16/3/09

Mπίλντερμπεργκ: Συνεδριάζει στην Αθήνα

Mε τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, συνεδριάζει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ, η οποία πέρυσι είχε συνέλθει στην Kωνσταντινούπολη.
Mε τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, συνεδριάζει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ, η οποία πέρυσι είχε συνέλθει στην Kωνσταντινούπολη.
H αποκαλούμενη και «λέσχη των ισχυρών» είχε συνεδριάσει ξανά στην Aθήνα το 1993, μετη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού K. Mητσοτάκη.
Προσκλήσεις για τη φετινή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 16 Mαΐου στον «Aστέρα» Bουλιαγμένης, έχουν ήδη λάβει ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής και ο πρόεδρος του ΠAΣOK Γ. Παπανδρέου, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν τόσο ο Γ. Aλογοσκούφης, όσο και η Aννα Διαμαντοπούλου, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης. Θα παραβρεθούν επίσης η Eλληνίδα υπουργός Eξωτερικών Nτ. Mπακογιάννη, καθώς και ο Tούρκος ομόλογός της Aλί Mπαμπατζάν.
Aπό ελληνικής πλευράς εξάλλου παρόντες θα είναι ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Eλλάδα Γ. Δαυίδ, ο επικεφαλής του Eλληνικού Iδρύματος Aμυνας και Eξωτερικής Πολιτικής Λ. Tσούκαλης, ο διοικητής της Eθνικής Tράπεζας T. Aράπογλου και ο διοικητής του OTE Π. Bουρλούμης.

7 σχόλια:

  1. ΝΑ υποθέσω ότι είναι η γνωστή λέσχη που έχει λάβει αρκετές μυστικές αποφάσεις για την τύχη αυτού του κόσμου ..
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτήν τη συγκέντρωση δεν είχαν ανακοινώσει στον Μητσοτάκη ότι θα έχει σύντομα εκλογές?

    Μπορεί να γίνει και πάλι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ KΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
    SKEFTOMASTEELHNIKA.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι ο εισαγγελεας που ειναι;
    Να διαταξη αμεσως συλληψη του ανθελληνα εβραιου Κισσινγκερ, για Γενοκτονια και Εγκληματα κατα της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έρχεται λοιπόν η Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα; Ωραία, ας τους δείξουμε τι πάει να πει Ελληνική φιλοξενία, και ας τους ευχαριστήσουμε με τον γνωστό Ελληνικό τρόπο για το γεγονός οτι think tanks κεκλεισμένων των θυρών, μαζεύουν όλους τους βολεμένους του κόσμου που θα αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα παίξουν σκάκι με την μοίρα του κόσμου. 'Όπως βλέπετε τα πράγματα πάνε διαρκώς απο το κακό στο χειρότερο οπότε η οποιαδήποτε σκέψη οτι αυτά τα άτομα συνεδριάζουν σε κλειστά κλαμπ για να αποφασίσουν την μοίρα μας για το καλό μας, και συγκεκριμένα και την μοίρα της Ελλάδας με καλεσμένους τους συνήθεις ύποπτους των δεινών μας, όχι μονο πρέπει να προκαλεί ανατριχίλα αλλά και θυμό. Πρέπει όλοι ενεργά και ξάστερα να αποδοκιμάσουμε και να αντιδράσουμε την παρουσία τους εδω!

    Πάρτε και μία γεύση απο τις αποκλειστικές φωτογραφίες της συνεδρίασης του 2008, οπου τα λαμόγια με τις πολυτελείς λιμουζίνες προσπαθούν να κρυφτούν, και οι πράκτορες τους με τα επίσης πολυτελή αμάξια, κάνουν επιθετικές και προκλητικές χειρονομίες στο συγκεντρωμένο πλήθος!

    Αντιδράστε!!

    http://cryptome.info/bilderberg08/bilderberg08.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγραφε ο Μικροπολιτικός των Νέων, στις 4 Ιουνίου 2008:

    “Α, πριν το ξεχάσω, του χρόνου η συνάντηση θα γίνει στην Ελλάδα.”

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=14&ct=11&artid=69863

    H προηγούμενη συνάντηση στην Ελλάδα, είχε πραγματοποιηθεί το 1993 στη Βουλιαγμένη, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

    Σε αυτή συμμετείχαν περισσότεροι Έλληνες από κάθε φορά (14, ενώ τις υπόλοιπες χρονιές μέχρι και πέρσι, από 2-4):

    (αλφαβητικά)

    Στέλιος Αργυρός

    Θάνος Βερέμης

    Θεμιστοκλής Βώκος

    Κώστας Καρράς

    Γιάννης Κωστόπουλος

    Γιώργος Λιβανός

    Γιάννης Λύρας

    Στέφανος Μάνος

    Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

    Θεόδωρος Πάγκαλος

    Μιχάλης Παπακωνσταντίνου

    Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος

    Μιχάλης Περατικός

    Γρηγόρης Χατζηελευθεριάδης

    Η συνάντηση γίνεται πάλι με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, πάλι με την οικογένεια Μητσοτάκη σε παιχνίδια εξουσίας, πάλι με άρωμα Ζήμενς στον αέρα (θυμάστε τις ψηφιακές παροχές τότε;) και με άδεια τα ταμεία αλλά γεμάτες τις μηχανές για αποκρατικοποιήσεις, ειδικά στην ενέργεια.

    Συμπτώσεις, μάλλον.

    Ποιος ξέρει, μπορεί η μοίρα να επιφυλάσσει σε ακόμη ένα πρωθυπουργό μας να μάθει την ημερομηνία των εκλογών από εξωθεσμικούς παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμφιβάλλω αν θα τολμήσει να έλθει ο Κίσιγκερ. Άλλωστε δεν ήλθε ούτε στην προηγούμενη συνάντηση που έγινε και πάλι στον Αστέρα. Δεν ήλθε γιατί φοβόταν για τη ζωή του, κατά πως είπε τότε.

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.