20/5/10

Στήριξη από την Ισλαμική στο ψευδοκράτος

Συντονισμένη προσπάθεια από την Άγκυρα για να «περάσουν» θέσεις
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ της Ισλαμικής Διάσκεψης συνεδρίασε με θέματα της ημερήσιας διάταξη την Κύπρο και τη δυτική Θράκη.
Η 37η συνάντηση ΥΠΕΞ της ΟΙΔ άρχισε στην πρωτεύουσα Ντουσάμπε του Τατζικιστάν και σε αυτή εκπροσωπείται με καθεστώς παρατηρητή, όπως πάντα και το ψευδοκράτος.

Στην εν λόγω συνάντηση προεδρεύει ο Γ.Γ. της Οργάνωσης Ιχσάνογλου, τη δε Τουρκία εκπροσωπεί ο Υπουργός Επικρατείας Τζεβντέτ Γιλμάζ. Η Τουρκία, όπως μεταδίδεται από την Άγκυρα, θα αναφερθεί στα θέματα της Κύπρου και της δυτικής Θράκης. Παράλληλα, όπως σημειώνεται από τουρκικής πλευράς, «θα διατρανώσει και την επιθυμία της η Σύνοδος του 2014 να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία». Στην εν λόγω συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα της περαιτέρω δραστηριοποίησης της Οργάνωσης Ισλαμικής Διάσκεψης, καθώς και τα θέματα των Μουσουλμάνων που διαβιούν σε μη μουσουλμανικές χώρες.

Ο Γ.Γ. της ΟΙΔ Ιχσάνογλου, μιλώντας στη Διάσκεψη, είπε: «Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι το οποίο ενδιαφέρει την τουρκική κοινή γνώμη. Η Οργάνωση θα επιβεβαιώσει και φέτος για μια ακόμη φορά την υποστήριξή τους προς τους Τουρκοκύπριους. Άλλωστε, ο ισλαμικός κόσμος έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων».
Τα ψηφίσματα της Οργάνωσης για την Ισλαμική Διάσκεψη σε σχέση με το Κυπριακό αντικατοπτρίζουν σχεδόν πλήρως τις τουρκικές επιδιώξεις.

Οι παρεμβάσεις της Λευκωσίας, εδώ και χρόνια, δεν επηρεάζουν σημαντικά το περιεχόμενο του ψηφίσματος.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

7 σχόλια:

  1. "Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας" (κατά το "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας")!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι .. "φίλοι" μας, οι Άραβες, για τους οποίους τόσο κόπτονται βλακωδέστατα κάποιοι και στους οποίους έμεινε και μένει προσκολλημένη η Ελλάδα, απορρίπτοντας μια ζωή το Ισραήλ.

    Όπως στρώσαμε, κοιμόμαστε. Ας είχαμε ανοικτά τα μάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας λένε ξανά και ξανά από τους εμπειρογνώμονες και thing-tank ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης, και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Μουσουλμάνων απλά θέλουν να ζήσουν ειρηνικά. Αν και αυτό ειναι ακαθόριστο ποσό, ο ισχυρισμός μπορεί να είναι αλήθεια, είναι εντελώς ανευ σημασιας . Είναι ενα άνευ σημασίας χνούδι, που θελει να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, και προορίζεται να μειωθεί κάπως ο εφιάλτης των φανατικών που λεηλατεί σε ολόκληρο τον κόσμο στο όνομα του Ισλάμ.


