σπίτι τους (αλήθεια τι ευγενική έκφραση) όλους τους διαφθαρμένους πολιτικούς που κυβέρνησαν ή συμμετείχαν στα κόμματα εξουσίας που οδήγησαν την πατρίδα μας στο χείλος της αβύσσου. Να έρθουν στο προσκήνιο νέοι πολιτικοί, οι οποίοι μαζί με τους αδιάφθορους της παλιάς φρουράς, να δεσμευθούν να τροποποιήσουν τους υπάρχοντες θνησιγενείς πολιτικούς-πολιτειακούς θεσμούς και να δημιουργήσουν νέους. Τέτοιους, που να καταργούν δια παντός το οθωμανικής προέλευσης πελατειακό σύστημα, να προάγουν την αξιοκρατία και να προσδώσουν εν τέλει το όραμα που τόσο πολύ χρειάζεται η πατρίδα μας.


    Δημήτριος Καρατζίδης
    Ταξίαρχος ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σενα πραγμα εχει απολυτο δικιο ο Μαρκεζινης:"Moνοι μας πρεπει να πορευτουμε."
    Αυτο εδω στο "ελλαντα" δεν τοχουμε καταλαβει ακομη.
    Αυτο ειναι γενικως λοιπον το τεραστιο ελλειμμα στρατηγικης μας.
    Ενδιαφερουσα παντως ειναι η παρουσια της Εκκλησιας στην ομιλια του Μαρκεζινη,μιας κιοι πολιτικοι μας το παιζουν ανυπαρκτοι και His master voice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα έχει την πολυτέλεια του χρόνου να αναλίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις περί της ποιότητας των πολιτικών της. Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της ιστορίας ή όπως λέει και ο σοφός λαός "στο χείλος του γκρεμού". Και αν η πρώτη φουρνιά πολιτικών (εννοώ μετά το 1974) ήταν παραπλανημένοι ιδεαλιστές, η αμέσως επόμενη μεταλάχθηκε σε "καθώς πρέπει κλέφτες", ενώ οι πολιτικοί του σήμερα διατηρώντας μια επίφαση ιδεολογίας (δηλ. ιδεοληψία), όχι μόνο έγιναν επαγγελματίες κλέφτες νομιμοποιώντας την βουλευτική ασυλία, αλλά εσχάτως (π.χ. τα τελευταία 10-15 χρόνια) προδίδουν συστηματικά την πατρίδα, συμπλέοντας με τις φιλοδοξίες των εχθρών μας (π.χ τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί,κλπ.) ταυτοχρόνως εκτελώντας και τις εντολές των κοινών μας "αφεντικών".

    Πρόκειται λοιπόν για μια εκφυλιστική εξέλιξη του "είδους" την οποία όποιος ΔΕΝ βλέπει ή είναι τυφλός ή αδαής ή συνένοχος.

    Γι' αυτό εγώ προσωπικά ήμουν κατά του μνημονίου. Το μόνο σωστό πού είπε ο Παπανδρέου ήταν το "να κάνουμε την κρίση ευκαιρία". Τα χρήματα του μνημονίου απλά διατήρησαν μια σχετική γαλήνη και επιτρέπουν στον συρφετό των επιβητόρων που χρόνια τώρα λυμαίνονται το ελληνικό κράτος να συνεχίσουν το αισχρό έργο τους.

    Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν η πτώχευση, να αναγκαστεί ο λαός να ζήσει με λαχανίδες και ξεροκόματα ώστε να ξεσηκωθεί ο Έλληνας και να μπει στην βουλή, να τους συλλάβει, να τους δικάσει με συνοπτικές διαδικασίες, και επειδή είμαι κατά της θανατικής ποινής, να τους αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια και παρέα με όλους τους άλλους παράνομους αλλοδαπούς να τους βάλει σε ένα καράβι και να τους στείλει στον εξαποδώ.

