18/5/10

100.000 σελίδες στη Βουλή για το έγκλημα της προδοσίας του 1974

Ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια είναι οι περιγραφές αξιωματικών και εθνοφρουρών που υπηρέτησαν σε σημαντικά πόστα και βασικές μονάδες του στρατεύματος, οι οποίες ενώ είχαν σαν σκοπό την αντιμετώπιση του Τούρκου εισβολέα σε συγκεκριμένες περιοχές, τελικά με διαταγές των χουντικών αξιωματικών μεταφέρονταν οπουδήποτε αλλού, με αποτέλεσμα αρκετοί εθνοφρουροί να χάσουν τη ζωή τους μπροστά στα τούρκικα τανκς.

Ολοκλήρωσε το έργο της η Επιτροπή για το Φάκελο και καταργείται
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ


Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΕπιτροπή για το Φάκελο της Κύπρου ολοκληρώνει μετά από αρκετά χρόνια το έργο της καταγράφοντας όλα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τόπο μας μετά την ανεξαρτησία του 1960. Με ένα έργο που ξεπερνά τις 100.000 σελίδες, η επιτροπή κατέγραψε ιδιαίτερα τα τραγικά γεγονότα του 1963 με την τούρκικη ανταρσία και τις μάχες της Κοφίνου και την περίοδο πριν το 1974 με τις παράνομες ενέργειες της ΕΟΚΑ Β, οι οποίες οδήγησαν στο πραξικόπημα και την τούρκικη εισβολή.
Στο μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών τους οι 100 περίπου μάρτυρες που προσήλθαν ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής, περιέγραψαν τις ενέργειες της χούντας των Αθηνών, της ΕΟΚΑ Β και τις διαταγές που δόθηκαν τότε από τους επικεφαλής του ΓΕΕΦ, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα να ανοίξουν οι κερκόπορτες και να αφεθεί ο Αττίλας ανενόχλητος να εισέλθει εντός των πυλών και να καταλάβει το 40% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια είναι οι περιγραφές αξιωματικών και εθνοφρουρών που υπηρέτησαν σε σημαντικά πόστα και βασικές μονάδες του στρατεύματος, οι οποίες ενώ είχαν σαν σκοπό την αντιμετώπιση του Τούρκου εισβολέα σε συγκεκριμένες περιοχές, τελικά με διαταγές των χουντικών αξιωματικών μεταφέρονταν οπουδήποτε αλλού, με αποτέλεσμα αρκετοί εθνοφρουροί να χάσουν τη ζωή τους μπροστά στα τούρκικα τανκς.

Η επιτροπή έχει στον κατάλογό της άλλα 15 άτομα, από τα οποία αναμένει να προσέλθουν να καταθέσουν πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Μεταξύ αυτών είναι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι που ήταν άμεσα αναμεμειγμένοι στα γεγονότα του Ιουλίου του 1974, στρατιώτες που υπηρετούσαν σε κρίσιμες μονάδες και το ΓΕΕΦ και δημόσιοι υπάλληλοι.

Θα καταθέσουν επίσης τελευταίοι και κομματικοί αξιωματούχοι που έζησαν τα γεγονότα των ημερών εκείνων. Ουσιαστικά ο μεγάλος όγκος έχει τελειώσει. Απομένουν κάποιες έρευνες στο Κρατικό Αρχείο, το αρχείο της ΚΥΠ και του Υπουργείου Εξωτερικών. Τέλος Ιουλίου ή αρχές Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις έρευνες και τις καταθέσεις.

Μετά θα αρχίσει η ετοιμασία του πορίσματος, το οποίο θα ξεπερνά τις 100 σελίδες. Το πόρισμα θα σταλεί στην ολομέλεια της Βουλής όπου και θα διεξαχθεί συζήτηση. Το υλικό που έχει μαζευτεί θα ψηφιοποιηθεί, ενώ τα έγγραφα θα φυλαχθούν στο απόρρητο αρχείο της Βουλής. Εκείνο που απομένει μετά από χρόνια είναι να έρθουν οι ιστορικοί να περιγράψουν τα γεγονότα. Μετά τη συζήτηση στην ολομέλεια γύρω στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη, η Επιτροπή για το Φάκελο της Κύπρου θα καταργηθεί.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

18 σχόλια:

