1/10/11

Οι Αρμένιοι σταματούν τουρκική εκδήλωση στις ΗΠΑ!-

Την παρέλαση στους δρόμους του Λος Άντζελες της τουρκικής «Οθωμανικής» στρατιωτικής μπάντας Mehter Takimi, η οποία θα πραγματοποιούνταν την Δευτέρα, κατάφεραν να ματαιώσουν οι αρμενικές οργανώσεις των ΗΠΑ.

Xαρακτηρίζουν  ανεύθυνη την απόφαση της πόλης του Λος Άντζελες να χορηγήσουν άδεια σε μια ομάδα που ισχυρίζεται ότι προέρχεται απο το πλέον γνωστό για τις δολοφονίες σώμα του οθωμανικού στρατού το οποίο είναι γνωστό ως γενίτσαροι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η ιδιότητα της ομάδας αυτής καθώς η προγραμματισμένη σε αυτήν απόδοση τιμής αποτελεί πράξη που προσβάλλει την Αρμενική Κοινότητα η οποία την θεωρεί απαράδεκτη . Την ώρα που η μπάντα θα παίζει τους στρατιωτικούς ύμνους σε μικρή απόσταση βρίσκονται πάνω απο ενάμιση εκατομμύριο Αρμένιοι αλλά και άλλες μειονότητες η οποίες "γεύτηκαν" την γενοκτονική πολιτική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και αυτό αποτελεί χλευασμό προς  την Αρμενική Αμερικανική Κοινότητα.

Η  παρέλαση αποτελεί μια «νέα επίθεση κατά των νεκρών Αρμένιων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους κατά την γενοκτονία του 1915». Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη μπάντα παρελαύνει με στολές γενιτσάρων. Παρελαύνει δε και κάθε χρόνο, στην Πόλη, στις 29 Μαΐου, όταν οι Τούρκοι γιορτάζουν την άλωση.
 Defence-point.grNews.am/

3 σχόλια:

  1. Κάποιοι δεν Ξεχνούν. Αφιερωμένο λοιπόν σε κάποιους που ξέχασαν και μιλούν με ευκολία "για τουρκικά παράλια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη μπάντα είναι το υπέρτατο βασανιστήριο: την έχω δει ζωντανά επί πάνω από μία ώρα και ανέβασα 21 πίεση...

    Ήταν χειρότερα από πεθερό και πεθερά μαζί να υποστηρίζουν με θέρμη την κόρη τους - και να νομίζουν ότι έχουν και δίκιο από πάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτη η μπαντα δεν ειναι τουρκικη αλλα φωτογραφιζει τους εξισλαμισθεντες δια αρπαγης Ελληνες που εγιναν γενιτσαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.