    Το γεγονός είναι ότι οι φανατικοι ηγουντε του Ισλάμ αυτή τη στιγμή στην ιστορία του κοσμου. Πρόκειται για τους φανατικούς οι οποίοι ενεργουν. Πρόκειται για τους φανατικούς των πολεμων [τζιχαντ],στο κάθε ένα από τα 50 πεδια πολέμου σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τους φανατικούς οι οποίοι συστηματικά σφαζουν χριστιανικές ή φυλετικές ομάδες σε όλη την Αφρική και σταδιακά την εξισλαμιζουν, ολόκληρη την ήπειρο σε ενα ισλαμικο κύμα.* Πρόκειται για τους φανατικούς οι οποίοι βόμβαρδιζουν , αποκεφαλιζουν
    Ο κανόνας του φανατικού Ισλάμ αυτή τη στιγμή στην ιστορία ειναι παρον και ενεργει
    . Πρόκειται για τους φανατικούς που καταλαμβάνουν το ενα τέμενος μετά το αλλο και μετα το τζαμί. Πρόκειται για τους φανατικούς που διέδωσαν με ζήλο το λιθοβολισμό και απαγχονισμό των θυμάτων βιασμού και των ομοφυλόφιλων. Γεγονός είναι ότι η «ειρηνική πλειοψηφία» είναι η «σιωπηλή πλειοψηφία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κομμουνιστική Ρωσία αποτελούνταν από Ρώσους, οι οποίοι απλώς ήθελαν να ζήσουν ειρηνικά, αλλά οι ρωσοι κομμουνιστές είχαν την ευθύνη για τη δολοφονία των περίπου 20 εκατομμύρια ανθρώπων. Η ειρηνική πλειοψηφία ήταν άνευ σημασιας. Ο Τεράστιος πληθυσμός της Κίνας ήταν ειρηνικος επίσης, αλλά το ΚΚ των Κινέζων κατάφερε να σκοτώσει εντυπωσιακό 70 εκατομμύρια άτομα. Η μέση ιαπωνική ατομική πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν ήταν ένας πόλεμος να πουμε σαδιστής. Ωστόσο, η Ιαπωνία δολοφονήσε και εσφαξε τον δρόμο της σε όλη την Νοτιοανατολική Ασία σε ένα όργιο της θανάτωσης, που περιελάμβανε τη συστηματική δολοφονία των 12 εκατομμυρίων κινέζων πολιτών - οι περισσότεροι σκοτώθηκαν από το ξίφος, φτυάρι και ξιφολόγχη. Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Ρουάντα.


    Τα Μαθήματα Ιστορίας είναι συχνά εξαιρετικά απλα και αιματηρα, ακόμη, για όλες μας τις δυνάμεις της λογικής, συχνά λείπει η πιο βασική η απλή κοινη Λογικη σημείων. Φιλειρηνικόι μουσουλμάνοι έχουν γίνει άνευ σημασίας από τους φανατικούς. Φιλειρηνικόι μουσουλμάνοι έχουν γίνει άσχετοι με τη σιωπή τους. Φιλειρηνικόι μουσουλμάνοι θα γίνουν εχθρόι μας, αν δεν μιλούν, γιατί, όπως και ο φίλος μου από τη Γερμανία, θα ξυπνήσουν μια μέρα και θα διαπιστώσει ότι οι δικοι τους φανατικοι τους εξουσιαζουν, και το τέλος του κόσμου τους θα έχει αρχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλειρηνικόι Γερμανοί, Ιάπωνες, Κινέζοι, Ρώσοι, Ρουάντα, Βόσνιοι, Αφγανοί, Ιρακινοί, Παλαιστίνιοι, Σομαλοί, Νιγηριανοί, Αλγερινοί και πολλοί άλλοι, έχουν πεθάνει, επειδή η ειρηνική πλειοψηφία δεν μιλα μέχρι να είναι πολύ αργά. Όσο για μας, βλέποντας ότι όλα εξελίσσονται, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην μόνη ομάδα που μετράει: τους φανατικούς οι οποίοι απειλούν τον τρόπο ζωής μας. *Οι κινεζοι απλα τους αγοραζουν .- Για τον Μινω .ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Most people know that the Parthenon in Athens was a pagan temple. Fewer know that it was also, at one time, a mosque.
    (...)
    Islam came to Greece at the invitation of the Byzantine Empire. Although initially a mortal enemy of the Byzantines, the Muslims agreed to help Byzantium tame the troublesome Serbs—and stayed five and a half centuries.
    Και μετά αναφέρεται στη Θράκη και στους μουσουλμάνους.
    Αυτό δημοσιεύτηκε το 1976
    http://www.saudiaramcoworld.com/
    issue/197604/islam.in.greece.htm

    Και δυστυχώς, οι πολιτικοί μας ήταν και είναι ξεπουλημένοι σε αυτούς. Σήμερα, πλέον, τα καταλάβατε όλοι νομίζω. Ξεπουλάνε και επίσημα τη χώρα, σε Άραβες και Κινέζους για ψίχουλα.

    Δυστυχώς, οι νορμάλ μουσουλμάνοι είναι αποκλεισμένοι από τους φανατικούς. Δείτε πόσοι μουσουλμάνοι σκοτώνονται παγκοσμίως από άλλους μουσουλμάνους. Αλλά ΣΙΩΠΗ!
    Την προηγούμενη βδομάδα η Χαμάς στη Γάζα ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΣΠΙΤΙΑ ανθρώπων με ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ. Δεν το έγραψε κανείς στην Ελλάδα! Αν το έκαναν Ισραηλινοί όμως...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάμε για πόλεμο στον Περσικό το Φθινόπωρο; Ο κοσμάκης δεν πρέπει με την ζωή του να πληρώνει, ας ρίξουν τις βόμβες στο κεφάλι του Αχλαδομελιτζάν μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.