20/10/11

Δεν είναι πατριωτισμός, είναι ο αναδυόμενος ισλαμοφασισμός. Δείτε με προσοχή τις φωτογραφίες!

Ξεκλήρισαν τους Χριστιανούς της Ανατολής και έκαναν τρεις Γενοκτονίες.
Τώρα επιχειρούν να κάνουν πολιτισμική Γενοκτονία εναντίον των Κούρδων.
Οι Κούρδοι είναι 20 εκατομμύρια και ανθίστανται. Δεν θέλουν να γίνουν Τούρκοι, θέλουν να παραμείνουν αυτό που είναι, Κούρδοι, οι Καρδούχοι του Ξενοφώντα.
Η Τουρκία με το πείσμα του Γενοκτόνου, επιμένει στην πολιτική της αφομοίωσης και της πολιτισμικής Γενοκτονίας.
Χθες, σε επίθεση του ΡΚΚ, έχασαν τη ζωή τους 25 άνδρες, σε μια μάχη που νίκησε ο καλύτερος, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει και το δίκιο με το μέρος του.
Η τουρκική κοινωνία, ανώριμη και βουτηγμένη στις ενοχές των Γενοκτονιών και στον ισλαμοφασισμό, αντί να δείξει την αποφασιστικότητά της να απαιτήσει από το τουρκικό κράτος και την κυβέρνηση να μπει τέλος στον κύκλο του αίματος και να βρεθεί πολιτική λύση στο Κουρδικό Ζήτημα, ξεχύνεται στους δρόμους και αντιδρά με όρους ενός στυγνού ισλαμικού φασισμού.
Κοιτάξτε με προσοχή τις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρατηρείστε τα χαρακτηριστικά ενός λαού που παραληρεί  (με εξαίρεση τους συγγενείς θυμάτων του πολέμου, οι αντιδράσεις των οποίων είναι κατανοητές) και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Εμείς από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι στην Τουρκία, με την υποστήριξη της Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ γεννιέται ένας μεταμοντέρνος ισλαμοφασισμός, ο οποίος μελλοντικά θα αποτελέσει σοβαρότατη απειλή για τις γειτονικές χώρες και λαούς και ίσως για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Υπό την έννοια αυτή, η νίκη των Κούρδων θα αποτελέσει ήττα του ισλαμοφασισμού και μια μεγάλη νίκη για την ανθρωπότητα!





























6 σχόλια:

  1. Fethullah Gülen
    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1192738&keyfield=46657468756C6C61682047C3BC6C656E


    " karanlık oyunların bu topraklar üzerinde sahneye konulmasından ibarettir."

    Το σημείο της δήλωσης του πνευματικού ηγέτη του τουρκο-ισλαμοφασισμού έπιασε απο τα μαλιά η τουρκική προπαγάνδα και ήδη μιλά για εμπλοκή του Ιράν και της Συρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ «ΝΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ»
    Δημιούργησαν τους Ιλλουμινάτι και μέσω αυτών διαμόρφωσαν τον σημερινό κόσμο, τον οποίο λέγεται ότι διοικούν οικονομικά και πολιτικά.
    Ελεύθεροι από θρησκευτικά «σχήματα» και περιορισμούς, προωθούν, ανάλογα με τις συνθήκες, τις θρησκείες, την αθεϊα και τον Διαφωτισμό, όντας οι ίδιοι ουσιαστικά άθρησκοι (αλλά ίσως βαθύτατα θρησκευόμενοι σε “κάποια” θρησκεία).
    Μισούνται από όλους, αλλά παράλληλα είναι αποδεκτοί από όλους.
    Άριστα προσαρμοστικοί σε όλες τις καταστάσεις. Ποιοί;

    Οι Θεσσαλονικιοί Ντονμέδες(εξισλαμισθέντες Εβραίοι...)
    του Απόστολου Γάτσια

    Γεγονός είναι ότι ο "σαλονικιός" Ντονμές Κεμάλ Ατατούρκ, υποσχέθηκε ελευθερίες στους Κούρδους για το ξεσηκωμό που ξεκλήρισε " ..τους Χριστιανούς της Ανατολής και έκαναν τρεις Γενοκτονίες..", ό άλλος δε ο Βενιζέλος, κι αυτός "σαλονικιός" Ντομνάς μετά την αγαστή συμφωνία τους, πάνω στα πτώματα των λαών τις Μικράς Ασίας, τον πρότεινε ΚΑι για το Νόμπελ της Ειρήνης.

    Βέβαια οι ηθικοί αυτουργοί υποδαύλισης αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τις ματαιοδοξίας αυτών των ανθρώπων για τα χρηματοοικονομικά σιωνιστικά τους συμφέροντα, ΚΑΙ "..Τώρα επιχειρούν να κάνουν πολιτισμική Γενοκτονία εναντίον των Κούρδων."

    Σιγά μη λυπηθούν οι καρχαρίες τα ψάρια στον πάτο της ΑΟΖ, όσο νοιάζονται κι συναγρίδες για τις μαρίδες.