  1. Κατά τη γνώμη μου, όλο αυτό το υλικό οι `100,000` σελίδες πρέπει να ανέβει στο διαδίκτυο και να είναι άμεσα διαθέσιμο στον κάθε ¨Ελληνα έστω και με τη μορφή φωτοτυπίας των σχετικών ντοκουμέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?
    ΠΡΟΣ 4.41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα στ φως, για να ξέρουμε γιατι πολεμήσαμε το 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί, στο ellinikesaxies.blogspot.com, στην κατηγορία περι χούντας, υπάρχει εργασία Έλληνα αξιωματικού ο οποίος σε μεγάλο βαθμό άνοιξε το φάκελο της Κύπρου. Και η συνέντευξη Σαμψών λέει πολλά, την οποία ανάρτησε και αυτό εδώ το ιστολόγιο. Πρωταγωνιστές της προδοσίας τότε έγιναν μετά το 1974 μεγαλοπολιτικοί και μεγαλοστρατιωτικοί. Τα ονόματά τους υπάρχουν, και είναι οι άνθρωποι που ποτέ δεν 'αγάπησαν' τον Α. Παναγούλη. Μάλιστα ένας από αυτούς τον είχε απειλήσει με τηλεφώνημα προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μετα την ολοκλήρωση της έρευνας η επιτροπή για τον φάκκελο της κύπρου να καταργηθεί, αλλά ο φάκελος της κύπρου που στάζει αίμα και προδοσία απλών πατριωτών και πολιτών ελλαδιτών και κυπρίων ελλήνων, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ εκτος ίσως από κάποια σημεία που άπτονται εθνικής ασφαλειας για το σήμερα.

    αν θάψουν τον φακελο της κύπρου οι αλήτς πολιτικοί και θέλουν μόνο να διατάζουν τον οπλίτη ή τον μη ανώτατο αξιωματικό να πηγαίνει να σκοτώνεται για το κέφι του κάθε εγκάθετου αλήτη πολιτικοστρατιωτικού ιθύνοντα, τότο το μόνο που υποχρεούμαστε να κάνουμε είναι να κατηγορήσουμε ευθέως όλους που αποκρύπτοθν αυτά τα στοιχεία για εσχάτη προδοσία ή για υποθαλψη-απόκρυψη εγκληματιών εσχάτης προδοσίας και να τους ρίξουμε πολύ σεμνά και ταπεινά μια σφαίρα στο κεφάλι.
    δεν θα χύνουμε εμείς το αίμα μας για τα συμφέροντα κανενός αληταρά.
    υπόψιν ότι οι περισσότεροι χουντικοί μετά τη μεταπολίτευση το παιζαν και αντιστασιακοί, προήχθησαν και σε θέσεις κλειδιά.
    ε,όχι αυτοίδεν είναι έλληνες ούτε αυτό εκπροσωπέί τον ελληνισμό.

    νομίζω ότι η απόκρυψη στοιχείων έχει βαθύτατη σχέση με τα χάλια του ελληνισμού σήμερα γι αυτο θέλουν να τα κρατήσουν απόρρητα.
    δεν πρέπει να τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα πει Έλληνες προδότες; Δεν είμασταν ούτε θα γίνουμε όλοι ποτέ προδότες. Οι προδότες είναι συνήθως λίγοι. Ούτε οι Έλληνες της Κύπρου ούτε οι Έλληνες της Ελλάδος ούτε οι Έλληνες από τόσα μέρη του κόσμου είμαστε προδότες. Ήρωες και θύματα είμαστε οι περισσότεροι, και θα έρθουν οι μέρες του δικαίου οι δικές μας και όχι των λίγων προδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει στην Ελλάδα αμέσως μετά τη μεταπολίτευση και πριν καταργηθεί η θανατική ποινή, να είχαν οδηγηθεί οι υπαίτιοι στο απόσπασμα. Τους έσωσε όμως η 'γέφυρα' και όχι μόνο...

