31/12/11

Καρκίνοι του Τσάβες και της Χριστίνας Φερνάντες: Συνωμοσία των Αμερικανών;

Αντιμέτωπος για αρκετούς μήνες με τον καρκίνο, ο Ούγκο Τσάβες δήλωσε χθες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία για να μπολιάζουν τον καρκίνο.
Σκληρός αντίπαλος της ανάμιξης των ΗΠΑ στη Νότια Αμερική, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες μίλησε χθες για πιθανή ύπαρξη μιας αμερικανικής «τεχνολογίας για εμβολιασμό του καρκίνου».
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, αντιμέτωπος με τον καρκίνο στην περιοχή της πυέλου, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο, και για τον όποιον δηλώνει  ότι συνέρχεται, έκανε αυτήν την παρατήρηση στον απόηχο της ανακοίνωσης ότι η Προέδρος της Αργεντινής Χριστίνα Φερνάντες, πάσχει από
καρκίνο του θυρεοειδούς.
Ο σοσιαλιστής ηγέτης δήλωσε: «Δεν θα ήταν εκπλήξη το γεγονός ότι έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία για να μπολιάσουν τον καρκίνο χωρίς να το ξέρει κανείς». Ο Τσάβες λέει ότι δεν θα ήθελε να κάνει «βιαστική κατηγορία» άλλα επιμένει για το «περίεργο» της σειράς των καρκίνων που υφίστανται οι ηγέτες της Νότιας Αμερικής από το 2009. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αλήθεια μπορεί να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων 50 ετών.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, πέντε ηγέτες της Νότιας Αμερικής αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Εκτός του Ούγκο Τσάβες και της Χριστίνας Φερνάντες, η σημερινή πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ, ανακοίνωσε το 2009 ότι πάσχει από καρκίνο του λεμφικού συστήματος.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας, είναι επίσης θύμα του καρκίνου που ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Από το 2010, ο Πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία για καρκίνο του λεμφικού συστήματος.
Τέλος, ο Τσάβες δήλωσε ότι παρακολουθεί με προσοχή την υγεία του Έβο Μοράλες, πρόεδρου της Βολιβίας. 
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος έχει επιβιώσει από αναρίθμητες επιθέσεις που υποκίνησε η CIA, σύμφωνα με κουβανικές πηγές, εξήγησε στον Τσάβες ότι οι ΗΠΑ ήταν ικανές να αναπτύξουν τεχνολογία αυτού του τύπου.

4 σχόλια:

  1. η αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία αυτή υπάρχει από την εποχή του ψυχρού πολέμου και την εφάρμοσαν πρώτοι οι σύντροφοι Ρώσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάμαι τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο τον Ρώσο κατάσκοπο που δηλητηρίασαν με ραδιενεργό πολώνιο
    (ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα ραδιενέργειας που είχε λάβει ώστε μόλυνε και τα αεροσκάφη αγγλικής εταιρείας που χρησιμοποιούσε για τα ταξίδια του)καθώς επίσης θυμάμαι και τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που έφυγε πρόωρα από την επάρατο.
    Τυχαίο ? Μπορεί... αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν ένας χαρισματικός ηγέτης με μεγάλη επιρροή, στο απόγειο της δόξας του , ζημιά! με όλη την σημασία της λέξεως για την υπόθεση της παγκοσμιοποίησης.Μέχρι τέλους κυβέρνηση και ΜΜΕ τον πολέμησαν με λύσσα , τον γελοιοποίησαν τον εξευτέλισαν ...δεν τον λυπήθηκαν ούτε την ύστατη στιγμή! Το κερασάκι στην τούρτα ήταν κάποιος δημοσιογράφος ο οποίος εμφανίσθηκε σε κανάλι και την ώρα που ο Χριστόδουλος χαροπάλευε ,
    μας είπε λίγο έως πολύ ότι ήταν άπιστος, επειδή δάκρυσε στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε. Αυτό ο συγκεκριμένος τυμβωρύχος/ δημοσιογράφος,επειδή έτσι τον συνέφερε καλύτερα, το προσέλαβε ως απόδειξη ότι η πίστη του ήταν λιγοστή γιατί εάν πίστευε αληθινά στον Θεό θα ήταν ...χαρούμενος???
    Φυσικά ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος σκόπιμα παρέλειψε να αναφέρει ότι μέχρι και ο Ιησούς Χριστός, έστω προς στιγμήν δείλιασε μπροστά στον θάνατο και ζήτησε από τον Πατέρα του να αποφύγει το πικρό ποτήριον.
    Τα είχα γράψει και παλιότερα αυτά τα ξαναγράφω σήμερα γιατί οι συμπτώσεις πληθαίνουν και όντως δημιουργούν πλέον βάσιμες υποψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν είναι αρεστός στους Αμερικάνους και στους παρελκόμενους αυτών ''βγαίνει'' απο την μέση με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.