13/2/17

Την ώρα που σφάζονται στη Βουλή, μοιράζονται από την πίσω πόρτα 7 εκατομμυριάκια

Την ώρα που η κυβέρνηση ούρλιαζε και κατάγγελνε όλα τα κόμματα για θαλασσοδάνεια και διαπλοκή με τις τράπεζες και την ώρα που εκπρόσωποι, αρχηγοί και ο πρωθυπουργός λοιδορούσαν ο ένας τον άλλον για χρέη που δεν αποπληρώνονται στο αιώνα τον άπαντα, μοιράζονταν από την πίσω πόρτα όλοι τα 7 εκατομμύρια της χρηματοδότησης των κομμάτων σαν να μην τρέχει τίποτε! Κορόιδο λαέ!
Όλα αυτά, δύο μέρες πριν τη συζήτηση (ο θεός να τη κάνει συζήτηση) του περίφημου πορίσματος για το πολιτικό και μιντιακό χρήμα στη Βουλή! Η απόφαση αναρτήθηκε κανονικά στη «Διαύγεια» ενώ οι θεατρικές κραυγές για την έλλειψη διαύγειας ακούγονταν μέσα στην αίθουσα και έξω, ως τα πέρατα του κόσμου.
Θεατρικές, γιατί από το παραδάκι του λαού, που δεν περισσεύει για τίποτε, τα κόμματα δεν έχουν υποστεί κανένα κούρεμα λόγω λιτότητας και εισπράττουν ακόμα τόσα ευρώ όσα αναλογούν στα ποσοστά τους με τα παλιά κριτήρια!
Αυτά τα τόσα ευρώ που εγκρίθηκαν τώρα είναι 5.699.672 ως πρώτη δόση από τα 7.000.000 που θα μπουν στα ταμεία των κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό για φέτος. Μοναδική εγγύηση γι αυτά είναι οι… μελλοντικές απολαβές με βάση τα ποσοστά που ΘΑ πάρουν τα κόμματα στις εκλογές, λες και ξέρουν αν θα υπάρχουν και πόσο ποσοστό ψήφων θα πάρουν! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν εκχωρήσει πολλαπλώς τις μελλοντικές τους χρηματοδοτήσεις έναντι της αποπληρωμής των δανείων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.