5/10/09

Συγχαρητήρια Μεντβέντεφ στον Γ. Παπανδρέου

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου για τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές απέστειλε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Εκτιμούμε την προσωπική σας συμβολή για την ενίσχυση των παραδοσιακά φιλικών σχέσεων ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα, οι οποίες αναπτύσσονται με δυναμικό τρόπο τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο Ρώσος πρόεδρος στο τηλεγράφημα.

Προσθέτει δε πως «η Ελλάδα είναι στρατηγικός μας εταίρος και μας συνδέουν παλιοί ιστορικοί και πολιτιστικοί δεσμοί», σημειώνοντας ότι η ενίσχυση της πολιτικής και οικονομικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες «θα συμβάλει στην ενίσχυση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην Ευρώπη και στον κόσμο».

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 11:12 μμ

    Ποιες "σχέσεις" μας με την Μόσχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ ΠΕΡΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΜΑΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΟ:
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.