20/10/11

Η φωτογραφία του νεκρού Καντάφι. Το τέλος (;) μιας εποχής;





15 σχόλια:

  1. Με τους δικούς μας καθεστωτικούς να δώ τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλού σηκώνουν τά όπλα καί κάνουν επανάσταση καί εδώ τρέχουμε στίς πλατείες καί τρώμε ξύλο από μιά φούχτα αλήτες....καί ας είμαστε χιλιαδες....τί πάθαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ manos141

    Οι αλήτες είναι οργανωμένοι και εκπαιδευμένοι. Είναι άλλη πάστα από τον συνηθισμένο άνθρωπο, που πάει να διαμαρτυρηθεί. O αλήτης δεν πάει για να διαμαρτυρηθεί, αλλά για να διαλύσει τους διαμαρτυρόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nomizw pws sto binteo einai akoma zwntanos...An prose3ete to aristero xeri einai pesmeno arxika sto edafos k 24" prin to telos san na to shkwnei kai na pianei to laimo tou (???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέλος Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου Mohammed Leyte: "Τον πιάσαμε. Είναι Βαριά τραυματισμένος, αλλά εξακολουθεί να αναπνέει»,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_5957.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς αυτό είναι το απάνθρωπο, εξουσιομανές, σκοταδιστικό, μεσαιωνικό πρόσωπο του δυτικού κόσμου(στον οποίο με το ένα πόδι τουλάχιστον είμαστε και εμείς μέσα).
    Τέτοια διαπόμπευση και μοχθηρία προς οποιονδήποτε ηγέτη(χθεσινό τους σύμμαχο)προς γνώση και συμμόρφωση πιθανών μελλοντικών άλλων που θα τους αντιταχθούν μόνο από παρακμιακά πολιτισμικά καθεστώτα εκτελούνται. Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν και το σίγουρο είναι πως θα κάνουν τα ίδια και πάλι στο μέλλον.Για ποιον κτυπά η καμπάνα; Ειδικά η Ελλάδα έχει βιώσει τουλάχιστον την αδικία -για να μην πούμε κάτι περισσότερο-πολλές φορές. Μπορεί να αφορά άμεσα ή εμμεσα οποιονδήποτε θα σταθεί απέναντι στα συμφεροντά τους.
    Ένα αποδεικτικό της παραμής του δυτικού πολιτισμού τους είναι πως στο έτος 2011 μ.Χ στη λεγόμενη Δύση μπαίνει κατ'εξαίρεση Φως από τις χαραμάδες τους μόνο όταν γίνεται κάποια καλλιτεχνική/μουσειακή έκθεση που αφορά τον Ελληνικό Πολιτισμό(είτε Αρχαίο, είτε ύστερο π.χ Βυζαντινή έκθεση πριν μερικά χρόνια στο Λονδίνο). Τότε μόνο για λίγο βλέπουν τις Σκιές του Πλάτωνα, ευφραίνεται η καρδιά τους, καμώνονται τους πολιτιστικά εξελληνισμένους αλλά ύστερα βυθίζονται και πάλι στο σκοτάδι και παίρνουν μαζί τους και όλους τους άλλους.
    Δυστυχώς, δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πασοκτζήδες ξεχνούν τά φιλιά τού Ανδρέα τους μέ τόν αιμοσταγή δικτάτορα Καντάφι. Όταν στηρίζεις τόν δολοφόνο δεκάδων χιλιάδων πολιτικών αντιπάλων πώς πρέπει νά χαρακτηριστείς; Τί αξίες αντιπροσωπεύεις;

    Τό μόνο πού ξέρουν είναι νά κρίνουν καί νά βρίζουν τούς άλλους. Οποιος μιλήσει υπέρ τού Λεπέν γιά παράδειγμα ή υπέρ των συνταγματαρχών τόν ρίχνουν στόν Καιάδα.

    Υποκριτές καί φαρισαίοι σοσιαληστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Σοσιαλισμος η Βαρβαροτητα"

    http://3.bp.blogspot.com/-i_fJJHZvXbQ/TWI1LJqYJDI/AAAAAAAACwM/3I6aqTOsINA/s640/papandreou_kantafi.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για το ποίον των καθεστώτων τύπου Kαντάφι δεν υπάρχει αμφιβολία ,αλλα το θέμα είναι τι φρούτα τα φέρει η "Aραβική άνοιξη" ,πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε την επιβολή της σαρία σε όλη την περιοχή της βορειου Aφρικής.
    Aλλα αυτό που με ωθεί σε αυτό το συμπέρασμα είναι η στάση του Ισραήλ το οποιο αν και θα έπρεπε από τους πρώτους να πανηγυρίζει κρατα στάση επιφυλακτική,και αυτό φαίνεται στο θέμα της Συρίας το οποιο σχεδόν σιωπηρά στηρίζει τον Assad.
    Το δεύτερο είναι ότι στην Σαουδική Arabia δεν κουνήθηκε φύλλο ,τελικά η το καθεστώς του Riyadh είναι η σωστή αραβική δημοκρατία ή αποτελεί το πρότυπο διά τα καθεστώτα που θα προκύψουν με τα την "άνοιξη".
    Όλα αυτά τα καθεστώτα είναι αποτέλεσμα της μόδας που επικράτησε μετά τους αντιαποικιακούς πολέμους ,που ήθελε λαϊκούς ηγέτες να ανατρέπουν διεφθαρμένα καθεστώτα και να εγκαθιδρύουν αλλα με εθνικιστικά αλλα και Μαρξιστικά χαρακτηριστικά.
    Η μόδα όμως μετά το 1991 επίταση επιστροφή στης ρίζες άρα στην επιβολή της σαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο ασήμαντος είναι ο άνθρωπος? όταν κυριαρχεί η βαρβαρότητα! αλλά και πόσο δυνατός αισθάνεται όταν έχει το πάνω χέρι η βία!
    Στη Σκύρο οι συμμαθητές της ΔΥΝΑΤΗΣ διαπλοκής και του ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ έχουν κοινό παρονομαστή ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον κοινό τους Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ απογοητευτικά τα περισσότερα σχόλια σας.

    ευτυχὠς που σχολίασε και ο Werty.

    @ Χρήστο,
    τι σχεση έχουν οι δικοί μας Τσολάκογλου με τον Καντάφι;
    Αλλά ακόμα και αν πιάναμε κάποτε τον Γ.Παπαν. θα πρότεινες μία τέτοια συμπεριφορά;
    Αυτη η συμπεριφορά των ῥέμπελων της Λιβύης δείχνει την προοπτική που θα έχει η Λιβύη στο μέλλον, αλλά κυρίως δείχνει την βαρβαρότηατ της Δύσης, που επικροτεί αυτές τις τακτικές!

    Σας παραπέμπω στη δική μου αντιστοιχη ανάρτηση:

    http://ange-ta.blogspot.com/2011/10/gaddafi.html

    Ακόμα και οι γερμανοί έφριξαν με τα δικά τους ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ange-ta

    Κάθε άλλο,και ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το διευκρινήσω,εννοώ την πτώση του καθεστώτος στην Ελλάδα και σε καμία απολύτως περίπτωση τέτοιες κτηνωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Χρήστο

    και ποιος από μας εδώ που διαβάζουμε αυτό το ιστολόγιο και προσπαθούμε να το τιμάμε με τα σχόλια μας δεν την εύχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τί να σου πώ,και μόνο που βλέπω ότι τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν το 3% ανησυχώ,μετά απο όσα έχουν κάνει υπάρχουν ακόμη χρήσιμοι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.