    Ακόμα και αν αποτύγχανε το εγχείρημα αυτό μετά από μερικούς μήνες καλό θα μας είχε κάνει διότι αν δεν το αντιληφθήκατε η Ελλάδα έχει γίνει πλέον από τις πιό παχύσαρκες χώρες στην Ευρώπη, ειδικά δε τα παιδιά μας εδω και μερικά χρόνια κρατάνε την πρωτιά.

    Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, κοροϊδεύαμε τα "αμερικανάκια" αλλά εμείς είμαστε πολύ, μα πολύ, χειρότεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακρίτα,

    Τα ξέρω αυτά που λες κι εδώ είναι ακριβώς το θέμα μας. Ό,τι μπορεί να καταφέρει μία κομματιασμένη Κύπρος, πανταχόθεν πιεζόμενη να υιοθετήσει την πλεκτάνη Αννάν, δεν μπόρεσε ακόμη να καταφέρει η "μητέρα" πατρίδα.

    >το ταξίδι του Α/ΓΕΑ στο Ισραήλ ίσως προσθέσει κάτι ενδιαφέρον<

    Ενώ η συνεργασία-συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ είναι μονόδρομος, όπως και ο Μαρκεζίνης υποστηρίζει, πολύ φοβάμαι ότι η επίσκεψη του Α/ΓΕΑ στο Ισραήλ δεν θα φέρει τίποτε καινούριο, όσο η Ελλάδα φοβάται την Τουρκία(*) και δεν τολμά να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 νμ, να καθορίσει την ΑΟΖ της, όπως έχουν κάνει όλοι πια στην γειτονιά και να προσπαθήσει να βγει από τον λήθαργο, στον οποίο έχει περιπέσει και ο οποίος είναι μάλλον ο επιθανάτιος ρόγχος της.

    Μου κάνει εντύπωση που δεν αναρτήσατε το άρθρο της "Ε", διότι το θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό.


    (*)"Ο Ελληνας ΥΠΕΞ αφήνει να εννοηθεί ότι η προσωρινή παραίτηση από την άσκηση κυριαρχικού δικαιώματος που αναγνωρίζει στη χώρα μας το Δίκαιο της Θάλασσας γίνεται για να μην επιβαρυνθεί το κλίμα των διερευνητικών επαφών για την υφαλοκρηπίδα" ( «Θυσιάζει» την ΑΟΖ για να μην... προκαλέσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μού επιτρέψεις, αφού σού υπενθυμίσω και το άλλο ξεκάθαρο του Δρούτσα, να κλείσω, υπενθυμίζοντας ότι αυτός ο τζιτζιφιόγκος είναι κάτι σαν .... "αντιπαπαδόπουλος". Ο Τάσσος συνέβαλε τα μέγιστα στην απόρριψη της πλεκτάνης Αννάν από τους Έλληνες της Κύπρου, ενώ τούτος εδώ υπήρξε εκ των συντακτών της. Τι περιμένεις από τέτοιο σαλίγκαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nativist να σου θυμήσω τον ρόλο των ισραηλινών εμπειρογνωμόνων στην εκπόνηση του σχεδίου Ανάν, το παράδειγμα σύγκρουσης Γεωργίας-Αμπχαζίας-Οσετίας και τον ρόλο των Ισραηλινών Συμβούλων σε αυτή.

    Το Ισραήλ θελει πολύ μεγάλη προσοχή
    (τελευταίο νέο αποτελεί η δράση του πολεμικού ναυτικού του εναντίον πλοίου που προσέγγιζε την Γάζα προάγγελος για τυχόν νέα προσέγγιση τούρκων ισλαμιστών πρακτόρων της IHH)

    Ξέχασες τις αποκαλύψεις Τούρκου πολιτικού σχετικά με την συμπαιγνία Τουρκίας-Ισραήλ(το πυρηνικό εργοστάσιο της Συρίας βομβαρδίστηκε απο μαχητικά ισραηλινά που απογειώθηκαν απο το Ιντσιρλίκ)

    Το άρθρο έχει αναρτηθεί στις 13/05/2011 http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/05/blog-post_1708.html
    παρά τα προβλήματα που είχαμε

