22/5/10

".Ωστόσο εγω θα επιμένω να λέω,την ελεφθερία ελεφθερία,το φόνο φόνο,την ενοχή ενοχή."


Στην ανάρτηση με θέμα ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δυο χρόνια προσπαθειών δημοσιεύτηκε το παρακάτω σχόλιο:
22 Μαΐου 2010 12:54 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Στη λίστα συνεργατών και στα τελευταία αρθρα βλέπω υπογραφή Promitheas και όχι Kaykasios. Τι έγινε; Νέο μέλος ή μετονομασία; Καυκάσιε έφυγες χωρίς να μας πεις ένα αντίο; Καλή συνέχεια σε όλους!

Σήμερα το πρωί συνέβη κάτι στο οποίο δεν μπορώ με τίποτα να δώσω λογική εξήγηση.Τα σχόλια που κατά καιρούς είχα δημοσιεύσει σε αναρτήσεις είναι διαγραμμένα.Ανοίγοντας το email μου η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη διαπιστώνοντας ότι είχε γίνει προσπάθεια παραβίασης.Είναι καιρός τώρα που υπάρχουν συνεχείς οχλήσεις.

Αυτές οι συμπεριφορές μου είναι παντελώς αδιάφορες, δεν έχω σκοπό ούτε αίτια να αναζητήσω, ούτε δράστες.Οι συμπτώσεις είναι πολλές για να είναι τυχαίο το γεγονός.

Αγαπητοί φίλοι επώνυμοι και ανώνυμοι, ο Καυκάσιος είναι ένας απλός άνθρωπος, άγνωστος, ζεί την ίδια σκληρή πραγματικότητα που βιώνετε όλοι σας, είναι ενας απλός τίμιος αγωνιστής που τα όσα αναρτά είναι απο πηγές με όνομα και ταυτότητα.Δεν υπηρετεί κανέναν, δεν αμείβεται απο κανέναν, δεν ανήκει πουθενά παρά σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα και σε αυτή την φυλή που λέγεται Ελληνική.

Προσπάθησα με πίστη και αφοσίωση, με πάθος, με φιλότιμο να σταθώ επάξια στην θέση που μου παρείχε σε αυτό το Ιστολόγιο ο Κος Σάββας Καλεντερίδης και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διατήρησα την ατομικότητα μου και αυτό δεν σημαίνει ότι τα κίνητρα μου είναι ταπεινά.

Ο Σάββας κατά εσάς για μένα είναι ο Αρχηγός, σε αυτόν τον Αρχηγό θα παραμείνω πιστός, πάντα στο πλάι του, πάντα αρωγός σε ότι μου ζητήσει απο όποια θέση, και ή έγνοια μου θα πέμπει πάντα τα βήματα του.

Οσοι ελπίζουν ή εύχονται κάτι άλλο πλανώνται πλάνην οικτρά

Σας ευχαριστώ

9 σχόλια:

  1. Την έχουν ξαναπέσει τα λαμόγια-λωποδήτες ξανά στο παρών ιστολόγιο τότε με το δημοψήφισμα για την Ντορίτα που προσπάθησαν ν'αλλάξουν το αποτέλεσμα του poll. Αλλά δεν τους βγήκε απ'ότι θυμάμαι.

    Καλη-συνέχεια. Ενοχλούνται κάποιοι. Θετικό είναι αυτό.

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. --------------------------------------------------------------------------------

    Η Ρωσία κάνει το πρώτο βήμα προς την δημιουργία μίας μεγάλης Ευρασιατικής δύναμης. Ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε τη δημιουργία πανευρωπαϊκού συμφώνου ασφάλειας με τη συμμετοχή της Ρωσίας. Ας ελπίσουμε ότι τα Ευρωπαϊκά εθνικιστικά κόμματα, όπως επίσης και οι αντίθετες με το ΝΑΤΟ ακόμα και με την Ε.Ε. δυνάμεις, θα αντιληφθούν την μεγάλη αυτή προοπτική που ανοίγει η Ρωσία και θα δημιουργήσουν ρεύμα υποστήριξης της πρότασης.

