10/7/19

Η Ανγκελα Μέρκελ τρέμει ξανά σε δημόσια εμφάνισή της


Η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη να τρέμει κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο.
Η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη σήμερα για τρίτη φορά σε διάστημα εβδομάδων να τρέμει σε δημόσια εμφάνισή της, κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Αντι Ρίνε που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο, σύμφωνα με πλάνα του Reuters.

 Η Αγγελα Μέρκελ εθεάθη να τρέμει κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου και κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

5 σχόλια:

  1. Η Γερμανικη ελιτ εχει πουλησει την ψυχη της στο διάολο , αυτη οσο και να σας ακουστει περίεργο τωρα, εχει καταστρεψει και τη Γερμανία.

    ΥΓ. Δεν μπορω να το αποδειξω (ακομα) αλλα εχω την αισθηση οτι η Γερμανικη ελιτ έχει χρηματιστει απο μεγαλα Μουσουλμανικα κεφάλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν την πουλησε εκει ..τοτε θαρθει να εισπραξει ο αγοραστης..θα γινει η πληρωμη του...

      Διαγραφή
  2. Ο χαρακτηρισμος Γκιοσα λοιπον δεν ειναι ουτε αδικος ουτε αστοχος.Ειναι καιρος η ΓΚΙΟΣΑ να κατευθυνθει στον προορισμο της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.