8/10/09

«Το 2009 φεύγει, το τζαμί δεν έγινε»

«ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ του 2009 το τζαμί στην Αθήνα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει». Ήταν τα λόγια της Μαριέττας Γιαννάκου τον Οκτώβριο του 2006. Τότε ως υπουργός Παιδείας παρουσίαζε το νομοσχέδιο για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα υποσχόμενη λύση στο πρόβλημα της προσευχής που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες μουσουλμάνοι της Αθήνας.


Φτάσαμε στα τέλη του 2009- η Ν.Δ. δεν είναι πλέον κυβέρνηση- αλλά το νομοσχέδιο κόλλησε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και το τζαμί δεν κατασκευάστηκε ποτέ. Έτσι, χιλιάδες μουσουλμάνοι συνεχίζουν να προσεύχονται σε πρόχειρους χώρους όπως γκαράζ, υπόγεια, διαμερίσματα. Γι΄ αυτό και προχθές πολλοί εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων επαναδιατύπωσαν το αίτημά τους για την ανέγερση τεμένους κατά τις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου «Οι μουσουλμανικές κοινότητες και η πολιτιστική τους ταυτότητα». Πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών με τη συμμετοχή πολλών εκπροσώπων μουσουλμανικών κοινοτήτων της Ελλάδας.

«Η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα στην Ευρώπη που δεν έχει ένα τζαμί και ένα νεκροταφείο για την ταφή των μουσουλμάνων», τόνισε ο εκπρόσωπος των Αφγανών μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα κ. Γιουνές και πρόσθεσε ότι «μολονότι υπάρχει νομοθεσία που προβλέπει την κατασκευή του, για κάποιους λόγους δεν προχωράει». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, η οποία ήταν από τους συνδιοργανωτές του συνεδρίου μαζί με το πολιτιστικό κέντρο της ιρανικής πρεσβείας, σημείωσε ότι οι μουσουλμάνοι «ζούμε στην Ελλάδα χωρίς να υφιστάμεθα καμία πίεση για τη λατρεία μας, εκτός που δεν έχουμε το επίσημο τζαμί».

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιου είδους συνέδριο στην Ελλάδα με στόχο να φέρει κοντά τις μουσουλμανικές κοινότητες της χώρας.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι των Αφγανών, Πακιστανών και Αιγυπτίων μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα.

ΝΕΑ

21 σχόλια:

  1. E.δεν πειράζει..θα το φτιάξουν αυτοί που ανέβηκαν τώρα στη εξουσία....
    παντού υπάρχουν ριψάσπιδες...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ: ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ
    Την Τετάρτη το βράδυ δύο αστυνομικοί επισκέφτηκαν ένα καφενείο σύρων στον Άγιο Νικόλα για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως μας λέει ο κ. Ναιμ Ελγαντουρ , πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ο τρόπος με τον οποίο εισήλθαν στο καφενείο δεν ήταν διόλου κομψός, «μέχρι και τις κάλτσες έβγαλαν από τους θαμώνες του καφενείου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.Ο ένας αστυνομικός εστίασε την προσοχή του σε ένα νέο παιδί από το Ιράκ, τον οποίο και έβγαλε έξω από το καφενείο προχωρώντας σε σωματικό έλεγχο. Ζήτησε από το νεαρό να αποθέσει τα πράγματά του στα σκαλοπάτια της εκκλησίας του Αγ. Νικόλα. Ένα από τα πράγματά που είχε ήταν ένα κείμενο τυλιγμένο σε χαρτί. Ο «αστυνομικός» τον ρώτησε για το περιεχόμενο του κειμένου και ο νεαρός απάντησε σε σπασμένα ελληνικά πως είναι το κοράνι και δείχνοντας την εκκλησία εξήγησε με τη γλώσσα του σώματος πως με αυτό το κείμενο προσεύχεται. Ο «αστυνόμος» το πήρε και το έσκισε. Ο έτερος αστυνομικός προσπάθησε να αποτρέψει τον «συνάδελφό» του υπενθυμίζοντας του πως το κοράνι είναι το ιερό κείμενο των μουσουλμάνων. Ο «αστυνόμος» ανταπάντησε με τη φράση «να πάνε να γαμηθούνε» και ποδοπάτησε επιδεκτικά το σκισμένο πια κείμενο. Στη συνέχεια αποχώρησαν.Αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος επικοινώνησαν άμεσα με τον κ. Ναιμ Ελγαντουρ, ο οποίος και έσπευσε στον Αγ. Νικόλα. Είδε το σκισμένο κοράνι και το πήρε μαζί του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, από όπου και τον παρέπεμψαν στο αρμόδιο αξιωματικό του Α/Τ του Αγίου Παντελεήμονα. Κατά τη συζήτηση ο κ. Ναιμ Ελγαντουρ ζήτησε το όνομα του αστυνομικού ώστε να προχωρήσουν σε μήνυση. Έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η πολιτεία θα επιληφθεί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς οι Έλληνες σεβόμαστε την θρησκεία του κάθε ανθρώπου.
    Η Ελλάδα, όμως δεν είναι όπως τις υπόλοιπες χώρες τις Ευρώπης, όπου ένα τζαμί τους είναι κάτι το ξένο αλλά έχει και ένα εξωτικό χρώμα.
    Για εμάς τους Έλληνες ένα τζαμί είναι μνημείο σκλαβιάς.
    Μας θυμίζει την τουρκοκρατία.
    Θα ήταν προτιμότερο να εξηγήσουμε στους μουσουλμάνους οικονομικούς μετανάστες, ότι ένα τζαμί στην Αθήνα θα είναι ένα μνημείο στην οθωμανική αυτοκρατορία, ως εκ τούτου, δεν πρόκειται κανείς να συμφωνήσει με ένα τέτοιο ανοσιούργημα.
    "Έλληνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε
    "Έλληνας"
    8 Οκτώβριος 2009 12:39 μμ

