22/7/12

Βουλή των Ελλήνων: Από κει ξεκινήστε κ. Σαμαρά


Από κει ξεκινήστε κ. Σαμαρά...
Από το κανάλι που δεν το βλέπει κανείς και σπαταλιούνται για τη λειτουργία του εκατομμύρια κάθε χρόνο.
Από τους επιστημονικούς συνεργάτες των βουλευτών, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι πολιτικοί επιστήμονες αλλά σκέτα ρουσφέτια, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που μοιράζονται το μισθό τους με τους βουλευτές.
Από τους μετακλητούς υπαλλήλους, μεγάλο μέρος των οποίων είναι συγγενείς των βουλευτών.
Από τους αστυνομικούς των βουλευτών, που δεν εκτελούν υπηρεσία ασφαλείας και κάνουν μόνον τον οδηγό και τις ορντινάτσες των βουλευτών.
Από τους εκατοντάδες απολύτως διεφθαρμένους υπαλλήλους της βουλής, που δέχτηκαν να βουτήξουν στο βούρκο της πολιτικής διαφθοράς και διορίστηκαν απολύτως αναξιοκρατικά, από όλες τις ανόητες και προκλητικές σπατάλες... Διώξτε, για παράδειγμα πεντακόσιους χαραμοφάηδες από τη Βουλή και θα δείτε ότι θα αλλάξει η στάση του κόσμου απέναντι στην κυβέρνηση και τους πολιτικούς.
Από τα ενοίκια της Βουλής, όπου ξοδεύονται δεκάδες εκατομμύρια, για να στεγάζουν τους υπεράριθμους και επί της ουσίας άχρηστους υπαλλήλους της Βουλής και το επίσης άχρηστο κανάλι της Βουλής.
Από κει ξεκινήστε, για να αποκαθάρετε το Ναό της Δημοκρατίας, που κατήντησε "Οίκος Εμπορίου", και να μετριάσετε λίγο το τσουνάμι οργής που έρχεται. 
Οσονούπω...

1 σχόλιο:

  1. Παρά το κόστος των 4 εκατ. ευρώ ετησίως που επωμίζονται οι Έλληνες φορολογούμενοι για το κανάλι της Βουλής, ο Ευαγ. Μεϊμαράκης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί. Ανοιχτό και το γυμναστήριο

    "Καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν", σημείωσε χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.