21/5/15

Σάββας Καλεντερίδης: 'Αγώνας για την τελική δικαίωση' (βίντεο)

Σάββας Καλεντερίδης: 'Αγώνας για την τελική δικαίωση' (βίντεο)
Ομιλία πραγματοποίησε ο Σάββας Καλεντερίδης στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στην Πατρίδα Ημαθίας

Ο ομιλητής καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό με όσα ανέπτυξε και με τον τρόπο που παρουσίασε γεγονότα και άγνωστες πτυχές της ιστορίας, φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας.

Ο Σάββας Καλεντερίδης παρουσίασε και απέδειξε με στοιχεία αυτό που δεν τολμά να αναγνωρίσει ακόμη η Ελληνική Πολιτεία, ότι ο Ποντιακός Ελληνισμός υπέστη μια άνευ προηγουμένου θηριώδη Γενοκτονία.

"Η αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού δεν έχει μόνο ηθική διάσταση", τόνισε. "Έχει πολιτική, εθνική και γεωπολιτική διάσταση. Μια Τουρκία που θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία, θα είναι υποχρεωμένη να βάλει τέλος και στις πολιτικές γενοκτονίας. Στην ουσία θα εξασφαλίσουμε την ασφάλεια στη Κύπρο, στο Αιγαίο και τη Θράκη.
Οι νεκροί μας από εκεί που βρίσκονται θα προασπίσουν στην ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.

Για να μπορούμε να λέμε το "η Ρωμανία πέρασε, ανθεί και φέρει κι άλλο, έχουμε υποχρέωση σε αγώνα για την τελική δικαίωση"!!!



http://www.verianet.gr/post/29465:sabbas-kalenteridis:-%27agonas-gia-tin-teliki-dikaiosi%27-%28binteo%29

1 σχόλιο:

  1. Ο άνθρωπος που δίδαξε τους νεότουρκους για το θέμα της γενοκτονίας, το έπραξε κατόπιν του γερμανικού σχεδίου αντιμετώπισης της επέκτασης των Ρώσων στα Βαλκάνια. Μελετήστε τις Γερμανικές πηγές της εποχής που αποκαλύπτουν ότι τότε ο Τουρκικός στρατός λειτουργούσε υπό τον πλήρη έλεγχο του Γερμανικού επιτελείου του Σάντερς. Η δολοφονία του Γεωργίου από τους Αυστριακούς είχε γίνει στα ίδια τα πλαίσια της αντιμετώπισης της Ρωσικής επέκτασης. Το χέρι της Γερμανίας οδήγησε τότε τους νεότουρκους, και φυσικά και το Ισλάμ. Οι Ελλαδικές υπηρεσίες προπαγάνδας για δεκαετίες λειτουργούν υπό Γερμανικό διανοητικό έλεγχο, και η ιστορία που μας διδάσκουν δεν είναι η σωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.