    Αν και κατά των λαθρομεταναστών δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει ένα τζαμί στην Αθήνα. Συμφωνώ για να μην μας λένε ως συνήθως "ΚΑΣΣΕΤΑ Ρατσιστές,Ξενόφοβους κλπ κλπ".
    Ομως εδώ φίλοι μου υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ.
    -Να φύγουν όλοι οι παράνομοι-μη νόμιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες από την Ελλάδα.
    -Να σέβονται τα δικά μας πιστεύω και τις δικές μας κόκκινες γραμμές καθώς επίσης και το κράτος που τους φιλοξενεί.
    -Να σταματήσουν να συμμετέχουν ή να υποκινούν επεισόδια, καταστροφές και λεηλασίες όπως του Δεκέμβρη κλπ
    -Να αφήσουν στην άκρη την καραμέλα του κουρελόχαρτου. Δεν ήταν το κοράνι αλλά κάποιο "προσευχητάριο" που ήταν γραμμένο σε χαρτοπετσέτα και κακώς το είχε επάνω του.
    -Να ορκιστούν ότι θα σέβονται τις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων και δεν θα απαιτούν να δικάζονται από ιμάμηδες ή τη σαρία.
    -Να ορκιστούν ότι θα παραδίδουν στις αρχές ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ .... τρομοκράτη-βομβιστή που θα πέφτει στην αντίληψη τους.
    Μετά λοιπόν φίλοι για όσους απομείνουν να χτιστεί ένα τζαμί για να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και τέρμα ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ τόποι και χώροι λατρείας.
    Και μην μου πει κανείς ότι είμαι παράλογος ή υπερβολικός γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως φέρονται στις χώρες τους στους .... αλλόθρησκους μη μουσουλμάνους. Για να μην πούμε για Αφγανούς Ταλιμπάν. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειλικρινά πιστεύεις ότι υπάρχει μουσουλμάνος που θα το δεχτεί αυτό που λες Ελληνα; Οταν στην Β. Ελλάδα έχουν πήξει στα Τζαμιά εκεί δλδ δεν πέρασε ο Τούρκος; Οι Μουσολμάνοι με την θρησκεία τους δεν είναι τόσο δημοκράτες όπως οι Ελληνες με την δική τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζαμί ΠΟΤΕ,καί άς μέ πούνε ό,τι θέλουν.
    Τούς κάλεσε κανείς;Υπουλα ήρθαν γιά νά εξισλαμίσουν εμάς καί όλη τήν Ευρώπη,τί κουταμάρες λέτε;Στίς χώρες τους ΟΛΟΙ,μηδενός εξαιρουμένου.Μήν είσθε μαλακοί γιατί αλλοιώς θά γίνετε μακάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ama theloun tzamia na pane apo ki pou irthan. Akou eki tzami stin attiki gi..e pote diladi!
    I Agia Sofia giati ine mousio ke ohi eklisia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός από τα "γρανάζια της γραφειοκρατίας" υποψιάζομαι οτι έχει βάλει το δαχτυλάκι της και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

