11/7/19

Κλάπηκαν 60 µετασχηµατιστές της ΔΕΗ µέσα σε έναν µήνα

Σε επιδηµία έχει εξελιχθεί η κλοπή µετασχηµατιστών και καλωδίων κυρίως από αγροτικές καλλιέργειες και εκµεταλλεύσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι µόνο στην περιοχή της Θέρµης έχουν καταγραφεί πάνω από 60 κλοπές µετασχηµατιστών µέσα σε έναν µήνα, µε κινδύνους για την ηλεκτροδότηση των αγροτοκτηνοτροφικών µονάδων και καλλιεργειών στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σε σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε χθες στον δήµο ζητήθηκε η άµεση λήψη µέτρων και η συνεργασία ανάµεσα στον ΔΕΔΔΗΕ και την Αστυνοµία µε στόχο την κατάρτιση ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου για την εξάρθρωση των κυκλωµάτων που εµπλέκονται στις κλοπές.

Ζηµιά 5 εκατ. ευρώ
«Το φαινόµενο των κλοπών των µετασχηµατιστών της ΔΕΗ δεν είναι νέο και παρά τις πρωτοβουλίες και τα µέτρα που έχουν ληφθεί κατά καιρούς, το πρόβληµα έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστηµα προκαλώντας τεράστια προβλήµατα στους καλλιεργητές.
Για τη συνέχεια Ethnos

2 σχόλια:

  1. Πρπει να ζησουν και οι Ρομα των Βαλκανιων εις βαρος του μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περιοχή Βέροια και Νάουσα εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάθε είδους χειμώνα εξαφανίζεται ένας πολύ μεγάλος αριθμός μετασχηματιστων !! Εκείνο που θέλω να πω απλά είναι ένα !!! Έρχεται κάποιος και μπαίνει στο σπίτι σου για κλοπή, την επόμενη μέρα θωρακίζεις το σπίτι σου βάζοντας σιδεριες στα παράθυρα και μπάρες στην πόρτα, κάνεις κάτι εν πάση περιπτώσει. Εδώ και χρόνια γίνεται φαγοπότι με τους μετασχηματιστες και δεν καίγεται κανενός το καρφί! !!! Η ΔΕΔΔΗΕ δεν νοιάζεται καθόλου !!! Στην περιοχή μου , Νάουσας, πρότεινε ιδιωτική εταιρεία να αναλάβει την προστασία των με την προϋπόθεση αν κλαπεί έστω και ένας να τον τοποθετήσει η εταιρεία με δικά της έξοδα, όπως καταλαβαινεται δεν δέχτηκε ο ΔΕΔΔΗΕ !!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας αν δεν πέσουν κεφάλια τα οποία εκμεταλλεύονται τις κλοπές !!!!
    Πολύ εύκολα μπορούν να τους συλλάβουν αλλά δεν θέλουν !!! Και έτσι ο ηλιθιος λαός πληρώνει αλλά φως δεν βλέπει !!!!!
    Μπείτε στο διαδίκτυο και πληκτρολογήστε - κλοπη μετασχηματιστων. Εκεί θα δείτε και θα μάθετε πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.