    Αναλυτικά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα που ασχολούνται με τη διπλωματία: Ο Ρώσος Πρόεδρος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε ένα Πανευρωπαϊκό Σύμφωνο Ασφάλειας το οποίο χωρίς να απαιτεί να αποχωρήσει κάποια χώρα από το ΝΑΤΟ, θα το υποβαθμίσει σταδιακά και υπό την δυναμική της Ρωσικής ισχύος. Η Ρωσία θέλει να ωφεληθεί άμεσα μέσω μίας τέτοιας συμμαχίας, για να φέρει σε αδιέξοδο τις χώρες που εξαρτώνται ενεργειακά από αυτή αλλά δεν μπορεί να τις ελέγξει, όπως η Γεωργία και η Ουκρανία. Μεσο-μακροπρόθεσμα φυσικά οι προοπτικές είναι πολύ μεγάλες γι' αυτή, αλλά και για την Ευρώπη.
    Το προσχέδιο υπό τον τίτλο "Draft Treaty on European Security" απευθύνεται προς "όλες τις χώρες του Ευρω-Ατλαντικού και Ευρασιατικού χώρου, από το Βανκούβερ έως το Βλαδιβοστόκ" και σε οργανισμούς όπως Ευρωπαϊκή Ένωση και Οργανισμό για την Ασφάλεια και συνεργασία στη Ευρώπη κ.α. Παράλληλα από τις 10 Δεκεμβρίου ο Σεργκέυ Ιβανώφ έχει ξεκινήσει επισκέψεις στις χώρες του Βόρειου Καυκάσου, αρχίζοντας συζητήσεις και σίγουρα πιέσεις.
    Ο Ρώσος Βλαντιμίρ Σοκόρ από το ινστιτούτο γεωπολιτικών μελετών "Jamestown Foundation" της Ουάσινκτον γράφει χαρακτηριστικά ότι "Σύμφωνα με την παρελθούσα λανθασμένη σοβιετική λογική για την ανάγκη άμυνας από εισβολή, η γραμμή της Μόσχας πλέον είναι εντελώς διαφορετική... Το έγγραφο αυτό καθιστά σαφές ότι ο προτεινόμενος μηχανισμός αποσκοπεί στο να αποδιοργανώσει, να πλευρίσει και ενδεχομένως υπερισχύσει του ΝΑΤΟ." Η πρόθεση για αποδιοργάνωση του ΝΑΤΟ είναι πράγματι ξεκάθαρη από το Άρθρο 1 της συγκεκριμένης έκθεσης που λέει ότι: "Τα μέτρα ασφαλείας που αναλαμβάνονται από κάθε συμμετέχοντα, είτε μεμονωμένα είτε στο πλαίσιο μιας συμμαχίας ή συνασπισμού, πρέπει να εφαρμοστούν λαμβανομένης υπόψη της τα συμφέροντα ασφαλείας όλων των συμμετεχόντων σύμφωνα με την παρούσα συνθήκη." Επίσης στο Άρθρο 2 αναφέρεται: "Ένας συμμετέχων [στο Σύμφωνο] δεν θα μπορεί να συμμετέχει ή να υποστηρίξει οποιεσδήποτε ενέργειες ή δραστηριότητες που επηρεάζουν την ασφάλεια κάποιου άλλου μέρους ή μερών της συνθήκης." Σε άλλο σημείο παρακάτω διαβάζουμε κάτι επίσης σημαντικό: "Οι συμμετέχοντες στη Συνθήκη θα πρέπει να μην επιτρέπουν τη χρήση του εδάφους τους και να μην χρησιμοποιούν το έδαφος κάποιας άλλης χώρας μέρους της συνθήκης, με σκοπό την προετοιμασία και διεξαγωγή στρατιωτικής επιθετικής ενέργειας ή άλλης ενέργειας που επηρεάζει σημαντικά την ασφάλεια των συμμετεχόντων."
    Είναι φανερό μετά από αυτά ότι η Ρωσία αποσκοπεί στο να υποσκάψει την παντοδυναμία του ΝΑΤΟ. Εάν η πρότασή της αυτή βρει έδαφος, τότε μία νέα εποχή γεωπολιτικών ανακατατάξεων στον κόσμο ξεκινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Ανορθόγραφοι είμαστε λιγο πολύ όλοι. Αλλά σε μερικές περιπτώσεις αλλάζει και η σημασία, όχι απλώς η ορθογραφία. Ετσι το παρών, με ωμεγα, σημαίνει την παρουσία: είμαι παρών, και όχι απών. Αντίθετα το παρόν (με όμικρον)σημαίνει σχέση με το χρόνο: όχι το μέλλον ή το παρελθόν,αλλά το παρόν, το τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ είναι φορές που δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να ελέγξω τα ορθογραφικά λάθη.Αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω ούτε το παρόν, ούτε το παρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Δεν ξέρω αν είναι αδόκιμο να πω στο 'παρών ιστολόγιο' αλλά αυτό εννοούσα και αυτό θέλω να πω :
    αυτό που υπάρχει, που έχει παρουσία.
    Ναι γνωρίζω πως το 'παρών' και το 'παρόν' είναι δυο διαφορετικές λέξεις!