    Κάποτε όμως, έστω και αργά, πρέπει να μαθευτεί η αλήθεια γιά μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες κατά της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όσοι διερωτώνται για το "ELLHNES PRODOTES" του πρώτου σχολίου θα πει ότι ένας μπολσεβίκος εταιοκύπριος με εθνικότητα (όπως θέλει να δηλώνει) "κυπριακή" (??) ρατσιστής (με τη σημερινή έννοια του όρου) με την ίδια του τη ράτσα αν και αντιρατσιστής με όλους τους άλλους βγάζει όλο το μίσος που το κόμμα του (ακελ συνήθως χωρίς να εξαιρούνται οι λοιποί λακέδες) του καλλιεργεί ενάντια στους πραγματικούς αδελφούς του, στο αίμα του και υπέρ μιας κούφιας δήθεν επαναπροσέγγισης με τους "αδελφούς" του τούρκους. είναι αυτός που σαν καλός γεννίτσαρος (εξ επιλογής του όμως) θεωρεί τον εαυτό του "κυπραίο" όπως λέει και όχι έλληνα ή ελληνοκύπριο (κατά τους "φίλους" μας τους εγγλέζους) και προφανώς λέγοντας έλληνες εννοεί όλους τους ελλαδίτες αρνούμενος την καταγωγή του και βέβαια ξεχνώντας ότι η προδοσία πάντα ήταν και εσαεί θα είναι συνδεδεμένη με το συνάφι του. είναι αυτός που φωνάζει "κύπρος ενωμένη ομοσπονδιακή" σαν απάντηση στο "η κύπρος είναι ελληνική". είναι αυτός που δέχεται αντιδημοκρατικές λύσεις που του σερβίρονται και επιπλέον παραχωρεί εκ περιτροπής προεδρίες, σταθμισμένες ψήφους και παραμονή ουσιαστικά όλων των εποίκων. είναι αυτός που επικροτεί την κάθε είδους σταλινική συμπεριφορά και οποιαδήποτε άλλη άποψη την χαρακτηρίζει αμέσως "φασιστική". είναι αυτού προγόνοι οι αμαθούσιοι που συμμάχησαν με τους πέρσες αποκεφάλισαν τον νεκρό ονήσιλο και έβαλαν το κεφάλι του σε δημόσια θέα, ο εφιάλτης που έδειξε στον ξέρξη τον τρόπο να περικυκλώσει τον λεωνίδα, οι δοσίλογοι της κατοχής που αργότερα έκαναν παιδομαζώματα και διέπραξαν αδίσταχτες φρικαλεότητες στους μη υμνητές των, οι καταδότες μετά από λίγα χρόνια των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α.

    υπ. ένας έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υστερα από 36 χρόνια! Αργά δεν είναι; Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Σάββα και καλοί φίλοι, Επειδή έχω κάνει μιά εμπεριστατωμένη μελέτη πάνω στα γεγονότα της Κύπρου του 1974 βασισμένη σε περίπου 60 βιβλία από τα οποία 4 Τούρκων, και από συνεντεύξεις αυτοπτών μαρτύρων σε γεγονότα και πράξεις που έδωσαν τις χαρακτηριστικές πινελιές τους γιά εκείνη την εποχή, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι προδότες ήταν από όλες τις παρατάξεις, ο καθένας γιά τους λόγους του! Ίσως και να νόμιζαν ότι προσέφεραν έργο προς την Πατρίδα με τις πράξεις τους...
    ΌΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ!
    Οι πλαστογράφοι της Ιστορίας ξέρουν καλά την δουλειά τους και έχουν στην υπηρεσία τους αργυρώνητους συκοφάντες που θα κάνουν το έργο τους όταν τα ακούσουν τα κελεύσματα των αφεντικών τους!
    Γιατί Ιστορία δεν είναι να καλύπτεις τα λάθη του Μακαρίου ρίχνοντας όλα τα βάρη στους Ελληνες Αξιωματικούς και οπλίτες, όπως δεν είναι να απενοχοποιείς το Επιτελείο της Ε.Φ. και να ρίχνεις το ανάθεμα στον Μακάριο.
    Όταν έκδοθεί το πόνημά μου θα είμαι ήσυχος ότι προσέφερα μιά υπηρεσία σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και έπεσαν "φυλάττωντας Θερμοπύλας".
    Ευχαριστώ γιά την προσοχή σας έστω και αν διαφωνείτε μαζί μου
    Κώστας "Μαυροσκούφης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φίλε κώστα μαυροσκούφη είχα διαβάσει πέρσι τη μελέτη σου. αρκετά αξιόλογη προσπάθεια και σοβαρή δουλειά που φαντάζομαι θα αφιέρωσες γι' αυτή αρκετές ώρες μελέτης και αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών.

