8/10/11

Η τουρκική επιθετικότητα μεταφέρεται και στο Αιγαίο. Στο Σούνιο η τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρέις.

Στην τακτική τον άσκοπων περιπλανήσεων ανάμεσα σε ελληνικά νησιά επανήλθε σήμερα το τουρκικό πολεμικό ναυτικό. Η φρεγάτα Κεμάλ Ρέις η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε νότια της Ρόδου κινούμενη δυτικά ξαφνικά άλλαξε πορεία κατευθύνθηκε βόρεια.Πέρασε νότια της Μήλου κινούμενη κατά βάση σε διεθνή ύδατα στη συνέχεια διήλθε από το στενό μεταξύ της Τζιας και της Κύθνου και τελικώς πέρασε περίπου 15 μίλια ανατολικά από το Σούνιο.
Όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η τουρκική φρεγάτα κινούνταν ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, η πυραυλάκατος του πολεμικού ναυτικού Ξένος παρακολουθούσε διακριτικά και κατέγραφε τις κινήσεις τις Κεμάλ Ρέις. Αυτή την ώρα (περίπου στις 17:30 ) η τουρκική φρεγάτα πλέει προς το Κάβο Ντόρο
http://www.protothema.gr

11 σχόλια:

  1. Έλληνες (;) "Εφιάλτες"(Κισίκης, Ρόντος κ.α.) τους δίνουν αυτές τις ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ατύχημα με εμπορικό πλοίο θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

    Αν ήταν και το δήθεν αόρατο πλοίο της σειράς κάσπερ τότε θα κόβαμε και εισιτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ... ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΟΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ" ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ. ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ "ΜΕΡΙΣΜΑ" ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ..."ΜΕΡΙΣΜΑ" ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    ΠΡΟΣ, ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ, ΛΑΠΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑΥΑΡΧΟ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ, ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΣΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓ@Μ@ΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΒΑΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧ@Δ@Α ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ..."ΛΑΠΑΔΩΝ". ΑΡΞΑΤΕ ΠΥΡ. ΚΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΥΡ ! ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ.

    ΦΩΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΡΕ ! ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ...

    http://isxys.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο ατύχημα είναι πως τους κουνάμε το μαντήλι από το Σούνιο.
    Η Ελλάδα παρέχει στο ΝΑΤΟ την Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Η Έδρα από την Σούδα στον Έκτο Στόλο, χωρίς να διαπραγματεύεται εντός του ΝΑΤΟ επ' αυτού.
    Δρούμε αυτοκαταστροφικά (προδοτικά) στα πλαίσια μιας "Συμμαχίας" που στόχο έχει την υποτέλειά μας.
    Έχουμε εκθέσει τα μέσα μας στους εχθρούς -τις εισόδους και εξόδους μας- και είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι είμαστε απλά και μόνο υποτελείς, για να τελειώνει το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. christos, δεν καταλαβαίνω τί θες να πεις, αλλά επέτρεψέ μου να αναρτήσω κάτι που είναι τελείως άσχετο με αυτό που λες μόνο και μόνο επειδή ό,τι θυμάμαι χαίρομαι:

    Department of State (DOS) personnel spend a majority of their careers in foreign countries. Many DOS personnel have expert knowledge, cultural and language abilities, current situational awareness, and a network of Host Nation contacts at their disposal. It is imperative that ARSOF access these valuable resources, when appropriate, in the conduct of Unconventional Warfare.

    FM 3-05.130 2-2 30 September 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα.Και για όλους αυτούς τους λόγους δικαιούνται να λένε πως Έλληνες και Τούρκοι ζούσαν αρμονικά για 400 χρόνια, ότι Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να μοιραστούν το Αιγαίο, ότι Ελλάδα και Τουρκία θα ενωθούν σε ένα κράτος, ότι η Ελλάδα πρέπει να καταργήσει τις Ένοπλες δυνάμεις της, αρκεί η Τουρκία να πει πως εγγυάται(!) την εδαφική μας ακεραιότητα και άλλα πολλά.
    Αυτό θέλεις να μας πεις κύριε anaconda ή μήπως είμαι εκτός θέματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai pou einai to provlima? Eimaste stin idia summaxia ara eimaste filoi. O ellinikos laos vlepei kati tourkika sirial, pigainei stin tourkia arketa suxna. Ola mia xara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. christos, είσαι εκτός θέματος: άλλο πράγμα είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anaconda,επειδή βλέπω πως το επίπεδο των γνώσεων και της εφυίας μου είναι πιό χαμηλό από το δικό σου,κάνε μου, σε παρακαλώ, τη χάρη και πες μου, με λίγα λόγια, ποιό είναι αυτό το "άλλο πράγμα" που αναφέρεις στο αρχικό σου σχόλιο. Θα σου χρωστώ ευγνωμοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. christos, άσε τα σάπια και μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Αυτά που έγραψα είναι σαφή και κατανοητά σε οποιονδήποτε άνθρωπο, δεν είναι ανάγκη να βρίσκεται σε θεϊκή κατάσταση για να τα συνδέσει με αυτά που είπες - πόσο πιο συνδεόμενα να τα κάνω... Πάρε μια πιο καλοπροαίρετη στροφή στη σκέψη σου και θα τα δεις ξεκάθαρα μπροστά σου τέκνο μου. Σ'ευχαριστώ για την ευγένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anaconda,μ`αφίνεις στο σκοτάδι, αλλά δεν πειράζει,θα κάνω αυτό που λες, θα το προσπαθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.