    Και έτσι οι Έλληνες, πάντα εθνικά υπερήφανοι, εξακολουθούμε να στρουθοκαμηλίζουμε σε όλες τις πλευρές της δημόσιας ζωής μας:

    * δεν υπάρχει τζαμί άρα δεν υπάρχει πρόβλημα μουσουλμάνων μεταναστών
    *η μειονότητα της θράκης εξακολουθεί να είναι Έλληνες μουσουλμάνοι
    *οι Τούρκοι δεν αμφισβητούν καθημερινά την εθνική μας κυριαρχία, επειδή δεν το λέμε στα δελτία ειδήσεων
    *το Δημόσιο Χρέος δεν είναι σημαντικά υψηλότερο, επειδή το Υ.Ο. δεν λογιστικοποιεί σημαντικά ποσά που χρωστάει (μεταξύ άλλων και το εφ'απαξ χιλιάδων δημ. υπαλλήλων)κλπ κλπ

    Ο Συνήγορος του Διαβόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλέ αυτοί οι "καημένοι ξένοι" που μόνοι τους ήρθαν εδώ,δεν έμαθαν ότι στην Ελλάδα όλα τα έργα και τα "έργα" καθυστερούν να γίνουν κι ότι υπάρχει πολλή γραφειοκρατία; Πού νομίζουν ότι ήρθαν στη Γερμανία;

    Όσο για τον νεαρό αλλοδαπό ,αυτό που είχε δεν ήταν Κοράνι,καθώς το Κοράνι απαγορεύεται να φωτοτυπηθεί και δεν μπορείς να το πιάσεις αν δεν πλυθείς πρώτα, οπότε ή κάτι άλλο ήταν αυτό που ο νεαρός είχε στην τσέπη του ή είναι ένας κακός μουσουλμάνος που δεν σέβεται ο ίδιος του το Κοράνι ,οπότε κακώς διαμαρτύρεται για τους άλλους.

    Μόνο αν φύγουν οι παράνομοι μουσουλμάνοι και οι νόμιμοι μείνουν λίγοι,τότε να χτιστεί τζαμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην λέτε ότι σας κατέβει στην γκλάβα!δικαίωμα στην λατρρεία έχουν οι πάντες και τζαμί πρέπει να γίνει!δεν είμαστε εδώ Σαουδική Αραβία!αλλά αν γίνει πρέπει να γίνει από το ελληνικό κράτος και να ελέγχεται αυστηρά παράλληλα και σε μέρος που δεν θα προκαλεί!
    Μην ξεχνάτε ότι και εμείς έχουμε εκκλησίες στο εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιατί ζαφειράκο κόπτεσαι για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων,δεν σε πιάνει ο εθνικός σου οίστρος τώρα, όταν ακούς για εθνικούς αρχίζεις και σκούζεις σαν +++ αγ...τη,και νοιάζεσαι για τα δικαιώματα των ξένων μουσουλμάνων,μήπως +++ από κανένα ίδρυμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα ζαφειράκο +++, μήπως μας έγινε και οικολόγος τώρα; stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το επεισόδιο στον Αγιο Νικόλαο είναι μάλλον ψέματα. Όπως είπε και μουσουλμάνος καθηγητής το κορανι δεν μεταφέρεται στην κωλότσεπη έτσι πρόχειρα, εχουν μάθει τώρα το παραμυθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβούμαι, ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει να είσαι αλλόθρησκος σε μια αμιγώς μωαμεθανική χώρα..!

    Όταν αναφέρεστε στην Ουαχαμπιτική Σαουδική Αραβία, .... όπου ζουν οι πλέον φανατικοί μουσουλμάνοι, θα οφείλετε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ" μωαμεθανοί, αλλά "πιστοί" μωαμεθανοί!

    Οι ισλαμιστές είναι οι πιστότεροι μωαμεθανοί!

    Ο καλός μωαμεθανός θεωρεί "ΑΠΙΣΤΟ", κάθε μη μωαμεθανό.

    Ο καλός "ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ" θεωρεί τον μη μωαμεθανό όχι μόνο "ΑΠΙΣΤΟ" αλλά και "ΜΙΑΣΜΑ" επί της Γης.