    ο έλληνας του
    19 Μαΐου 2010 3:58 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βοά όλη η Κύπρος ότι αρκετά από τα άτομα που προσήλθαν να καταθέσουν για τον φάκελο της Κύπρου, διακατέχονται από μίσος και φανατισμό για τους Ελλαδίτες Αξκους και οπλίτες, που στην τελική έδωσαν και την ζωή τους για την ελευθερία της Κύπρου. Τους πραγματικά ένοχους δεν τους αναφέρουν καθόλου ενώ τους γνωρίζουν πολύ καλά διότι είχαν και έχουν ανώτερα πολιτικά και στρατιωτικά αξιώματα.
    Θέλω να πιστεύω ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Φάκελο της Κύπρου
    θα εξετάσει αντικειμενικά και αμερόληπτα τα στοιχεία που έχει συλλέξει και θα αποδώσει , τα δικαια.

    μαιρη κουρουπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aγαπητέ Κώστα γράφεις: ΌΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ!

    Ο Θουκιδίδης αναφέρει πως η ιστορική αλήθεια δεν είναι μία και ότι βρίσκεται σε αλληλουχία με τον τον παράγοντα χρόνο.Πολύ απλά όσο απομακρυνόμαστε απο τα γεγονότα θα διαφέρουν και τα συμπεράσματα μας. Την πραγματική αλήθεια την Ξέρουμε, Αρχέγονα Ελληνικά Εδάφη κατέχονται απο Τουρκους με ότι συνεπάγεται η κατοχή απο το βάρβαρο λεηλάτη κατακτητή (εκτοπίσεις, αγνοουμενοι,νεκροί, καταστροφή της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς).Το πως φτάσαμε εκεί και αυτό το ξέρουμε, το ποιοί μας οδήγησαν και πώς σε αυτή την εθνική καταστροφή και αυτό.Δέν υπάρχει κάτι άλλο να μάθουμε.

