5/2/17

Τα πτητικά μέσα του «Κουζνέτσοφ» στην επιστροφή

Η πρώτη ομάδα πιλότων που επιχειρούσαν με τα πτητικά μέσα τα οποία είχε μεταφέρει στην Ανατολική Μεσόγειο με το μοναδικό αεροπλανοφόρο των Ρώσων, το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» το οποίο επέστρεψε στη Ρωσία, στην περιοχή του Μουρμάνσκ, πέταξαν στις αεροπορικές τους βάσεις.
Συγκεκριμένα, τρία μαχητικά τύπου MiG-29K (ένα ακόμα συνετρίβη σε ατύχημα εξαιτίας του προβλήματος με το σύστημα προσνήωσης, αλλά και ένα μαχητικό τύπου Sukhoi Su-33 (είχε πολλά περισσότερα τα οποία λόγω των προβλημάτων να επιχειρούν από το αεροπλανοφόρο, μετέβησαν στη βάση Χμέιμιμ κοντά στη Λατακια), καθώς επίσης τρία ελικόπτερα των τύπων Ka-52, Ka-29 και Ka-27.

Παρά τα προβλήματα με το γερασμένο και ακατάλληλο για επιχειρήσεις αεροπλανοφόρο, τα πτητικά μέσα έκαναν τη δουλειά τους, καθώς σε πέρας 420 αποστολές κατά στόχων του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους» στη Συρία, εκ των οποίων οι 117 νυχτερινές.
Εξουδετέρωσαν δε πάνω από 1.000 στόχους, αλλά και 750 αποστολές έρευνας και διάσωσης (SAR) όπως αναφέρεται, χωρίς να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις. Ακολουθεί το μαγικό βίντεο με την επιστροφή στην παγωμένη βόρεια Ρωσία… αξίζει.




defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.