    Για να επέλθει η βασιλεία των ουρανών και η ειρήνη επί της Γης, πρέπει να εκλείψουν οι "ΑΠΙΣΤΟΙ", .... δηλαδή να σφαγούν...!

    Τώρα, μεταξύ των μουσουλμάνων (δηλ. των μωαμεθανών) υπάρχουν οι Σουνίτες (οι πλειοψηφία) και οι Σιίτες (π.χ. η πλειονότης των Ιρανών!).

    Οι μεν Σουνίτες είναι αυτοί που πιστεύουν στον Μωάμεθ τον Μεγάλο. οι Σιίτες πιστεύουν στον "κληρονόμο" του Μωάμεθ, τον ανηψιό του Αλή!

    Αμφότεροι Σουνίτες και Σιίτες αλληλομισούνται μέχρι θανάτου ......!

    Αν γνώριζαν οι διάφορες αριστερίζουσες "κυρίες" (sic!), οι οποίες δημοσιογραφούν με τόσο πάθος υπέρ της ίδρυσης του τεμένους στην Αθήνα και υπέρ των καϋμένων των μουσουλμάνων (λαθρο)μεταναστών, πόσο τραγικό είναι να είσαι θηλυκού γένους σε ισλαμική χώρα .... θα έκοβαν μόνες τους, με τα δόντια τους, το χέρι τους....., .....αυτό με το οποίο γράφουν ......!!!

    Οι μουσουλμάνοι ποτέ τους δεν εγκλιματίζονται στην χώρα που τους φιλοξενεί (Ωρα την Γερμανία ή την Γαλλία και τους διάφορους μουσουλμάνους που ζουν εκεί!)!

    Αποτελούν πάντοτε ξένο σώμα, και εν δυνάμει βόμβα στα θεμέλια του κράτους υποδοχής τους, διότι το θεωρούν κράτος "ΑΠΙΣΤΩΝ" ...!

    Ερευνήστε αυτό το θέμα και θα δείτε ότι δεν είναι δική μου άποψη, θα διαπιστώσετε πως όντως έχει έτσι!