    Νήμα : Παρών! στο Παρόν! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ απο χτές το βράδυ ο Υπολογιστής μου έχει δεχθεί 40 "επιθέσεις".

    Πλέον απο ότι φαίνεται έχω γίνει για τα καλά στόχος.

    Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή και επαναλαμβάνεται όποτε υπάρχουν αναρτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα.

    Είναι λυπηρό κάποιοι να μην αντέχουν την άλλη άποψη στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Καυκάσιε και Κύριε Σάββα,

    καλό θα ήταν να πάρετε κάποια γνώμη απο κάποιον που γνωρίζει απο ασφάλεια δικτύων και γενικά απο υπολογιστές για να μην το πειράζουν το ιστολογίο οι γνωστοί-άγνωστοι τρωγλοδύτες-λωποδύτες.
    Αν υπάρχει κανείς φίλος που ασχολείται ας δώσει κάποια γνώμη και ας βοηθήσει.

    Με εκτίμηση,
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα λαμόγια -λωποδύτες,ή τσογλανάκια όπως μου αρέσει να τα λέω εγώ απο εδώ και στο εξής θα εντείνουν τις τσογλανιές τους . 600000 νοματέοι ή επισκεψιμότητες δεν είναι διόλου ευκαταυρόνητος αριθμός.Φίλοι μας τα μάτια σας δεκατέσσερα όταν περπατάτε στο δρόμο.Απο τα τσογλανάκια τα περιμένεις όλα.
    Καλή συνέχεια και καλή ανάσταση!!!!

    ευχαριστω για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να επιτεθούν που το κάνουν, και να κάψουν τους δίσκους που μπορούν και να σκίσουν όλο το λειτουργικό που επίσης έχουν την δυνατότητα να κάνουν ...ΔΕΝ θα κάνει κανείς μα κανείς πίσω .Η πληροφόρηση και ο αντίλογος και η αντιπαράθεση θα γίνεται .
    Πέραν αυτού ,υπολογιστές στο εμπόριο υπάρχουν ακόμα και αν δεν μπορούμε να τους πάρουμε σε ένα κομμάτι θα τους συναρμολογήσουμε.
    Να ξέρουν όμως ένα πράγμα....
    Την αλήθεια μπορεί να την λασπώσεις να την λοιδορήσεις να την σκίσεις να την κρύψεις αλλά θα βγει στην επιφάνεια ότι μα ότι και αν κάνεις..
    Και στο χωρίο μου οι κοσσάρες είναι για σούπα και δεν μπορούν να λέγονται ούτε άντρες ούτε γυναίκες αυτοί που δεν έχουν τα κάκαλα να μιλήσουν ευθέως.]
    Μόνο σαν τυφλοπόντικες μπορούν να λειτουργήσουν, βέβαια ξέχασα ότι ζω στην χώρα που γεννήθηκε ο εφιάλτης ...Το κακό είναι ότι αναπαράγεται...

    Βέβαια καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται ...Εγώ πάντως του λυπάμαι όλους αυτούς γιατί σε κάποιον που σέρνεται στο χώμα και λειτουργεί στο σκοτάδι τι άλλο συναίσθημα μπορείς να έχεις εκτός της λύπησης .Βέβαια μετά την λύπηση έρχεται το συνεργείο για την μυοκτονία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.