1/4/12

Η Σαουδική Αραβία καλεί να εξοπλιστεί η συριακή αντιπολίτευση

Η Σαουδική Αραβία καλεί να εξοπλιστεί η συριακή αντιπολίτευση
Ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ Σαούντ αλ-Φαϊσάλ σε συνάντησή του στο Ριάντ με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι ο εξοπλισμός της αντιπολίτευσης της Συρίας αποτελεί «καθήκον», καθώς χωρίς όπλα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Στις αρχές Μαρτίου ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα Μπεν Αμπντέλ Αζίζ Αλ Σαούντ απευθύνθηκε στο μονάρχη της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ με το αίτημα να δώσει τη συγκατάθεσή του να μεταφερθούν όπλα στη συριακή αντιπολίτευση μέσω του ιορδανικού εδάφους με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια.

Η θέση του Ριάντ έρχεται σε αντίθεση με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου υπέρ της αποστολής του Κόφι Ανάν, σκοπός της οποίας είναι να τερματιστεί η αιματοχυσία στη Συρία και να καθίσουν οι συγκρουόμενες πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
http://greek.ruvr.ru/2012_03_31/70242993/ 

1 σχόλιο:

  1. Εμμ!!! βέβαια! έχουν την εμπειρία από τον Μπιν Λαντεν, από τότε που κάναν τη ζωη δύσκολη στη κυβέρνηση του Αφγανιστάν όταν οι Ρώσοι κτίζαν σχολεία και νοσοκομεία, μέχρι που εγκαθύδρυσαν και επέβαλαν τη ΜΠΟΥΡΚΑ της εξωτερικής πολιτικής του Ράμσφελτ και της Ολμπραιτ για λογαριασμό του χρέους, στον Καρζάι!

    Πάντως φαίνετε ότι ΗΠΑ εκπολιτίστηκε τη Κίνα, τώρα όμως από δω και πέρα, λέει, ΑΥΤΟΙ θα εφαρμόζουν ΑΚΟΜΑ πιο διαπαιδαγωγική και εξελιγμένη μέθοδο αυτή, αυτή των καρτέλ της κοναίνης, χτίζοντας και κανένα σχολείο για γονείς ΚΑΙ παιδιά, μετά την επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράματος στο Αφγανιστάν Κόσοβο και Σουδάν, για να μαθαίνουν οι μελοντικοί υπήκοοι των ακάλυπτων επιταγών πως καπνίζουν το τσιμπούκι της ειρήνης του αεριτζήδικου κεφαλαίου των ιδιωτών τραπεζιτών.

    Τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι πολύ ενθαρρυντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.