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς την Χριστίνα και τους άλλους φίλους.
    Σαν Έλληνας αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα με την σκέψη ότι θα μπορούσε να αναγερθεί τζαμί στην Αθήνα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα αναγερθεί από τα πετροδολάρια η από εμάς τους Έλληνες.
    Δεν με νοιάζει που υπάρχουν κάποια τζαμιά που παρέμειναν από την τουρκοκρατία εδώ και εκεί στην Ελλάδα.
    Δεν έχουν καμιά δουλειά στην Ελλάδα μας οι μουσουλμάνοι.
    Έχουμε μουσουλμάνους στην Θράκη, το γιατί υπάρχουν είναι γνωστό σε όσους ξέρουν έστω και στοιχειώδη νεότερη ιστορία της Ελλάδας.
    Στην καρδιά της Ελλάδας που είναι η Αθήνα δεν μας χρειάζονται τζαμιά.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο προβλήματα θα μας δημιουργήσουν και μια τεράστια πολιτισμική αλλοίωση. Το τζαμί, δίνει ρίζες στους εισαγόμενους μουσουλμάνους που δεν ήρθαν για να φύγουν, αλλά για να ριζώσουν. Δεν το θέλω.
    Αν θέλουν μουσουλμανικούς τόπους λατρείας, να πάνε στην πατρίδα τους και γρήγορα μάλιστα.
    Η Ελλάδα είναι Χριστιανική χώρα.
    Δεν με πειράζει καμία άλλη θρησκεία, ούτε οι βουδιστές, ούτε οι Εβραίοι, ούτε, ούτε, ούτε καμία άλλη θρησκεία παρά μόνον η μουσουλμανική θρησκεία.
    Δεν είμαι κακός άνθρωπος, αν δω άνθρωπο να υποφέρει, υποφέρω και εγώ μαζί του ανεξαρτήτως χρώματος η θρησκείας η εθνικότητος. Απλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά δουλειά στην Ελλάδα, δεν δένουν με την χώρα μου. Τους έχω δει στις πατρίδες τους. Όσοι έχουν πάει σε τέτοιες χώρες ίσως με καταλαβαίνουν καλύτερα. Δεν τους θέλω εδώ. Εδώ είναι η δική μου πατρίδα, όχι η δική τους. Εμείς βάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, όχι αυτοί.
    "Έλληνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πασοκακο γλύφτη του Τζέφρυ stef άντε και +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τζαμί ότι και να λέμε πρέπει να γίνει αλλά με τις προυποθέσεις που ήδη ανέφερα παραπάνω και μόνο.
    Οπως επίσης και ένα πράγμα με εκνευρίζει με αυτούς τους "καταπατητές", τους "χθεσινούς", τους "νομιμότατους" και αυτό το τελευταίο ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΝΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Δεν τους νομιμοποιεί το γεγονός ότι πήραν ένα "κοντάρι" κι έναν "κουβά", καθαρίζουν τζάμια, εργάζονται, άρα πρέπει να τους νομιμοποιήσω. Ούτε όλους αυτούς τους "έμπορους του κώλου" που έχουν την "πραμάτια" τους στα πεζοδρόμια. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ", "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    Ολοι οι παραπάων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και το γεγονός ότι πρέπει να γίνει τζαμί δεν σημαίνει με τίποτα ότι πρέπει να γίνει για όλους αυτούς. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ολοι οι παρανομοι στις πατριδες τους. Οχι να τους στεγάζω, να τους πηγαίνω στα νοσοκομεία, να τους κάνω εμβόλια (και όλα αυτά τα πληρώνω εγώ), να, να, να και να τους.....λουστώ από πάνω. Τι γνώσεις, τι εφόδια, τι γλώσσα μιλάνε, πόσους χρειάζομαι για να κρατήσω εδώ ;
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΠΑΡΑΛΟΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ;
    Με τίποτα νομιμοποίηση και αν δεν τους παίρνει πίσω η Τουρκία, ας ανοίξουν οι πύλες να πάνε Ευρώπη.
    Είδα προέδρους συλλογων (Πακιστανών, Αφγανών, Αιγυπτίων κλπ) να κόπτονται για το "κοράνι" που έσκισε ο αστυνομικός.
    Να όμως που αποκαλύφθηκε η "απάτη" και δεν το αμφισβητεί κανείς.
    Που πήγαν όλοι αυτοί οι "κύριοι" τώρα ; Ζητήσαν συγνώμη για όλα αυτά που έκαναν ;
    Μήπως πήρε πίσω την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο "κ. Ναιμ Ελγαντούρ" στην Ευρώπη ;
    Δηλαδή Ωραία !!!! Ηρθαμε, είπαμε ψέματα, κάναμε φασαρίες, φωνάξαμε, στείλαμε επιστολές διαμαρτυρίας ΑΛΛΑ όταν αποκαλύφθηκε η "απάτη".....ποιούμε την νύσσαν ;
    Εγω ξέρω όπως λέει και ο λαός :
    "Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους".
    Δεν είμαστε ούτε θύματα, ούτε μαλάκες και πολύ περισσότερο δεν είναι έξυπνοι οι ΑιγυπτοΑφγανοΠακιστανοΣύριοι.
    Αν θέλουν να μείνουν στη χώρα μας (όσοι πρέπει) θα είναι ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ.....ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΛΙΚΙΑ. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΣ, ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΓΚΕΓΚΕ ;

