12/3/18

Η σταλινική κατάντια του ΑΠΕ

Ειδικού συνεργάτη
Σε όλη την ιστορία τους τα κρατικά Μέσα Ενημέρωσης, Τηλεόραση και ραδιόφωνο, εξυπηρετούσαν την πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων, άλλοτε εμμέσως και αξιοπρεπώς, άλλοτε επιδιδόμενα σε φανερή και αντιδεοντολογική προπαγάνδα.
Ωστόσο, το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έμενε κατά πολύ έξω από τον σκληρό εναγκαλισμό των κυβερνήσεων, καθώς η φύση του ήταν να μεταδίδει ειδήσεις, χωρίς υποκειμενισμό, αλλοίωσή τους ή απόκρυψή τους.
Το κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει συνδρομητές τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία πληρώνουν και απαιτούν να έχουν την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση για όλο το φάσμα των ειδήσεων, και κυρίως αυτών που εκτιμώνται ως σημαντικών.
Επί ΣΥΡΙΖΑ η πρακτική του Πρακτορείου άλλαξε. Δεν είναι μόνο που έγινε κομματικό όργανο φιλοξενώντας με καταιγιστικό ρυθμό, συνεντεύξεις κυβερνητικών στελεχών. Δεν είναι μόνο που αντέγραψε το στυλ προσωπολατρίας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un (όποιος αμφιβάλλει ας βρει την πρωτοφανή για δυτικό κράτος, προσωπολατρική περιγραφή του κ. Τσίπρα στη Θράκη).

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.