    Στο θέμα της ΑΟΖ -αλλά κα ιγενικότερα-η Ελλάδα υποτάσσεται στα κελεύσματα των ΗΠΑ διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μία από τα ίδια μου λες: «Μακριά από τους κακούς Εβραίους, διότι κάποτε....»
    Με τέτοιες αφέλειες δεν γίνεται πολιτική. Η κατάσταση έχει αλλάξει (στην πολιτική όλα είναι ρευστά) και μας δίδετε τώρα ευκαιρία, αλλά δεν βλέπω και άλλο δρόμο, γι αυτό θεωρώ την συνεργασία με το Ισραήλ μονόδρομο. Οι αρχαίοι Έλληνες, μάστορες στην προσωποποίηση, παρουσίαζαν την Ευκαιρία σαν μία γυναίκα που περνά κι έχει μακριά μαλλιά. Τα έχει, όμως, μόνον από μπροστά, διότι από πίσω είναι φαλακρή. Αν δεν την πιάσεις τότε που περνά, την χάνεις.

    >το παράδειγμα σύγκρουσης Γεωργίας-Αμπχαζίας-Οσετίας και τον ρόλο των Ισραηλινών Συμβούλων σε αυτή<

    Για τους εμπειρογνώμονες στο σχέδιο Αννάν δεν ξέρω, τα δε υπόλοιπα μου είναι εντελώς αδιάφορα. Ας πρόσεχε τι έκανε ο Σαακασβίλι και ας μην τα έβαζε με την Ρωσία, αφού δεν τον έπαιρνε.

    >Το Ισραήλ θελει πολύ μεγάλη προσοχή (τελευταίο νέο αποτελεί η δράση του πολεμικού ναυτικού του εναντίον πλοίου που προσέγγιζε την Γάζα προάγγελος για τυχόν νέα προσέγγιση τούρκων ισλαμιστών πρακτόρων της IHH) <

    Πολύ καλά κάνει. Έτσι συμπεριφέρονται τα κράτη που έχουν κότσια. Ούτε συναισθηματισμοί, ούτε φιλίες υπάρχουν στην πολιτική.

    >Ξέχασες τις αποκαλύψεις Τούρκου πολιτικού...<

    Τίποτε δεν ξέχασα, αλλά μου είναι εντελώς αδιάφορες. Το μόνον που κρατώ είναι ο επιτυχέστατος βομβαρδισμός των πυρηνικών εγκαταστάσεων στην Συρία, όπως είχαν κάνει το ’81 στο Ιράκ.

    Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με όλα τα παραπάνω.

    >Στο θέμα της ΑΟΖ -αλλά κα ιγενικότερα-η Ελλάδα υποτάσσεται στα κελεύσματα των ΗΠΑ διαχρονικά.<

    Ε, αυτό λέω κι εγώ. Καιρός να κάνουμε τους λογαριασμού μας μοναχοί μας. Δεν είδα και την προκοπή μας τόσα χρόνια που γλείφαμε τους Άραβες.

    Πού θες να καταλήξεις, δηλαδή, ότι δεν πρέπει να συνεργαστούμε με το Ισραήλ, αλλά να προτιμήσουμε την σημερινή εθελόδουλη πολιτική έναντι της Τουρκίας; Αυτό θέλεις; Συμφωνείς με τις φοβίες του Δρούτσα; Ξεκαθάρισε επιτέλους τι θέλεις, διότι μια τα λες έτσι και την άλλη γιουβέτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Exω ξεκαθαρίσει προ πολλού τόσο το τι θέλω οσο και το τι πρεσβεύω.

    Εσύ δυακολεύεσαι να καταλάβεις αγνοώντας λ.χ. ότι το Ισραήλ θυσίασε την Γεωργία για να επιτύχει την μη πώληση των S-300 στο Ιράν, ότι σήμερα κάνει μπίζνες με την Οσετία και την Αμπχαζία και η Γεωργία ψάχνει διέξοδο σε σχέσεις με το Ιράν και την Τουρκία . Βέβαια ξεχνάς την Reliant Mermaid ως και τον Ενδοξο Σπαρτιάτη πάντα σε συνδυασμό με τον Αετό της Ανατολίας.