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. άλλο ένα τζαμί για να λατρεύουν αξιοπρεπώς ό,τι θέλουν άλλο όλα αυτά που λέτε!!!
    πασοκολάγνε stef το πρόβλημά μου με τους φαντασμένους νεοπαγανιστές δεν είναι θέμα των δικαιωμάτων τους που φυσικά και απολαμβάνουν και έτσι πρέπει αλλά όλα τ'άλλα!πολλά με ενοχλούν και στους μουσουλμάνους αλλά άλλο όλα τα άλλα και άλλο αν θα έχουν έναν χώρο λατρείας!αυτό το δικαιούνται οι πάντες!αλήθεια γιατί εσείς τα πασοκια προμοτάρετε τόσο τους αποδεδειγμένα εντολοδέχους νεοπαγανιστές;τι κοινό έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ορε οικολόγε τις κακιας ώρας ζαφειράκο τι μπούρδες λες,αφού οι αρχαίοι ναοί είναι χώροι τουριστικοί ποιος θα πάει να κάνει λειτουργία εκεί, αλλα έτσι είστε εσείς οι οικολόγοι-μπουρδολογoi λέτε μια μπούρδα και αν περάσει πέρασε.ενώ είναι ναοί θέλει ειδική άδεια από το αρχαιολογικό,άντε να πάω και εγώ στην μητρόπολη κατόπιν άδειας τις αρχαιολογικής υπηρεσίας να ανάψω κάνα κεράκι.και σαν οικολόγος που είσαι θα έπρεπε να είσαι ο πρώτος νεο-παγανιστις,αν και είμαι σίγουρος ότι λες αυτήν την λέξει δίχως να γνωρίζεις το νόημα τις,αλλα προτιμάς να πεις την μπαρούφα σου για να εντυπωσιάσεις.άντε χαιρετισμούς στο κόμμα τwν οικολόγων κοτσανολογον που ανήκεις ζαφειράκο.τελικά πέρα από υβριστής μου είσαι και ψεύτης.και παρεπιπτόντως εδώ δεν είναι ιστοσελίδα τις ορθοδοξου εκκλησίας η του κόμματο σου, αν και μου δείχνεις με το στιλάκι σου για κόμματοκοπρόσκυλο του κερατα,σαν κάτι ηλίθιους με σημαιούλες,δίχως να ακούνε και ακόμα περισσότερο να καταλαβαίνουν τι τους λένε, εδώ είναι πολιτικο blog αν έχεις καταλάβει,που είμαι σίγουρος δεν το έχεις καταλάβει.και επί τις ουσίας ζαφειράκο φυσικά το να έχουν οι μουσουλμάνοι διάσπαρτους ναούς στον ελλαδικό χώρο ισούται με την παραχώρηση του ονόματος μακεδονία στους σκοπιανούς,φυσικά αυτό που σου λέω σou ακούγεται κινεζικο και ενδεχομένως ακαταλαβίστικο,αλλα τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι,στο έχω πει πολλές φορες, εσύ καραγκιοζάκο μιλάς κομματικά ενώ εγώ πολιτικά,μάθε τι δημογραφική αλλοίωση θα φέρει η είσοδος των μουσουλμάνων στην χωρα μας,ακόμα και αυτών που υπάρχουν εδώ είτε σαν μουσουλμανική μειονότητα βάσει συνθηκών είτε από χώρες του αραβικού κόσμου και η μονιμοποίηση τους τι καταστροφικές επιπτώσεις στο δημογραφικό και στον παραδοσιακό χαρακτήρα τις χώρας θα έχει,και όταν λέω παραδοσιακό να μην κάτσω να σου το κάνω λιανά είναι κουραστικό,το μονο που μπορώ να πω είναι το τι λένε, όπως όλοι είμαστε αδέλφια,σαν τους χριστιανούς του σύριζα και τους οικολόγους το ίδιο λένε και αυτοί,η γη μας χωράει όλους, ο θεός μας έβαλε όλους μαζί να ζήσουμε.μιας και εσύ έχεις αυτές τις αντιλήψεις και απόψεις αν θέλεις μπορείς και εσύ σαν οικολόγος κοτσανολογος που είσαι να τους παραχώρησης το σπίτι σου,γιατί εγώ δεν θέλω να τους παραχωρήσω τίποτα,που ξέρεις μπορεί να δεις ότι αυτή η νέα θρησκεία να σε επνέει καλύτερα από αυτήν που λες ότι πιστεύεις,μια δοκιμη θα σε πείσει,μην νομίζεις ότι το μυαλό σου διαφέρει και πολύ από τον μέσο μουσουλμάνο.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πρασουνοφρουρέ νεοπαγανιστή stefako...αν οι ύβρις και η αλαζονεία είναι πολιτική συμπεριφορά πάω πάσο!πάντως εσύ μόνο αυτό κάνεις!
    Είσαι τόσο ανόητος βέβαια που αποκαλείς εμένα Οικολόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν δεν κάνω λάθος, τζαμιά ήδη λειτουργούν σε διαμερίσματα.
    Τι χρειάζεται ένα μεγάλο τζαμί και το ακόμα χειρότερο κέντρο ισλαμικών (τρομοκρατικών) σπουδών;

    Δείτε απόσπασμα από περιοδικό "τους"
    του 1976:
    "Most people know that the "Parthenon in Athens was a pagan temple. Fewer know that it was also, at one time, a mosque."

    ή το ακόμα καλύτερο:
    "Islam came to Greece at the invitation of the Byzantine Empire. Although initially a mortal enemy of the Byzantines, the Muslims agreed to help Byzantium tame the troublesome Serbs—and stayed five and a half centuries. Even as late as 1913 Muslims formed nearly 40 percent of the population of Macedonia. "

    http://www.saudiaramcoworld.com/issue/197604/islam.in.greece.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.