    Κα Μαίρη επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό καλύτερα να το σχολιάσουμε όταν θα έρθει στο φώς το υλικό.Κανείς μας δεν πρόκειται να δεχθεί οι λίγοι επίορκοι Ελλαδίτες Αξκους και οπλίτες να γίνουν το άλλοθι για αυτή την Εθνική τραγωδία. Ούτε θα αναλωθούμε στην διαδικασία της απόδοσης ευθυνών μεταξύ Ελλαδιτών και Κυπρίων Αξ/κων και οπλιτών.Δεν πρόκειται επίσης στο όνομα των λίγων Κυπρίων πολιτών που φυγομάχησαν να κατηγορήσουμε συλλήβδην τον αδερφό Κυπριακό Λαό.Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά πρόσωπα,πράγματα και καταστάσεις. Οσοι νομίζουν ότι είναι μια ευκαιρία να σπάσουν οι δεσμοί μεταξύ Ελλήνων πλανώνται πλάνην οικτρά.Επειδή οι καιροί είναι πολύ πονηροί προτείνω ψυχραιμία μέχρι να έχουμε τα στοιχεία στα χέρια μας.Μια επισήμανση ακόμα,ο Κυπριακός τύπος μέχρι σήμερα έχει σταθεί στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Καυκάσιε,
    αν αντιλαμβάνομαι σωστά αυτό που θέλεις να μου πεις, εχω να σου πω το εξής: κατά πρώτον συμφωνώ μαζί σου γιά την πραγματικότητα που βιώνουμε και εμείς και ο Κυπριακός Λαός! Δεν υπάρχει αμφιβολία γιά αυτό. Όμως γιά εμένα Ιστορική Αλήθεια είναι ότι οι Αξιωματικοί του ΓΕΕΦ παραπλανούσαν με αλλοπρόσαλλες διαταγές τους Διοικητές της πρώτης γραμμής. Ιστορική Αλήθεια είναι ότι ο Κουρούπης δίκαια ονομάστηκε ο Λεωνίδας (ή κατ'άλλους ο Δαβάκης) της Κερύνειας. Ιστορική Αλήθεια είναι ότι η Ανώτατη Διοίκηση της ΕΛΔΥΚ δεν στάθηκε στο ύψος της και άφησε την "ανθρωποθυσία" στα κατώτερα στελέχη της. Ιστορική Αλήθεια είναι ότι η Ανωτέρα Διοίκηση Αμμοχώστου παρέδωσε ουσιαστικά την πόλη στους Τούρκους.
    Ξέρετε, είναι εκνευριστικό να διαβάζεις Τούρκικα βιβλία γιά την εισβολή, αλλά το έκανα ξεπερνώντας το εμετικό συναίσθημα που μου προκαλούσε η αμετροέπεια των Τούρκων συγγραφέων γιά την γενναιότητα των "Μεχμετζίκ". Και το έκανα γιατί ήθελα να βγάλω "λαγούς" που σίγουρα υπήρχαν στα κείμενα τους, παρά την φανερή προσπάθειά τους να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα.
    Και αυτές οι Ιστορικές Αλήθειες δεν θα βγούν στο φως ποτέ - ίσως να μην ενδιαφέρει και κανένα σε μερικά χρόνια!
    Αυτό εννούσα Καυκάσιε.
    Και αν κάποιος ανατρέξει στα αρχεία του State Dpmt που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο στην διεύθυνση http://history.state.gov/historicaldocuments/frus1969-76v30/d137 και μπει στον Φάκελλο Greece; Cyprus; Turkey 1973-1976, θα δει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, που συνδεόμενα με άλλα γεγονότα που ήδη ξέρουμε μας οδηγούν κάπου!
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, να το θυμάστε.
    Και ο λόγος που αναζητώ την Ιστορική αλήθεια είναι ως χρέος στον ανώνυμο οπλίτη της ΕΛΔΥΚ που έχοντας το όπλο του χωρίς πυρομαχικά σε μιά έκφραση απόγνωσης βγήκε από το όρυγμά του και πέταξε με μίσος το κράνος του στο άρμα που σε λίγο πέρασε από πάνω του!
    Ευχαριστω που με ακούσατε και ας μην συμφωνείτε μαζί μου
    Κώστας "Μαυροσκούφης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Κυρία Κουρούπη
    Έχω μεγάλο σεβασμό στο άτομο σας όχι μόνο γιατί υπήρξατε σύζυγος του Παύλου Κουρούπη, αλλά και γιά τον αγώνα σας όλα αυτά τα χρόνια τον οποίο τιμώ όπως πάρα πολλοί πιστέψτε με Ελληνες.
    Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μιλώντας με πολλούς φίλους Κυπρίους οι οποίοι δεν ανήκουν σε μιά μόνο πολιτική παράταξη, αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η Εξεταστική ούτε σε βάθος θα εξετάσει τα γεγονότα ούτε την Ιστορική Αλήθεια θα προσπαθήσει να βρει.
    Οι εύκολοι αφορισμοί φοβάμαι ότι θα είναι στα συμπεράσματά τους και θα ενοχοποιούν όλους ανεξαρτήτως τους Ελλαδίτες Αξιωματικούς, διότι αυτό θέλουν οι περιστάσεις που διανύουν σήμερα στο νησί.
    Και βέβαια μην φανταστείτε ότι θα επιχειρήσει κανείς να εξετάσει θέματα "ταμπού" γιά την νεώτερη Κυπριακή Δημοκρατία όπως ευθύνες του Μακαρίου κλπ.
    Με όσους συνομίλησα το θεωρούν απιθανο.
    Οπότε φοβάμαι ότι οι φόβοι σας θα επαληθευτούν.
    ΟΜΩΣ επειδή πολλά πράγματα έγιναν γνωστά από εκείνες τις τραγικές μέρες, να είστε σίγουρη ότι ανεξάρτητα από οποιοδήποτε πόρισμα, αυτοί οι άνδρες που βρέθηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλας ακόμα και γνωρίζοντας ότι τελικά οι Μήδοι θα περάσουν, θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
    Να είστε σίγουρη γιά αυτό.
    Με σεβασμό προς το πρόσωπό σας, τον αγώνμα σας και τον σύζυγό σας
    Κώστας "Μαυροσκούφης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Κώστα δεν αμφισβητώ το έργο σου.Ομως η ιστορική έρευνα δεν είναι μόνο η ανάγνωση βιβλίων, μελετών, συγγραμάτων.

    Ο Λόγος που αναζητώ την αλήθεια είναι η κατοχή Ελληνικού εδάφους απο βάρβαρο λεηλάτη.

    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
    Σας σέβομαι και τους δύο, όμως έχω μάθει να μιλώ έχοντας στοιχεία στα χέρια μου και ποτέ δεν αφήνω το συναίσθημα να με προκαταβάλλει ειδικά σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.