13/2/17

Στηρίζουμε τους συμμαθητές - Γιάννης Δεβούρος, Τάξη 1981, Υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Α.Α.Σ.

......Εκλογές ΕΑΑΣ.
...Αγαπητοί μου συνάδελφοι, σας γνωρίζω ότι κατεβαίνω γιά πρώτη φορά, υποψήφιος γιά το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξκών Στρατού (ΕΑΑΣ), στίς εκλογές της 19 Φεβ. 2017.
...Δυστυχώς εδώ καί αρκετά χρόνια, ζούμε στην εποχή της απαξίωσης των αξιών καί της διαφθοράς.
...Στην εποχή του ψεύδους, της πολιτικής παραμύθας καί της παγερής αδιαφορίας της πολιτείας γιά τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη καί του κλάδου μας φυσικά.
...Ζούμε στην εποχή πού περισσεύει η απογοήτευση καί απουσιάζει η ελπίδα!
...Στην εποχή πού έχουμε πολλές φορές διαψευσθεί, πού εμπιστευθήκαμε τούς λάθος ανθρώπους, η συσπείρωση δυνάμεων καί η εκδήλωση εμπιστοσύνης, είναι σήμερα δυσκολότερες από ποτέ!
...Καί όμως, τώρα πού οι σημαίες της κοροϊδίας εξευτελίστηκαν, τώρα πού το ψέμα, η πολιτική παραμύθα καί η παγερή αδιαφορία των αρμοδίων, είναι πλέον ορατές από όλους, τώρα είναι η ώρα να τολμήσουμε!!!!
...Να πιστέψουμε στη ΛΟΓΙΚΗ, στη ΣΚΛΗΡΗ δουλειά καί τα ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ λόγια!
...Να πιστέψουμε ότι υπάρχει ένα καλύτερο αύριο καί να παλέψουμε γι'αυτό.
...Εύχομαι οι μεγάλες δυσκολίες των χρόνων πού πέρασαν, να μας κάνουν σοφότερους καί να αντιληφθούμε ότι ΟΛΟΙ αξίζουμε περισσότερο καί μόνο ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!
...Τώρα προέχει η ενότητα καί η συσπείρωση των μελών της Ένωσης. Όμως αυτή δεν μπορεί να επιτευχθεί με συμβιβασμούς πού θα συντηρήσουν την απραξία καί την κατά το δοκούν θεωρητική ανάλυση καταστάσεων και γεγονότων.
...Η ενότητα απαιτεί ξεκάθαρες θέσεις από κάθε πλευρά καί σύνθεση απόψεων. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφρασθούν καί να συμμετέχουν!
...Ο ΑΝ.ΣΚ. είναι κοινός γιά όλους καί ζωτικής σημασίας.
...Είναι αναγκαίο σήμερα, περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε την Ένωση, να την κάνουμε διεκδικητική, με αγωνιστικό φρόνημα, ωριμότητα καί κοινωνική ευαισθησία, αλληλέγγυα καί ανταποδοτική στα μέλη της. Μία Ένωση αντάξια του κύρους καί της προσφοράς μας στην Πατρίδα!
...Αγαπητοί μου συνάδελφοι, είναι ώρα πράξεων καί σκληρής προσπάθειας καί όχι εγωκεντρικής κριτικής, από τον καναπέ του σπιτιού μας.
...Η υποψηφιότητά μου, είναι συνειδητή πράξη!!!
...Δηλώνω παρών, γιά να συμμέτέχω με όλες μου τίς δυνάμεις, στην προσπάθεια επίλυσης των πάγιων καί διαχρονικών προβλημάτων πού αντιμετωπίζουμε!
...Ενδεικτικά αναφέρω : περικοπές σύνταξης, σύνταξη χηρείας, ιατροφαρμακευτική κάλυψη. νοσηλεία σε ΝΙΜΙΤΣ- 401ΓΣΝ, εκπόνηση σύγχρονου κανονισμού οργάνωσης καί λειτουργίας της Ένωσης, συνεργασία με όλους τούς αξιόλογους φορείς πού έχουν συναφή σκοπό, πολιτιστικές- ψυχσγωγικές δραστηριότητες κλπ.
...Σας καλώ καί σας παρακαλώ γιά την συμμετοχή σας, στην εκλογική διαδικασία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.