    Αναφορικά με τον Κο. Μαρκεζίνη διάβασε το πρώτο του βιβλίο κάτι αναφέρει για την στάση κα ιδράση του Ισραήλ.

    Πιο καθαρά δεν μπορώ να σου γράψω
    και φυσικά δεν είπα πουθενά μακριά απο τους κακούς εβραίους, όσο κιαν επιθυμούν/είτε διακαώς να βγεί κάτι τέτοιο, την τέχνη της διπλωματίας την κατέχω πολύ καλά

    Στον λάκκο των λεόντων καλέ μου χριστιανέ και έλληνα κοίτα ποιά και πόσα λιοντάρια είναι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ μπορείς να νομίζεις τι έχεις ξεκαθαρίσει και πρεσβεύεις σχετικά με το ανωτέρω θέμα, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει.

    Ως συνήθως, βγάζεις για τον συνομιλητή σου αυθαίρετα συμπεράσματα, όπως «Εσύ δυακολεύεσαι να καταλάβεις αγνοώντας....», «Βέβαια ξεχνάς την...», «όσο κιαν επιθυμούν/είτε διακαώς να βγεί κάτι τέτοιο..». Δηλαδή, ... «κατασκευάζεις» τον συνομιλητή σου στα μέτρα σου (συνήθης τακτική ορισμένων), δηλώνοντας τέλος πομποδώς «την τέχνη της διπλωματίας την κατέχω πολύ καλά» (!!). Διάβολε, κρίμα που δεν είσαι στην θέση του Δρούτσα :-D

    Τέλος, ευχαριστώ για την συμβουλή σου για τον «λάκκο των λεόντων», αλλά δεν με λένε Δανιήλ, ο οποίος βέβαια ούτε χριστιανός, ούτε Έλληνας (πάντα με κεφαλαίο η καταγωγή) ήταν.

    Ανοησίες, που δεν αξίζουν περεταίρω προσοχής.

    Ουσιαστικά, επί του προκειμένου, δηλαδή αν βλέπεις άλλο δρόμο, εκτός από την συνεργασία/συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ και ποιον, δεν είπες απολύτως τίποτε. Να τι κάνει η ... γλώσσα της διπλωματίας, την οποία εσύ κατέχεις πολύ καλά :-P


    ΥΓ: Περιττό να πω ότι δεν υπάρχει λόγος περεταίρω συζήτησης αυτού του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξονας ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι.

    Μιλώ καθαρά για διακρατικές σχέσεις ισοτιμίας και οχι υποτέλειας και το Ισραήλ οφείλει μια μεγάλη συγνώμη στον Ελληνισμό για τα όσα δεινά του προκάλεσε είτε σε στεναχωρεί είτε όχι αυτή είανι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Την ύπαρξη του Λεβιάθαν και των ποσοτήτων του οικοπέδου 12 τα γνώριζε το Ισραήλ απο το 2004 τυχαία σύμπτωση η εμφάνιση του σχεδίου Ανάν το οποίο εξασφάλιζε την τουρκική επικυριαρχία και στα μη κατεχόμενα

    Τυχαίο συμβάν καθώς η Ιστορία έχει αποδείξει και καταδείξει ότι κατοχή τμήματος χώρας ανεξάρτητης και μάλιστα μέλους της Ε.Ε.-Γιάννος Κρανιδιώτης ανεκτίμητη η προσφορά του- ποτέ δεν δημιούργησε τετλεσμένα τα οποία η διεθνής κοινότητα αποδέχτηκε

    Πρέπει να ξαναδείς το ρόλο του καλού και του κακού και το πως εναλάσσονται για να εξυπηρετήσουν στενά ιδιοτελή συμφέροντα.

    Πρέπει να ξυπνήσεις και εσύ και ολάκερος ο Ελληνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παράδοση ισραηλινών ατρακτιδίων LOROP στη Τουρκική Πολεμική Αεροπορία;-http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/05/lorop.html

    Στα πλαίσια της συμμαχίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.