    Κατά τ΄άλλα τα παράσιτοι ( http://www.star.gr/politics/101650/ ) με τις ακάλυπτες επιταγές τους, το χειμώνα θα διανέμουν στα πιόνια ( http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=760:-lr-&catid=85:synenteyxseis&Itemid=267 ) τους δωρεάν καύσιμα για τα ερίφια των τσομπαναραίων σημείο 1΄ 20"( http://www.youtube.com/watch?v=KvAHWJRHsh0 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αιμα τοσων εκατομμυριων αθωων, που χυσανε οι τουρκαλαδες μονο με το δικο τους αιμα θα ξεπλυθει.
    Το 1/3 τους τωρα ειναι 25.601.000
    Σε μια δεκαετια αντε να παει 28.000.000

    Κριμα που δε θα ζει τη στιγμη εκεινη ο γενοκτονος ομοφυλοφιλος ντενμες φασιστας ο κεμαλ πουσταφα,θα του αξιζε να το δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι στην Τουρκία, με την υποστήριξη της Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ γεννιέται ένας μεταμοντέρνος ισλαμοφασισμός, ο οποίος μελλοντικά θα αποτελέσει σοβαρότατη απειλή για τις γειτονικές χώρες και λαούς και ίσως για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

    Απόλυτα ορθό!

    Νομίζω όμως ότι, η τελείως ευκαιριακή και καιροσκοπική εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν νοιάζεται ιδιαίτερα, διότι αν τυχόν η ισλαμοφασιστική Τουρκία καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για τα αμερικανικά συμφέροντα, τότε ενδεχομένως να σπεύσουν να την καταστρέψουν, ακόμη και στρέφοντας εναντίον της και ενισχύοντας και τους πέριξ γείτονές της.

    Την ανεδαφική και ακατανόητη στάση των ΗΠΑ έναντι της Σοβιετικής Ένωσης, πριν κατά την διάρκειά του και μετά τον Β΄ Π.Π., την αισχρή συμπεριφορά τους έναντι της Ελλάδος, της μοναδικής χώρας συμμάχου που επέτρεπε κατασκοπευτικές ενέργειες εις βάρος των Ρώσων.

    Δύσκολα μπορεί να καταλάβει ο αμερόληπτος παρατηρητής το μένος των ΗΠΑ έναντι της Ελλάδος, μιας μικρής χώρας στην οποία οφείλουν τα μέγιστα!

    Μην λησμονούμε την τελείως άκριτη αμερικανική στάση στο Ιράν, όπου αφ’ ενός έριξαν τον σοσιαλδημοκράτη Πρόεδρο Δρ. Μωχαμάντ Μοσαντέκ, έναν πάμπλουτο Ιρανό που μοίρασε τα πλούτη του στους ακτήμονες φτωχούς κολίγους του, ο οποίος έτεινε να δημιουργήσει την πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη και δημοκρατική κυβέρνηση στην Μέση Ανατολή χρησιμοποιώντας τον στρατηγό Ζαχεντί πρώην πράκτορα των Γερμανών κατά τον Β΄ Π.Π., την ενίσχυση του Αγιατολάχ Χομεϊνί και υπονόμευση, του κακού μεν αλλά καλλίτερου του καθεστώτος των Αγιατολλάχ, Σάχη που έπασχε από καρκίνο και θα πέθαινε, χωρίς να προβλέψουν την σωστή διάδοχο κατάσταση, για να έχουν μετά τα οικτρά γεγονότα της αμερικανικής πρεσβείας και τους εκβιασμούς με τους αμερικανούς όμηρους.

    Την ακατανόητη στάση των ΗΠΑ έναντι της Σοβιετικής Ένωσης, πριν κατά την διάρκειά του και μετά τον Β΄ Π.Π., την αισχρή συμπεριφορά τους έναντι της Ελλάδος, της μοναδικής χώρας συμμάχου που επέτρεπε κατασκοπευτικές ενέργειες εις βάρος των Ρώσων και τους έχει δώσει την σπουδαία βάση της Σούδας!

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φοβερες εικονες...
    ποτε προλαβαν και εφτιαξαν τοσα σημαιακια?
    και στολισαν και δρομους και μπαλκονια, μεχρι και τα νεκροταφεια τους?
    τοσες γιαγιαδες (ολες μαζι) να θρηνουν τα παιδια τους (εγγονια μαλλον) στον ιδιο χωρο ολες μαζι..
    μα ακομη και η εργατια εχει σημαιες μαζι της? ασχετα που κοιταζουν σε διαφορετικο σημειο ο καθενας τους, προφανως ειναι αρκετοι αυτοι που δινουν τις οδηγιες...
    προπαγανδα, να προλαβουν τα χειροτερα...
    αληθεια μια χειροβομδιδα αναμεσα σε τετοιο πληθος τι αποτελεσμα θα ειχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΛΑΟΙ ΧΩΡΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΟΙ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ.

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ Ή ΑΚΡΑΙΑΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

    ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.