14/7/11

Εθνική Τραγωδία: Διάγγελμα Χριστόφια

4 σχόλια:

  1. ανευθυνα διχαστικο το διαγγελμα. φαινεται πως δεν μαθαινει η Κυπρος απο το παρελθον της. Ποια η σχεση ΕΟΚΑ Β, Χουντας, Εισβολης με την ανευθυνοτητα των οσων επελεξε για υπουργους του ο Προεδρος;; Αντι να παραιτηθει, μιλαει περι ΕΟΚΑ. Κριμα. Ειναι πολυ λιγος τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ειναι ώρα να πάρει τον πούλον ο ανεπαρκής οσφιοκάμπτης και να αναλάβει κανένας Γάτος που να έχει@@! και να τα χρησιμοποιεί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ. Σέρτης: Προς Δ. Απορούντα



    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που μπορεί να συμβεί σ’ έναν άνθρωπο είναι να μην υπάρχει ένας –ούτε ένας– από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον, που να μπορεί να τού πει, όταν εκτρέπεται: —Ώς εδώ! Σύνελθε!
    Έτι χειρότερο, να πρόκειται για ηγέτη που οι αποφάσεις του επηρεάζουν το σύνολο, και όχι μόνον κανείς συνεργάτης του να μην τον ανακόπτει, αλλά και να…διαγκωνίζονται σε κολακείες επαύξησης της ματαιοδοξίας του.
    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, σύμφωνα με δικά του λεγόμενα, πιστεύει ότιδεν είναι σσώμαχοςκαι ούτεκρατά άκκαμμαν , καιείναι σεμνόςκαιανεξίκακος . Ομοίως, πιστεύει ότι δαπανά τον εαυτό του για μιαδίκαιη λύσηκαι μιαδίκαιη κοινωνία.
    Στην πραγματικότητα, έχει διαχειριστεί το Κυπριακό με τρόπο αξιοθρήνητο, και τους χειρισμούς του εγκρίνουν μόνον οι –διορισμένοι από τον ίδιο– τού στενού του περιβάλλοντος και οι κομματικοί του έμμισθοι.
    Στα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης υπάρχει τόση αποχαλίνωση, ώστεοι καταλαβόντεςδημόσια αξιώματα να… επαίρονται ότι τα λεφτά που εισπράττουν από το δημόσιο ταμείο τα καταθέτουν στο κομματικό ταμείο!
    Σε πρωτοφανή σκάνδαλα, ο Πρόεδρος δικαιολόγησε τη συγκάλυψη με το… αφοπλιστικό «είναι φίλος μου ο άνθρωπος, πώς να το κάνουμε;» Διόρισε υπουργούς μόνον και μόνον για να… κιστίσει πολιτικούς του αντιπάλους. Επέβαλε αναξιοκρατικούς διορισμούς και προαγωγέςπου έβγαλαν μάτι. Χαρακτήρισε σαν «εχθρούς του λαού» όσους τον έκριναν, αφού πρώτα τούς στοχοποίησε έναντι του φανατισμένου όχλου των φουρποφίλων, και αντάμειψε τους συκοφάντες με «σίγουρες» έδρες.
    Αναστάτωσε την Εκπαίδευση, διέλυσε την Άμυνα, καταβαράθρωσε την Οικονομία, και… Από την περασμένη Δευτέρα, όταν η έκρηξη συντάραξε την Κύπρο και μαυροφόρεσε τόσες οικογένειες, ο Πρόεδρος απορεί γιατί το οργισμένο πλήθος τού ζητά ποινικές και πολιτικές ευθύνες.
    Με τους κόλακες που τον περιβάλλουν, ν’ απορεί ο Πρόεδρος.
    Ότι ένας δεν τού είπε «ώς εδώ, σύνελθε», να οργίζεται ο Πρόεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΘΥΠΙΛΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ "ΕΛΑΜ".

    ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΠΡΕΫ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ..."ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"

    Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΣΘΕΝΑΡΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΡΕ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.
    Ο ΤΑΣΣΟΣ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.

    ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ. ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΣΑΤΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ.


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.